Interiør Mat / Oppskrift.

ON A RAINY DAY

5. april 2017

Det regner og blåser, og føles meir ut som høst enn vår.

Formen er elendig, og eg er mildt sagt LEI.

Då er det viktig å KOSE seg litt ekstra.

Kanelknuter (oppskrift fra trines matblogg)
og kakao med krem.

Masse stearinlys,
og eit nytt magasin..

Lysestakene, koppen og den vakre trefjøla er fra Kähler (sponsa)

Eg blir meir og meir glad i dette designet,
så enkelt men samtidig så lekkert.

Fjøla har eg i to størrelser, i denne på bildet,
og en som er dobbelt så stor,
kjempe fine!!

11 Comments

 • Reply Helene 5. april 2017 at 14:19

  Gjett om jeg fikk lyst på kanelboller nå da! Du får hvertfall kose deg masse. Været er virkelig ikke til å stole på her i Trondheim om dagen heller, sol, regn og hagel om hverandre hver dag. Humøret går hvertfall et hak opp hver gang sola kommer inn vinduet da, det skal sies! :)

  Og jeg er så enig med deg, den kolleksjonen fra Kahler er virkelig nydelig. Hadde lommeboka latt meg få lov hadde nok skapene på kjøkkenet vært fulle av alt som er mulig å ha i alle fargene. De er jo bare så fine!!

  • Reply Regine 6. april 2017 at 11:28

   Beklager at eg frista, hehe..
   Fersk gjærbakst er SÅ godt, du får lage litt i helga ;) Uff, ja, det været er veldig ustabilt. Håper virkelig at våren , og sola kjem snart!!
   Ja, det er veldig lekkert, eg har lyst å kjøpe samme kopper i kvit, sånn at eg kan kombinere dei med dei gråblå :)

 • Reply Charlotte 5. april 2017 at 15:16

  Så fine billeder og godt at få fokus på det hyggelige :)

  • Reply Regine 6. april 2017 at 11:28

   Tuusen takk Charlotte <3

 • Reply Annette 6. april 2017 at 20:08

  Veldig lekre bilder, Regine 😍 Og eg er enig med deg. Elsker det designet til Kahler 👌
  Å nå vete eg kan eg ska Gjør te helga. Bake kanelsnurrer 👏👏
  Ønsker deg en fin kveld 💛

  • Reply Regine 7. april 2017 at 14:49

   Tusen takk Annette!! :)
   Ja, det høres ut som ein god plan! Eg skal òg bake, denne gangen vaniljesnurrer,
   som kanelboller bare med vaniljekrem og i en litt anna form – blir spennende!
   God helg :)

 • Reply Kamilla Haaland 6. april 2017 at 22:41

  åh, herlige bilder, Regine! Du er så flink til å få alt til se delikat og fint ut :-)
  Fikk utrolig lyst på kanelbolle nå kjente jeg.

  • Reply Regine 7. april 2017 at 14:49

   Åå, takk Kamilla , så koselig å høre <3
   Det skjønner eg, du får hive deg rundt å bake i helga ;)

 • Reply Frida 9. april 2017 at 15:03

  Bra du prøver å kose deg litt sjølv om dagene er tunge. God bedring ;)

  • Reply Regine 10. april 2017 at 14:51

   Takk Frida, kjekt du titter innom og legger igjen nokre ord :)
   God påske til deg!!

 • Reply Marianne 21. april 2017 at 12:36

  Hei Regine!
  Jeg har fulgt bloggen din i noen år nå! Synes du virker som en så herlig og flink dame! Jeg har ikke skrevet noe særlig til deg før. Men jeg har tenkt litt og hatt lyst til å skrive så jeg gjør det nå. Det er så ufattelig trist å se at du sliter så med sykdom. Følger deg på snap og ser jo ofte når du legger ut ting hvor tøft du har det. Jeg så en dokumentar for litt siden; food choises. Og tenkte jeg skulle anbefale deg den. Fordi jeg ser jo hvor mye du har slitt med helsevesenet og at du ikke får den hjelpen du trenger. Så jeg lurer bare på om du har fått noen alternativ behandling eller hjelp? Nå er ikke jeg ekspert men har inntrykk at mange kroniske lidelser og sykdomer kan behandles med diett/kosthold/behandling med alternativ medisin . Det finnes jo leger som har en eller begge føtter plantet i det alternativet som man kan gå til samtidig som en «vanlig» lege. Her i Oslo finnes det ihvertfall. Det er jo fullt mulig du er klar over dette fra før av, så jeg vil ikke virke belærende eller noe som helst ovenfor deg, jeg ville bare nevne det i tilfelle du ikke har beveget deg inn på det området selv. Det e jo ofte vanskelig å se andre muligheter når man står midt oppi det selv:)
  Jeg er ihvertfall selv interessert i det alternativet, og med en kjæreste som har stor interesse for det har jeg fått øynene opp for at legemidler ikke alltid er det beste og at leger handler kun ut i fra sin skole uten opplæring av gammel medisin og visdom. Det er forresten en Facebook side som heter Rise Earth også som legger ut veldig mye innenfor dette temaet med diverse kurer og historier med folk som har blitt friske med alternativ behandling.
  Jeg håper du får muligheten til å sjekke ut noe, jeg håper det kan være noe som kan hjelpe hvis du er åpen for å teste det ut:) i frykt for å høres ut som en stereotyp hippie så håper jeg ikke du lar deg skremme eller blir frastøtt av den grunn, men at du kan finne noe hjelp i det!
  Ønsker deg alt godt og en fin dag videre!
  Klem :)

 • Leave a Reply