Livet

Skogstur

20. februar 2019


Hei igjen!
Det blei plutselig ei lang pause her på bloggen.

I dag var Peter med på skogstur, han skulle egentlig bare gå å knipse litt naturbilder, men eg fikk heldigvis nokre fine bilder han tok av oss! Det er ikkje ofte eg ser andre dyr når eg går tur med Lucy (hunden), og vi er ikkje akkurat musestille på tur, men eg såg eit ekorn som sprang over stien i dag, det var så søtt. Eg var glad Lucy ikkje registrerte det då, ho hadde nok prøvd å springe etter den..

Eg har vært og er veldig dårlig – men fraværet mitt her inne har vært pga. dei store endringene til wordpress som eg ikkje forstår meg på! Eg skjønner ingenting av det nye oppsettet, og eg får ikkje bilda til å bli i lik størrelse som eg fikk til før. Det er frustrerende, men eg håper eg finner ut av det snart, då eg har tenkt å blogge meir framover. Eg har forskjellig nytt eg skal vise fram.

Håper dåke fortsatt henger med!

10 Comments

 • Reply Irene 20. februar 2019 at 19:18

  Kooooselig når du blogger og for noen vakre klare bilder så d m engang??????? godt å komme seg ut litt.

  • Reply Regine 20. februar 2019 at 19:26

   Å, tusen takk Irene – så koselig å høre, du gjør meg så glaaad <3
   Ja, det gjør virkelig godt når ein først kjem seg ut døra, hehe, deilig følelse etterpå!!

 • Reply Anna Torill 20. februar 2019 at 21:50

  Håper du finner ut av det! Kjekt å sjå bilder fra turen og gleder meg til å lese og sjå meir fra deg ? Klem

  • Reply Regine 21. februar 2019 at 11:25

   Tusen takk, så koselig å høre :)

 • Reply Lill Charlott 21. februar 2019 at 07:04

  Så gøy!! Her titter jeg innom igjen! ?
  Klemmer fra Lottemcintosh

  • Reply Regine 21. februar 2019 at 11:25

   Å, så kjekt at du fortsatt henger med!! :)

 • Reply Maria 21. februar 2019 at 09:14

  Kjempefine bilder :-) Jeg lengter ut i naturen. Skal ha to eksamener 1 og 4 mars i tunge fag som skatterett etc, så det har blitt mye innesitting den siste tia. Nå har jeg mest lyst å hive kamera på skuldra og dra ut igjen :-)
  Gleder meg til å lese mer fra deg. Måtte forresten inn og sjekke om wordpress-oppsettet på min blogg har endret seg… Hater når sånn skjer… :-P

  • Reply Regine 21. februar 2019 at 11:26

   Tusen takk :)
   Lykke til med eksamener, ja det blir mykje innesitting i slike perioder!
   Ja, det er veldig irriterende, prøvd å google problemet men fortsatt ikkje funnet ut av det..

 • Reply Ann Merete - Kreativ-i-tet 21. februar 2019 at 17:17

  Hei!
  Så fine bilder, skogen er fantastisk!

  Ang. WordPress: Last ned utvidelsen «Klassisk redigering», da får du tilbake det gamle. Det gjorde jeg, ble litt gal av det nye. Det skal liksom være så behjelpelig at det er too much! Jeg liker helst noen ganger å styre i html-koden liksom, hehe.. Håper det kan hjelpe a<3

  • Reply Regine 24. februar 2019 at 18:38

   Tusen takk Ann Merete!
   Og takk for at du hjalp meg med dette, no har eg fått tilbake det gamle oppsettet, hurra!!! :)

  Leave a Reply