Interiør Sponsor

THIS MORNING

2. november 2016

p1015852p1015849

Eg er så glad i Design Letters sine produkt. Det er stilreint og lekkert.
Fata er god størrelse på som passer til frokost/kvelds og lunsj, eller til fks. pizzastykker.
No står blant anna vasene på ønskelista, eg syns dei er veldig kule.. og nokre fat til Lucy i melamin.

Putetrekket har glidelås, det er fløyelsmjukt – og bare så herleg!!
Det kjem ein give away på instagram straks i samarbeid med Ingridshjem, så følg med –
der kan du vinne to putetrekk med valgfrie bokstaver :)

p1015851
Putetrekk og fat fra den fine butikken Ingridshjem.no – se utvalget dei har av Design Letters HER.
Brettet er fra Bloomingville  // Tøfler, Shepherd  //  Sengetøy, Høie of Scandinavia  // Vase, Kähler  //

p1015833
Du kan velge kva bokstav du vil ha på framsida, og på baksida står det «Good Night»..

p1015838 p1015864
Lucy får godbiter innimellom bildene, min lille modell♥
Ho syns det er gøy, fordi ho veit ho får masse godt. På bildet under plukker ho opp ein godbit eg heiv ned, men det ser
ut som ho sover, søtnosen min!!

p1015855

14 Comments

 • Reply Helene 2. november 2016 at 15:13

  Såå fine bilder, Regine! Du er god på det altså, misunner alltid bildene dine når du legger ut innlegg ? Og når det kommer til giveawayen skal jeg helt klart melde meg på, syntes den serien er super fin selv. Jeg har kun en kopp med H på da, skulle gjerne hatt mer. Så med konkurransen din har jeg hvertfall en liten sjanse til å bygge på kolleksjonen ?

  • Reply Regine 2. november 2016 at 16:12

   Å, tusen takk Helene – så utruleg kjekt å høre, du er så god!! <3

   Ja, den må du bli med på!! Eg kan og røpe at det snart kjem ein give away med Eva Solo,
   så då må du bli med på den også ;)

 • Reply Maria 2. november 2016 at 19:27

  De er så fine! Har lyst på selv også :-) Får ønske meg til jul. På tide med litt ordentlige saker i heimen nå.

  • Reply Regine 6. november 2016 at 18:02

   Takk, ja dei er så stilige!! Eg skal kjøpe nokre kopper til meg sjølv før jul og pynte med svibler oppi :) Håper det ligger under juletreet ditt til jul;)

 • Reply Celine 2. november 2016 at 22:54

  Så fine bilder :) Beunderlig at du klarer å få Lucy til å ligge stille, hadde en hund på samme størrelse som var propell, haha!

  • Reply Regine 6. november 2016 at 18:01

   Hjertelig takk <3
   Hehe, ho er ganske så energisk - men ho lyer når eg seier at ho må bli, og så veit ho at ho få godbit for kvert bilde eg tar der ho må ligge/sitte i ro ;) Lydighetstrening og photoshoot i samme slengen!

 • Reply Marte 8. november 2016 at 15:55

  Du tar så fine bilder med fint lys, og som sagt, du er utrolig (!) flink til å style. Skulle gjerne latt sluppet deg løs i leiligheten min :P Blir i veldig godt humør av å kikke på bloggen din. Ha en fin kveld, Regine <3

  • Reply Regine 26. november 2016 at 23:41

   Å , tusen takk Marte – så utruleg kjekt å høre :)
   Skulle gjene hjulpet deg, du får sende meg snaps om du lurer på noko ;)

 • Reply Trude Fjellstad 8. november 2016 at 22:10

  Nydelige bilder???

  • Reply Regine 26. november 2016 at 23:41

   Hjertelig takk Trude :)

 • Reply Kjersti 8. november 2016 at 22:45

  Skjønne, fine Lucy <3 Synes ho e så lik Milla, mi lille maltepoofrøken!

  • Reply Regine 26. november 2016 at 23:42

   Tusen takk Kjersti :)

 • Reply Susanne 15. november 2016 at 21:34

  Hei. Jeg har en liten maltipoo på 15 uker som virkelig er en liten rakker. Hun er verdens snilleste og skjønneste, men FY for en sprelsk og energifull liten jente. Fyker rundt som en kanon og biter som en hai. Problemet mitt er at det er et strev uten like å få stelt pelsen hennes. Hun valpebiter som en gærning og vil helst være alle andre steder. Jeg ser lucy og hun virker så snill og rolig og lar seg bli fønt og alt uten problemer. Har hun alltid vært så rolig eller har dere trent ? Vi går på valpekurs og prøver trene masse med henne men hun er så sosial og blir så fort distrahert så vil bort og hilse på alt og alle eller favoritthobbyen : grave rundt i jorda som en mullvarp. Nå er jo alle valper forskjellige men lurte bare på om du hadde noen erfaringer å dele fra din valpetid ? ? hilsen en litt fortvilet valpeeier som vil det beste for sin lille, haha.

  • Reply Regine 26. november 2016 at 23:48

   Hei Susanne, beklager for seint svar!! Har ikkje fått med meg denne kommentaren før no.
   Lucy er veldig energisk også, veldig slitsomt til tider. Ho er veldig rampete , men så er ho så skjønn og god og.
   Eg gjekk på valpekurs (i Bergen) eg og, men eg følte ikkje at det hadde så masse for seg egentlig..
   Når det kjem til dusjing og klipping så har eg gjort det ofte siden eg fikk ho, så ho har jo blitt vandt til det.
   Eg fant ut at eg ikkje kunne ha ho på gulvet når eg føner ho, for ho sprang rundt i ring og knurra og ålte seg langs gulvet og tulla, og eg satt og føna i alle vinkler.. skikkelig stress, haha.
   Fant ut at når eg satte ho på vaskemaskina at ho blei rolig, då må ho jo sitte / stå der så ho ikkje faller utfor, så eg setter ho alltid opp der, og då er ho forholdsvis roleg. Når ho begynner å bli lei av føninga så tar ho labben og slår litt på hårføneren, men ho er veldig flink. Det går fortere å føne om ein børster litt underveis :)
   Når det kommer til klipping så setter eg ho opp på vaskemaskina då og, og ho er veldig flink med det. Ho liker ikkje særlig godt at eg klipper ho i ansiktet, og rundt augene,
   men då må ein bare holde under haka og være streng. Det må gjøres.. ho prøver å bite og tulle, men ein må være litt bestemt då.
   Lucy har vært veldig energisk siden eg fikk ho, ho har roa seg litt ,men er ganske vilter endå.. men valpetida varer til dei er 2år har eg hørt, så vi får se om ho roer seg iløpet av året som kjem, hehe :)

  Leave a Reply