Shopping, inspirasjon ++ Sponsor

BLACK-ON-BLACK

5. november 2015

PB059999 PB059974PB059985 PB059995PB059978PB059980PB059988 PB059976
Klokke, Harper & Brooks (Annonse)

SÅ LEKKER!!

Har du sett!
Denne låg i poskassa mi i går. Eg er forelska! ♥

Harper & Brooks er eit norsk, nyoppstarta klokkemerke.
..og du kan få 15% ved å bruke koden «LAUNCH» på heimesida deira.
www.harperandbrooks.com – happy shopping! ;)

Kanskje du skal kjøpe ein julegave til deg sjølv? Dei har SÅ masse fint!

Eg liker at denne er heilt svart, og det var så fint med semska skinnreim.
Eg er fornøyd, og eg gleeder meg til å bruke den!

Kva syns du?
Yay? ;)

21 Comments

 • Reply Maria 5. november 2015 at 14:01

  Elsker klokker og den der var DØDSFIN!! ☺

  • Reply Regine 5. november 2015 at 14:04

   I knoooow.. digger den ;)

 • Reply kari 5. november 2015 at 14:02

  Hihi morro at du tar spørsmålet mitt opp på snap, beklager at jeg irriterte deg :) Jeg skjønner joi også at du ikke kjøper alt selv, jeg ser jo at mye er merket med reklame. Men du sa jo selv på snap her en dag at du var shoppegal ;) Men da har jeg virkelig fått et utfyllende svar på mitt spørsmål ;) Så bra at din mor hjelper deg til å få kjøpt en hund, den vil du sikkert få mye glede av! Det virker jo noe rart å prioritere å kjøpe hund til flere tusen når en har så dårlig råd. Derfor er du jo kjempeheldig at du får hjelp av din mamma :) Håper det ordner seg ift NAV og at du finner deg en fin plass å bo, der du også kan ha hund :) Lykke til :-)

  • Reply Regine 5. november 2015 at 14:08

   Ja, men kem liker vel ikkje å shoppe? Ikkje mange jenter/damer eg kjenner som ikkje er glad i det.. :P
   ja,eg sa eg var shopaholic.. men at eg kjøpte to bur er jo mest fordi eg trudde den måtte ha det! Eg kjøper heller ikkje så dyre ting, burene eg har kjøpt var kupp på nettet.. Eg får jo ofte velge meg ut ting fra folk som sponser meg..så shoppingbehovet blir dekka der.

   Ja, ho betaler det meste for hunden fordi eg virkelig trengte ei oppmuntring. Ho har ikkje god råd sjølv men ho ville så gjerne glede meg :)
   Eg har det utrulig tøft for tida og har rett og slett ikkje lyst å leve.. eg håper at lille Lucy vil gi meg litt livsgnist igjen.

   vel det var jo sånn at eg ville dø… eg gav fullstendig opp. Eg låg i flerie mndr og eg åt ingenting og gjekk ned i kilo..
   Å bruke pengene då på å finne ein plas å bu der eg kun har råd til å betale husleiga og ingenting anna er jo då heilt dødfødt..
   eg har ikkje lyst å leve, og ikkje lyst å bu nokon plass, ikkje lyst å eksistere..

   Eg trengte då heller ein hund faktisk, så det er ein veldig lur prioritering midt oppi alt sammen.
   Eg trenger å kose meg med god mat, glede meg til ein hund og komme meg på beina igjen før eg i det heile tatt begynner med å finne ein plass å bu..
   ein må først ha lyst å leve før dei tinga blir ei prioritering.

   Takk for det,
   det ordner seg nok til slutt.

 • Reply Charlotte 5. november 2015 at 14:18

  ???? Det er dyrt at være syg og ikke kunne arbejde, det kender jeg alt til og man har brug for selv de mindste ting for at dagen kan blive fin og god – en kop te, lidt dejlig mad og noget at glæde sig til. Det er så hårdt at have ondt hver dag, heldige dig som har hjælp fra din mor, mine forældre har også hjulpet mig gevaldigt. Man kan ikke forklare hvor svært det er, og hvor meget små ting betyder! :) Jeg er helt sikker på at du finder glæden igen med din lille hund :) jeg har også et husdyr og uden det, ville jeg føle mig alt for alene. Kram til dig og rigtig god bedring – du gør alt det rigtige og synes ikke du behøver forklare dig ? Knus fra Danmark.

  • Reply Regine 5. november 2015 at 14:23

   Takk for forståelse og støtte Charlotte!!
   Godt å høre at du føler det sånn du og.
   Ja, når en kun er inne heile dagen kver dag, og ein er dårlig heile tida – så må ein kose seg litt ekstra!!

   Så koselig at du har et husdyr også, ja eg trur det skal bli kjempefint å få hunden i hus!

   God klem tilbake, og god bedring til deg!! <3

 • Reply Sofie 5. november 2015 at 16:51

  nydelige bilder, og nydelig klokke! <3

  • Reply Regine 5. november 2015 at 18:02

   Tusen takk, Sofie :)

 • Reply Anita Fosen 5. november 2015 at 18:17

  Så utrolig fin og stilren! :-D

  • Reply Regine 5. november 2015 at 19:40

   Tusen takk!! :)
   Ja, eg syns den var heilt rå lekker!

 • Reply Tonje 5. november 2015 at 18:38

  Det er fælt å lese og høyre om kor ille du har det. Eg synest det er både tøft og viktig at du deler det med omverda, for det kan bidra til at folk får litt perspektiv på korleis det lever liva sine sjølv. Håpar også det hjelper bittelitt for deg å få tilbakemeldingar, og ikkje minst kunne dele så fine bilder! Du er ein flink fotograf! Det er vanskeleg å vite kva ein skal sei, det er liksom ingen ord som kan hjelpe. Eg har trua på deg iallfall. Du er dyktig og ein inspirasjon for folk! Stå på <3 Stor klem frå Tonje

  • Reply Regine 5. november 2015 at 19:49

   Takk for så gode ord Tonje <3
   og tusen takk, så kjekt at du liker bilda eg tar!! :)

   God klem tilbake!!

 • Reply AS 5. november 2015 at 23:30

  Hei flotte, skjønne Regine! Jeg ville bare si jeg har fulgt deg i flere mnd nå, og følte at det nå var på tide å gi et lite pip fra meg. Jeg ville bare si du virker som ei fantastisk god jente, med masse godt i seg. Du har noen helt fantastisk flotte øyne, og et utseenede på lik linje som en prinsesse! Jeg gleder meg på dine vegner at du skal få hund, for Gud så mye kjærlighet en hund kan tilføye livet – selv i de mørkeste tider. Det er en slik kjærlighet man aldri hadde forventet, og som heller ikke kan beskrives. Skulle så gjerne ønske det var noe jeg kunne gjøre for å hjelpe deg, selvom jeg er en helt fremmed som du ikke vet hvem er! Sender masse varme tanker til deg, hilsen jente 18 år <3

  • Reply Regine 7. november 2015 at 19:40

   Hei!
   Tusen takk for så fine ord, og så koselig at du vil følge meg!! :)

   Gleder meg sånn til å hente ho!! Blir godt å både gi kjærlighet og få kjærlighet av ho <3

   Ønsker deg ei gd helg!!

 • Reply HKH 6. november 2015 at 00:31

  Hei Regine?

  Konge klokke??
  Den var bare kjempe kul.

  Synes du er tøff!
  Denne sykdommen din tapper deg for mye energi, og gnist!
  Er sikker på at en hund vil gi deg masse av det tilbake? Har selv hund, å det gir en person så mye å komme hjem til en vakker skapning som aldri har vert lykkeligere for at DU kommer hjem, eller koser med dem❤️ Ville ikje byttet min hund vekk for alt i verden❤️ Dette har du godt av, det er jeg sikker på?

  Kjenner selv at det er godt for humøret å shoppe online, er ikje rik, men Guuuuuu så deiligt av og til?

  Kos deg med de små gode gleder?

  • Reply Regine 7. november 2015 at 19:41

   Takk, ja ikkje sant den var lekker?? :)

   Tusen takk for støtte og gode ord!! <3
   Ja, eg gleder meg veldig til å hente hunden, ikkje lenge igjen no!! :)

   hehe, ja shopping kan være litt medisin innimellom ;)

 • Reply Therese 6. november 2015 at 15:33

  Årh, den klokken var bare rålekker!!!
  Ha en fin fredag <3

  • Reply Regine 7. november 2015 at 19:42

   Tusen takk!! Ja, eg syns den var utruleg fin!

   God helg til deg Therese :)

 • Reply Anita 10. november 2015 at 19:23

  Hei Regine:-) følger deg på insta og snap og, så på tide med ein lyd fra meg. Du tar så nydlige, stemningsfulle bilder! Heilt fantastiske! Og eg set pris på åpenheten din, sjølv om eg får heilt vondt inni meg av at du føler du må svara på alle slags rare spørsmål..kjære vene deg! Du er ei flott jenta og eg heiar på deg! Go klem fra Anita

  • Reply Regine 10. november 2015 at 20:25

   Hei Anita!
   Tusen takk for så fine tilbakemeldinger, kjekt å høre at du liker bilda mine!! :)

   Hehe, ja eg veit at fleire meiner at eg bare skal overse slikt, men eg ser at andre bloggere kan få meir problem av å slette slike kommenterer eller igonerere det..
   Då får ein på seg at ein kun godkjenner kommentarer som er positive, og at ein ikkje tåle kritikk. Så det er vanskelig å vite kva som er heilt korrekt måte
   å takle slike ting på.. eg gjorde bare d eg følte var mest naturlig, å forklare/svare for meg.

   Takk for så fine ord,
   god klem tilbake til deg!! <3

  Leave a Reply