Interiør Shopping, inspirasjon ++

Sprinkle Sprinkle Little Spot

19. mai 2015

P5198328P5198329
Kopp, her  //  Håndduk, her  // Duftlys, her  // Fjøl, her  // 

Lykke er å få pakke i posten etter ei lang og trasig helg.
Min 17-mai helg har ikkje vært så kjekk – eg skreiv litt om det på instagram på eit bilde av meg som ligger i senga, så gå inn der om du er interessert i å lese den lille teksten. Eg orker ikkje å skrive så masse om det, men livet er jammen ikkje lett med denne grusomme sjukdommen. Det har blitt ein del tårer dei siste dagene. Eg er SÅ sliten. No trenger eg ein bedre periode snart..

Då er det kjekt at det kjem pakke som eg har heilt glemt at eg har bestilt, hihi.

At eg kan bli så glad av ein søt kopp er kanskje litt rart for nokon, men eg blir i så godt humør av å ha fine ting rundt meg. Håndduken er fra samme merke, eg syns den var så fin. Eg kjøpte koppen og håndduken, og så hadde ho som driver nettbutikken lagt ved dette duftlyset , så utruleg koselig og overraskende. Det dufta jo bare heilt himmelsk også!! Aldri prøvd Joik sine lys før, men det er nok stor sjans for at det blir fleire slike duftlys her i framtida, mitt heiter «fresh melon». Anbefales!

Fjøla har eg hatt ei stund – er kjempe glad i den. Den er så søt!! Kan brukes som fat til brødskive, eller å bruke det til servering av fks. ost/kjeks og slikt :)

(Pssst.. Eg skal innrømme at kakaoen og marshmallowsene kun er for bildet sin skyld så det såg meir koselig ut, men eg er alt for kvalm til å få i meg noko sånt..  eg gjør ofte masse rart for bildene sin skyld, hihi.)

autograf

14 Comments

 • Reply Christina i London! 19. mai 2015 at 23:26

  Fine bilder, som alltid. Jeg skjønner SÅ godt gleden med slike små ting, spesielt når man er syk setter man pris på de små tingene. Du er i det minste flink til å glede deg over sånt og kose deg, og det er viktig <3 Masse god bedring, jeg håper så inderlig at du blir bedre snart.

  • Reply Regine 19. mai 2015 at 23:56

   Ja, det er så koselig med fine ting rundt seg!! :)

   Takk for fine ord søte du!!

 • Reply Har en drøm... 19. mai 2015 at 23:53

  Så dumt at du har dårlig periode Regine, men da kan den jo bare bli bedre.. :) ♡
  Fine ting du viser, elsker den skyen ♡

  Jeg har hatt mange Joik duftlys og jeg elsker de!
  Det lyseblå dufter himmelsk, det samme med det grønne :))

  Ha en fin fin kveld! ♡
  Krysser fingrene for at formen snart snur:)

  • Reply Regine 19. mai 2015 at 23:58

   Tusen takk.
   Ja,det har eg og tenkt ei stund no at det bare kunne bli bedre, men så har det bare blitt verre likevel.. den dårlige perioden har vart i evigheter desverre.

   Takk, ja den fjøla er så søt. Spørs om eg må prøve det blå og grønne også ;)

   Koselig at du stikker innom og kommenterer, ønsker deg ei god natt!!

 • Reply Synne Jørgensen Livang 20. mai 2015 at 13:01

  Syns det var så trist å lese teksten du skrev på instagram, håper du føler deg bedre snart<3 Det er fint at du kan glede deg over de små tingene, for jeg tror det også vil virke inn på hvordan man føler seg. Masse god bedring til deg:-)

  • Reply Regine 20. mai 2015 at 21:03

   Takk for fine tanker og omsorg gode du!! <3
   Ja, det er viktig å kose seg med dei små tinga og finne glede i slike småting!! Det trur eg og, at det har mykje å sei korleis ein tenker og kva innstilling ein har! :)

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 20. mai 2015 at 13:21

  Så fine ting! Søteste Regine, jeg håper du snart får en god periode slik at du faktisk kan nyte en kopp med kakao og marshmallows, det fortjener du <3 Sender deg gode tanker og krysser fingrene for deg!

  • Reply Regine 20. mai 2015 at 21:03

   Takk kjære deg!! :)
   Ja, eg krysser fingrene eg også!! Klem <3

 • Reply Sofie 20. mai 2015 at 20:47

  Så utrolig koselige ting <3 fikk nesten lyst til å gå inn og bestille meg noe selv! god bedring, fine Regine :)

  • Reply Regine 20. mai 2015 at 21:04

   Ja, ikkje sant? eg har fått heilt dilla på det merket, det er jo bae dei skjønneste koppene!! :)
   Tusen takk fine du! <3

 • Reply Ingrid 21. mai 2015 at 11:40

  Så fine ting. Håper du får en bedre periode snart :)

  • Reply Regine 26. mai 2015 at 12:47

   Tusen takk kjære deg :)

 • Reply Ellinor 25. mai 2015 at 21:50

  Så koselige bilder :)
  Hihi, det er alltid gøy å få ting man har glemt at man har bestilt! Nesten som å få en gave!
  Håper du blir bedre snart, søte du. Kjenner meg desverre alt for godt igjen i det du skriver… Har også kronisk sykdom, bare skriver ikke så mye om det på bloggen.

  • Reply Regine 26. mai 2015 at 12:48

   Tusen takk :)
   Hehe, ja det er som å få gave..

   Sender deg ein godbedringsklem!!

  Leave a Reply