Interiør Mat / Oppskrift.

ON A RAINY DAY

5. april 2017

Det regner og blåser, og føles meir ut som høst enn vår.

Formen er elendig, og eg er mildt sagt LEI.

Då er det viktig å KOSE seg litt ekstra.

Kanelknuter (oppskrift fra trines matblogg)
og kakao med krem.

Masse stearinlys,
og eit nytt magasin..

Lysestakene, koppen og den vakre trefjøla er fra Kähler (sponsa)

Eg blir meir og meir glad i dette designet,
så enkelt men samtidig så lekkert.

Fjøla har eg i to størrelser, i denne på bildet,
og en som er dobbelt så stor,
kjempe fine!!

15 Comments

 • Reply Helene 5. april 2017 at 14:19

  Gjett om jeg fikk lyst på kanelboller nå da! Du får hvertfall kose deg masse. Været er virkelig ikke til å stole på her i Trondheim om dagen heller, sol, regn og hagel om hverandre hver dag. Humøret går hvertfall et hak opp hver gang sola kommer inn vinduet da, det skal sies! :)

  Og jeg er så enig med deg, den kolleksjonen fra Kahler er virkelig nydelig. Hadde lommeboka latt meg få lov hadde nok skapene på kjøkkenet vært fulle av alt som er mulig å ha i alle fargene. De er jo bare så fine!!

  • Reply Regine 6. april 2017 at 11:28

   Beklager at eg frista, hehe..
   Fersk gjærbakst er SÅ godt, du får lage litt i helga ;) Uff, ja, det været er veldig ustabilt. Håper virkelig at våren , og sola kjem snart!!
   Ja, det er veldig lekkert, eg har lyst å kjøpe samme kopper i kvit, sånn at eg kan kombinere dei med dei gråblå :)

 • Reply Charlotte 5. april 2017 at 15:16

  Så fine billeder og godt at få fokus på det hyggelige :)

  • Reply Regine 6. april 2017 at 11:28

   Tuusen takk Charlotte <3

 • Reply Annette 6. april 2017 at 20:08

  Veldig lekre bilder, Regine ? Og eg er enig med deg. Elsker det designet til Kahler ?
  Å nå vete eg kan eg ska Gjør te helga. Bake kanelsnurrer ??
  Ønsker deg en fin kveld ?

  • Reply Regine 7. april 2017 at 14:49

   Tusen takk Annette!! :)
   Ja, det høres ut som ein god plan! Eg skal òg bake, denne gangen vaniljesnurrer,
   som kanelboller bare med vaniljekrem og i en litt anna form – blir spennende!
   God helg :)

 • Reply Kamilla Haaland 6. april 2017 at 22:41

  åh, herlige bilder, Regine! Du er så flink til å få alt til se delikat og fint ut :-)
  Fikk utrolig lyst på kanelbolle nå kjente jeg.

  • Reply Regine 7. april 2017 at 14:49

   Åå, takk Kamilla , så koselig å høre <3
   Det skjønner eg, du får hive deg rundt å bake i helga ;)

 • Reply Frida 9. april 2017 at 15:03

  Bra du prøver å kose deg litt sjølv om dagene er tunge. God bedring ;)

  • Reply Regine 10. april 2017 at 14:51

   Takk Frida, kjekt du titter innom og legger igjen nokre ord :)
   God påske til deg!!

 • Reply Marianne 21. april 2017 at 12:36

  Hei Regine!
  Jeg har fulgt bloggen din i noen år nå! Synes du virker som en så herlig og flink dame! Jeg har ikke skrevet noe særlig til deg før. Men jeg har tenkt litt og hatt lyst til å skrive så jeg gjør det nå. Det er så ufattelig trist å se at du sliter så med sykdom. Følger deg på snap og ser jo ofte når du legger ut ting hvor tøft du har det. Jeg så en dokumentar for litt siden; food choises. Og tenkte jeg skulle anbefale deg den. Fordi jeg ser jo hvor mye du har slitt med helsevesenet og at du ikke får den hjelpen du trenger. Så jeg lurer bare på om du har fått noen alternativ behandling eller hjelp? Nå er ikke jeg ekspert men har inntrykk at mange kroniske lidelser og sykdomer kan behandles med diett/kosthold/behandling med alternativ medisin . Det finnes jo leger som har en eller begge føtter plantet i det alternativet som man kan gå til samtidig som en «vanlig» lege. Her i Oslo finnes det ihvertfall. Det er jo fullt mulig du er klar over dette fra før av, så jeg vil ikke virke belærende eller noe som helst ovenfor deg, jeg ville bare nevne det i tilfelle du ikke har beveget deg inn på det området selv. Det e jo ofte vanskelig å se andre muligheter når man står midt oppi det selv:)
  Jeg er ihvertfall selv interessert i det alternativet, og med en kjæreste som har stor interesse for det har jeg fått øynene opp for at legemidler ikke alltid er det beste og at leger handler kun ut i fra sin skole uten opplæring av gammel medisin og visdom. Det er forresten en Facebook side som heter Rise Earth også som legger ut veldig mye innenfor dette temaet med diverse kurer og historier med folk som har blitt friske med alternativ behandling.
  Jeg håper du får muligheten til å sjekke ut noe, jeg håper det kan være noe som kan hjelpe hvis du er åpen for å teste det ut:) i frykt for å høres ut som en stereotyp hippie så håper jeg ikke du lar deg skremme eller blir frastøtt av den grunn, men at du kan finne noe hjelp i det!
  Ønsker deg alt godt og en fin dag videre!
  Klem :)

  • Reply Regine 12. mai 2017 at 12:03

   Hei Marianne! Takk for all omtanke, og fine ord :)
   Eg har prøvd strenge dietter og lagt om kosthold over lenge tid før , eg har tatt plante/urtemedisiner og forskjellige greier – men det hadde null innvirkning på min helse.
   Eg har gått til forskjellige altnerative behandlinger då eg budde i Oslo for smerter, betennelser i kroppen osv – men dette hadde heller ingen effekt. Det einaste som nokonsinne har vist seg å hjelpe på meg er langvarig antibiotikabehandling med intravenøs og oral medisin under samme behandlingsperiode.. og det gjorde eg i Tyskland. Hadde eg ikkje gått tom for penger så hadde eg fortsatt med behandlinga , men eg måtte desverre dra heim etter fem veker. Om eg vinner i lotto ein gang , så skal eg dra tilbake dit og være der i fleire måneder. Eg har eit sunt kosthold til dagleg, eg lager stort sett all mat fra grunnen av, både av middager, frokost/kvelds, smoothie/juice ++
   Eg har mest tru på at ein bør være normalt sunn, spiste rein mat (kjøtt, grønnsaker/frukt) og å være i så mykje aktivitet som ein bare klarer – og bruke «sunn fornuft». Eg trur ein fort kan ta litt av med slikt, det er så mange som får for seg at dei må bytte ut alle matvarer med noko ekstraordinært, og eg personleg syns det er litt tullete.
   Eg har etter mine 22 år med sjukdom ganske lite tru på alternativ medisin, ihvertfall ikkje i mitt tilfelle. Eg trur heller ikkje at noko kosthold kan ta vekk anfalla mine, og det er rota til det meste. Det er pga anfalla at eg har så intens migrene heile tida, og at eg har så mykje smerter i kroppen, og at eg ikkje sover +++ – For å bli bedre, så må ein finne ut av kvifor eg får anfall og kva ein kan gjere med det, det er ikkje poeng i å behandle det andre då det heile tida vil være der pga anfalla.

   – Hehe, nei, eg lar meg ikkje skremme – eg skjønner at du bare vil hjelpe og gi meg tips :)

 • Reply Marianne 15. mai 2017 at 13:09

  Hei igjen! Hyggelig at du svarte på kommentaren. Synd å høre at du har prøvd alternative medisiner og dietter uten hell. Jeg har fulgt bloggen din lenge og ser at du er kjempeflink med kosthold. Der gjør du en kjempegod jobb! Jeg tror også at om man er fornuftig og prøver å spise mest mulig rent og økologisk så kommer man langt.
  Jeg fulgte også bloggen din under oppholdet ditt i Tyskland og syes der var så fantastisk at du opplevde bedring! Det er jo helt tullete at det norske helsevesenet ikke kan gi deg tilsvarende behandling her.
  Jeg så denne artikkelen nettop og tenkte på deg; http://www.vg.no/nyheter/innenriks/helse-og-medisin/kjemper-for-aa-gi-zarah-1-behandling-med-cannabis-olje/a/23974702/
  Her brukes CBD olje som ikke gir noen form for rus, men som kun brukes som behandling.
  Det må jo være enorm påkjenning med alle anfallene du har. Skulle ønske det var noe som kunne hjelpe deg. Du har kanskje lest om det før, men der har du ihvertfall linken og hvis ikke kan du jo eventuelt se på det.
  Håpe du snart får det bedre og får helsen på din side.
  Igjen så synes jeg du virker som en utrolig flott jente som kun fortjener det beste i livet:)
  Håper du har en god dag, mange gode ønsker og tanker sendes din vei!

  • Reply Regine 16. mai 2017 at 11:06

   Takk, du skriver så masse fint – setter pris på alle dei fine tilbakemeldingene
   – og ikkje minst all omsorga du har for meg <3

   Eg har lest mykje om både cannabis som medisin, og om den olja. Det er synd det er ulovleg, ellers hadde eg prøvd det for lengst.
   Det største problemet for meg er ikkje at det er ulovleg, men at det så klart er vanskelig å få tak i, ofte må ein til Nederland for å få tak i det, og så koster det jo så klart ein del.
   Skulle ønske Norge var meir åpen for det som behandling, eg ser mange som får eit nytt liv etter dei prøver dette.

 • Reply Marianne 29. mai 2017 at 12:22

  Det er jo så rart med det, når jeg har fulgt bloggen din så lenge så føler man jo nesten at jeg kjenner deg litt hehe! Og selv om jeg ikke gjør det virker du som sagt som et flott menneske så jeg ønsker deg bare alt godt. Kult at du har sjekket det ut tidligere! Det er en forferdelig narkotikapolitikk vi har i Norge. Jeg er midt i kriminologistudie og tema rundt narkotikapolitikk og rus er min hjertesak. Og det er ikke fordi jeg ønsker at folk skal bruke narkotika uforsvarlig, men en human narkotikapolitikk hvor vi tar vare på hverandre. Og som i feks ditt tilfelle kan være med på å gjøre deg frisk, sett at det hadde fungert på deg, uten at du måtte på det illegale markedet. Ihvertfall når det er så mye forskning på området som sier at det har gode helseeffekter. Nå ser det jo ut som det skjer ting i verden på denne fronten med land og stater som enten legaliserer eller ihvertfall avkriminalisere , så vi kan jo håpe det skjer ting her i Norden snart også. Så håper jeg du år mulighet til å prøve det en gang.
  Håper du nyter fine sommerdager! Klem ♡

 • Leave a Reply