Interiør

ANE

13. juli 2016

P1015085
Dette sengetøyet fra Høie of Scandinavia er utruleg deilig.

Det er ikkje berre lekkert å sjå på,
men så svalt og mjukt.

Lin kan fort klø litt syns eg,
men det er 50% lin og 50% bomull – perfekt kombo!!

P1015097P1015092

Det er så reint og fint med kvitt sengetøy,
eg får litt hotellfølelse av det!! 

Sengetøyet heiter ANE – og du finner det HER.

No er det berre tre netter igjen her på soverommet –
god natt :)

2 Comments

 • Reply Maria 14. juli 2016 at 09:26

  Lurer på om det er det (eller et som likner veldig) vi fikk i bryllupsgave. Med kids i huset er det vel trygt å si at det ikke akkurat er hvitt lenger… :-/ Men jeg elsker hvitt sengetøy og har lyst å kaste alle sengesettene vi har og erstatte det med bare hvite. Det er som du sier – litt sånn luksus hotellfølelse over det :-)

  • Reply Regine 18. juli 2016 at 23:59

   Ja, det er herlig med heilt kvitt sengetøy, så reint og fint!!
   – men eg drømmer også om å kjøpe meg eit sett som er heilt svart og mørkt som natta ;)
   Hihi, det er alltid noko eg ikkje har!

  Leave a Reply