Interiør Shopping, inspirasjon ++

Soverom Inspo

23. juni 2015

soverominspo
1. Gardiner 2. Taklampe 3. Sengeteppe 4. Pledd 5. Vegglampe 6. Sengetøy 7. Lysslynge 8. Stol

ALT er fra Ellos faktisk.
​(Det er ingen reklame, bare eg som var så imponert over kor mykje fint det var der!)

Eg blei sittende no på morgenkvisten å se på al dei har av interiør. Det er jo kjempe masse lekkert der, og prisene er ganske fine også!! Har du handa interiør der før? Eg har aldri gjort det, men det skal eg jammen gjøre når vi er ferdig å pusse opp.

Eg fikk veldig lyst på dei gardinene. Det er klart at på soverom er eg avhengig av rullegardin som stenger ute alt lys,
​det har vi no – men ein kan jo ha disse utenpå. Eg fikk så lyst på den vegglampa, syns den var så fin!!

Har jo lyst på alt i bildet over så klart – fant du noko du likte?

Først blir det uansett oppussing av stue,legge inn ventilasjonssystem i vegger/tak, skifte ut tre trapper, pusse opp to ganger og bod! SÅ er det soverom og gjesterom til slutt.. ja, og hage! Men det er kjekt å planlegge og dagdrømme!! ;) 

​​Vi har begynt i gangene, boda og stua – så her er det riving på gang og det er ikkje spesielt fint her for øyeblikket.. men til høsten har vi nok fått gjort mykje. Eg gleder meg til det blir ferdig og til eg kan vise dåke bilder!!

I mellomtida koser eg meg med å planlegge!! ;) 

autograf

No Comments

Leave a Reply