Shopping, inspirasjon ++

White Lace

23. juni 2015

P6088474P6088489P6088496P6088501P6088484
Undertøy, KappAhl (sponsa) // Notatbok, Funliving // Leppestift, Lancome //

Eg bare -måtte- kjøpe dette skjønne undertøyet fra KappAhl!!
Nydelg, ikkje sant?

Sløyfa/bandet kan ein ta av om ein ikkje vil ha det på, i går hadde eg det på siden eg hadde så løs skjorte. Men om eg skal ha den under ein lys topp så tar eg heller av bandet, fint det også. Det er ikkje bare fint, men det er behagelig og mjukt også ;)

Digger fortsatt notatboka mi med marmor. Leppestiften fra lancome har ein frisk og fin rosafarge , eg bruker den heile tida!! Eg føler at den sitter lenger enn chanel sine leppestifter, er veldig fornøyd med denne! ♥♥

———————-

Kva syns du om den nye bloggen?

Eg er ikkje heilt ferdig med designet , og headeren er bare midlertidig til eg får laga noko bedre. Det tar litt tid å sette seg inn i alt. For alle mine følgere på bloglovin så er det under flytting og snart i orden! :) 

autograf

No Comments

Leave a Reply