Diverse Mat / Oppskrift.

IN BED WITH OLIVIA

6. oktober 2015

P9129467
Nystekt croissant, og ein kopp te er alt ein treng!
..det er det som er så fint med croissanter – det er kjempegodt uten noko på også.

Eg elsker forsida på dette bladet, herlige fine farger, og så er jo Olivia Palermo bare så vakker!!

Men ellers skal eg innrømme at magasinet Elle ikkje er heilt mi greie, så dette blir nok siste gangen eg kjøper det.
Eg blei bare så tiltrukket av coveret, haha.. Det skal dei ha, eg har fleire ganger kjøpt bladet kun pga. coveret.

Bladene eg er mest glad i er boligpluss, stellamagasinet, tara mat og diverse andre interiør og matmagasiner.
Kva magasiner leser du?

God tirsdag til alle sammen!

10 Comments

 • Reply Christina i London! 6. oktober 2015 at 13:34

  Så deilig! Nydelig cover, jeg kjøper ofte magasiner fordi de er fine å se på, haha. Costume er min favoritt, og DetNye. Her i England sliter jeg med å finne noe jeg liker ekstra godt, så jeg ender ofte med å kjøpe magasiner kun basert på coveret.

  • Reply Regine 6. oktober 2015 at 14:31

   Ja, det er så godt!

   Hihi, bra det er fleire enn meg som gjør det ;))

 • Reply Maria 6. oktober 2015 at 19:34

  Jeg leste StyleMag da de eksisterte og syntes de var ganske bra. Vurderer å abonnere på MAISON interiør. Ellers så liker jeg Maison Mat & vin og Bolig Pluss som jeg abonnerte på før. Costume er det eneste motebladet jeg synes er noe særlig. Er fredeles interessert I å kle meg presentablet og sånn, men merker at jeg kanskje ikke er så «moteinteressert» lenger… :-)

  • Reply Regine 7. oktober 2015 at 09:57

   Ja, eg abbonerte på Stylemag og likte det veldig godt – syns det har vært det beste motemagasinet…
   Costume abbonerte eg på i fleire år, men eg syns dei bare gjentok seg . Det oppdaga eg virkelig når dei hadde samme cover i juli ene året som forrige året, måtte grave fram bladet fra forrige året.. og jammen var det akkurat samme bildet :O DÅ sa eg opp.. hehe

   Samme her, glad i å kle meg fint og shopaholic på den fronten – men meir opptatt av interiør og mat med åra ;)

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 7. oktober 2015 at 12:38

  Herlig! Jeg elsker croissanter, det skulle bare vært litt sunnere tihi. Men det er så godt <3 Spesielt når de er litt varme.
  Jeg har ikke kjøpt magasiner på så lenge, StyleMag var helt konge, Costume abonnerte jeg på i mange år, men syns det ble litt kjedelig og jeg ønsket ikke å prioritere det.
  Nå har jeg ingen favoritt, jeg leser mest på nett. Der kan man plukke ut den man selv ønsker å lese om.

  Håper onsdagen din er fin søta <3 Og jeg håper også at du en dag får trene, men viktigst av alt er at du fokusere på deg, helsa og de fine tingene i livet. Stor klem!

  • Reply Regine 8. oktober 2015 at 10:57

   Hehe, ja, men om det hadde vært sunnere så hadde det sikkert ikkje vært like godt ;))

   Ja, det er veldig greit å lese på nettet også.. men eg syns det er ekstra koselig med å faktisk holde i eit blad innimellom, og at ikkje alt er på pcen.

   Tusen takk,
   fin dag til deg også :)

 • Reply krist.in 7. oktober 2015 at 18:27

  herlig! Jeg har ingen faste magasiner jeg kjøper, men innimellom kjøper jeg et bare pga forsiden, hehe! Kamille ideer er min favoritt, men det kommer ikke ut så ofte, og lenge siden jeg har sett det i butikk nå !

  • Reply Regine 8. oktober 2015 at 10:58

   Hehe, fint det er fleire som blir lokka av vakre framsider!! ;)

 • Reply Emma Engström 7. oktober 2015 at 20:17

  Åh så mysigt! Kram

  • Reply Regine 8. oktober 2015 at 10:58

   Tusen takk Emma :)

  Leave a Reply