Shopping, inspirasjon ++

Stars & Dreams

1. juni 2015

P5148292P5148290
Star studs  + Dream Bracelet, Secrets by B

Lekre øredobber og armband fra Secrets by B!

Eg elsker stjerner – disse øredobbene er så enkle og fine!

Eg har alltid likt ting med tekst på, og det gjør eg endå – «dream» passer til meg som drømmer om så masse.. Drømmer om å vinne i lotto(lite orginalt!),  bli frisk, om spennende eksotiske reiser med min kjære, å få hjelpe andre på en eller annen måte og «make a difference», en grønnsakshage, starte en koselig liten «interiørkafè»,  om fred på jorda – eller å få ei liten valp. Dette er jo forresten perfekt å kombinere med det andre vakre armbandet mitt!

Det er så fint å mikse forskjellige stiler i sammen! Til eit enkelt antrekk er det ekstra fint å ha fleire armband på samme arm, og ei klokke – skikkelig armcandy!

Eg gleder meg forresten til å få gifteringen på fingeren, det blir fint men uvandt!! Eg er nemlig elendig på å gå med ringer – så det blir spennende! (eg har en lei tendens til å hive dei av meg og plutselig så ligger forlovelsesringen min i veska, på kjøkkendisken, i ei skuffe i gangen osv.. )
Det blir ihvertfall uvandt for Øyvind, og det å se ein ring på Øyvind. Vi har gått for enkelt og reint design så klart, you know me(us). Ringene får dåke sjå etter 10 juli ;)

autograf

16 Comments

 • Reply Dee 1. juni 2015 at 10:38

  Elsket øredobbene <3

 • Reply MK 1. juni 2015 at 15:51

  Fine! Stjerner er jo egentlig drømmer man strekker deg etter =)

  • Reply Regine 2. juni 2015 at 12:22

   Takk :)
   hehe ja, det er sant det!

 • Reply Ann-Kristin 1. juni 2015 at 16:20

  Så enkle, stilrene og flotte! :)

  • Reply Regine 2. juni 2015 at 12:22

   Takk – ja , eg elsker det reine og fine designet!!

 • Reply Rikke 1. juni 2015 at 18:26

  Åh, de ørerobbene var nydelige!

  • Reply Regine 2. juni 2015 at 12:23

   I know, er så glad i dei allerede!! :)

 • Reply Christina - CavaforLunch.com 1. juni 2015 at 20:27

  De øredobbene var vakre! De havner garantert på ønskelisten :)

  • Reply Regine 2. juni 2015 at 12:23

   Tusen takk :)
   Ja, dei er så enkle og fine!!

 • Reply Sofie 2. juni 2015 at 17:59

  nydelige <3 øredobbene er utrolig fine!

 • Reply Synne Jørgensen Livang 2. juni 2015 at 22:37

  De har så utrolig fine smykker:) Enkle og nydelige!

  • Reply Regine 3. juni 2015 at 10:18

   Ja, eg elsker dette merket!!! Dyktig dame :)

 • Reply spesiellinor 3. juni 2015 at 19:55

  Så spennende :) Gleder meg til å se ringene! Skal du bruke forlovelsesringen også da?
  Jeg har de over hverandre. Dvs nå har jeg ikke brukt de siden halvveis i graviditeten, hehe. Var så redd for at fingrene skulle hovne opp med de på, så tok de av. Og med liten baby, og mye gris, ville jeg ikke gå med de. men de kommer på igjen når jeg skal begynne å jobbe :)

  • Reply Regine 3. juni 2015 at 21:54

   Er litt usikker på om eg kun skal bruke den av og til, må se om det blir fint i sammen – men ville isåfall hatt den over gifteringen sånn som du har :)

   Hehe, sikkert lurt å ta dei av når ein er gravid og hovner opp ja!! Eg syns det er litt ekkelt med ringer og matlaging, så eg tipper at ringen(e) ofe blir liggende i eit hjørne på kjøkkendisken ;)

  Leave a Reply