Interiør Shopping, inspirasjon ++

ON MY MIND

9. juli 2017

1.Plakat, Desenio – HER
2. Stol, Hay – HER
3. Sengetøy i lin, H&M – HER
4. Vegglampe, Ellos – HER
5. Krus med bambusbrikke, Stelton – HER
6. Stativ, Mixrack – HER
7. String stol, Menu – HER
8. Carrie led lamp, Menu – HER
9. Morgenkåpe i vasket lin, H&M – HER

 

2 Comments

 • Reply Silje Alice 11. juli 2017 at 12:26

  Veldig mye fint! Jeg har lenge hatt lyst på sengetøy i lin fra H&M, synes de i hvit, betonggrå og dusrosa er kjempefine + de er sikkert kjempedeilige å ligge i på varme sommernetter!<3

  Ønsker deg en kjempefin dag!<3

  • Reply Regine 11. juli 2017 at 21:52

   Takk, kjekt å høre :)
   Ja, eg har sikla etter disse lenge. Eg har sengetøy i vaska lin fra Høie of Scandinavia, det er fantastisk mjukt , elsker det. Disse fra H&M er litt rimeligere, så eg har tenkt å prøve ut disse neste gang eg skal kjøpe sengetøy , trur den fargen på bildet blir fint til mitt soverom (til gråfargene) :)

  Leave a Reply