Shopping, inspirasjon ++

September Wishlist

22. august 2018

Høsten er like rundt hjørnet, og september er min måned –  i år fyller eg 34.  Fine bøker med spennende oppskrifter er både kjekt og dekorativt. Boka Bok – volum 02 av Hilde Mork har oppskrifter på brød og anna bakst. Nordic by Nature fra New Mags er ei bok med vakre bilder, og oppskrifter fra danske kokker. Kjøkkenhåndkle fra merket Tell Me More i steinvaska lin i ein nydelig rustrød farge. Den lille glassvasen fra House Doctor er perfekt til det lille stuebordet mitt, eller nattbordet  – eg er svak for glassvaser. Disse øredobbene har eg vurdert i to år no faktisk, dei er så enkle og samtidig så elegante, fortsatt på ønskelista. Eg har lenge tenkt at eg skulle kjøpt puffen som hører til sofaen, alltid greit med ein ekstra sitteplass i stua – og så er den så fin! Eg elsker fargen på dette pleddet, perfekt til høsten!!

No Comments

Leave a Reply