Shopping, inspirasjon ++

WHITE SNEAKERS

15. september 2015

P9129528

Eg er så happy med det siste skokjøpet eg gjorde for eit par mndr siden!
Dei er så gode å gå i! Kvite sko blir jo fortere skitne, men pytt pytt..

Sist eg var ute, på sjukehuset så hadde eg på disse skoa, lyse jeans,
kvit t-skjorte og grønn strikkagenser. Fin og comfy kverdagslook!

No sitter eg på nelly.com og sikler etter boots..
– neste kjøp blir nokre svarte ankelstøvletter. Eg har eit par fra vagabond i kikkerten!

Ironisk at eg skal være så opphengt i sko når eg nesten ikkje er ute av huset,
eller senga for den del..  #storyofmylife

Dei siste dagene har eg ikkje ein gang sittet i senga, sett på noko eller vært på pcen,
eg har bare ligget i mørket. Det går bare dårligere.

På instagram poster eg bilder eg har tatt tidlegere som eg har spart til dårlige perioder..
Eg koser meg med å «rømme» vekk fra virkeligheten med å både dele,
og å se på fine bilder der inne.. og i går bikka eg jammen 20 000 følgere!! #YAY

I dag er høgdepunktet «Tid for hjem» på tv2, beste interiørprogrammet.
Ha ein god tirsdag alle sammen :)

10 Comments

 • Reply Ingrid E 15. september 2015 at 17:22

  Snille, gode Regine. Det skjærer meg i hjertet at dagene dine er så vonde, skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre som gjorde det litt bedre. Jeg er også langtidssyk, og kjenner meg veldig igjen i følelsen av å være hjemme og alene. Dagene mine er annerledes enn dine, men jeg setter så stor pris på alt du deler, og at du klarer å bruke krefter på å dele biter av hverdagen din med oss. Sender deg mange gode tanker og en klem <3

  • Reply Regine 16. september 2015 at 16:52

   Takk for så gode ord, Ingrid!!

   Leit å høre at du er kronisk sjuk du òg. Håper du har små, fine stunder innimellom!! :)

   Klem tilbake <3

 • Reply Sofie 15. september 2015 at 20:33

  åh, fine Regine, håper så inderlig at du snart får bedre dager… <3

  Skoene var nydelige, selv ser jeg også etter svarte støvletter! høstmoten er så fin, synes jeg

  • Reply Regine 16. september 2015 at 16:54

   Å, takk skjønne du <3

   Ja, eg elsker høstmoten! No begynner jakten på støvletter, kåper og skjerf ;)

 • Reply MK 16. september 2015 at 13:00

  God bedring til deg stakkars! Skjønner at det er mye som gjør at ting ikke er så lett. Har du familie i nærheten? Jeg ser også på det, men synes det varierer sånn hvordan det blir. Men de har skjerpa seg da! Før var det bare syke ting, som gjorde at man syntes synd på de som eide det!

  • Reply Regine 16. september 2015 at 16:56

   Tusen takk snille du!! <3
   Eg bur heime hos mamma no imens Øyvind pusser opp det verste, det er full oppussing pga.boretslaget vårt pusser opp , så vi hadde allerede begynt å rive og heile huset stod på hodet då bruddet skjedde. Eg har budd i Førde ei god stund, men no er eg på pikerommet heime imens Ø skifter trapper, setter inn ny vedovn og slike ting.. eg kan ikkje være der når det er stiger og slikt så dårlig eg er til beins innimellom. (ledd og muskelplager)

   Ja, det er eg enig i - før var det masse sjukt då dei malte på veggene, neonfarga bord og masse rart, hehe..
   No er det veldig flinke, elsker alt i dei nyeste episodene!! :)

 • Reply Maria 17. september 2015 at 12:27

  Jeg elsker hvite sneakers. FIkk et helt nydelig par fra ECCO her I forrige uke og jeg elsker de :-) KJempeupraktisk I seg selv med alt regnet vi har her på vestlandet – dobbeltupraktisk mtp han lille som ofte trør meg på tærna og søler rundt seg. Haha – men det gjør ingenting. Jeg elsker hvitt :-)

  God bedring kjære du :-)

  • Reply Regine 21. september 2015 at 15:42

   Ja, det er så fint!

   Tusen takk Maria :)

 • Reply ANGELA 21. september 2015 at 21:37

  Hei Regine.
  Må si du har en kjempe flott blogg. Nydelige bilder.
  Utrolig leit å lese hva du kjemper med. Håper på bedre dager for deg :-)

  • Reply Regine 21. september 2015 at 21:46

   Tusen takk Angela, så kjekt å høre at du liker bloggen!! :)

   Takk, det håper eg på også.
   Klem <3

  Leave a Reply