Dagens Antrekk Shopping, inspirasjon ++

Meloneras

28. april 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Blazer, KappAhl  (sponsa)  //  Kjole, Pull&Bear  //  Sko, h&m  //   Smykke, Secrets By B  //  Ørering, Bik Bok  //

Åå, det var så fint i Meloneras! Her var vi to kvelder og spiste på to forskjellige restauranter. Bildene blei knipsa i ein fart før vi skulle spise middag eine kvelden. Det blåste sånn så eg har armene opp eller hår i ansiktet på alle bilda, hehe..

Blazeren fra Kappahl har eg brukt på kveldene då det var litt kjøligere,  den er såå lekker – og den passer til alt! Gleder meg til å bruke den meir framover. Kjolen fra pull&bear var så avslappa og comfy, akkurat sånn som eg liker det! Smykkene fra secrets by b følger meg overalt eg drar, eg elsker dette smykket.

Rett før vi skulle spise sprang eg innom ein butikk og kjøpte meg den lille skatten fra Michael Kors ;) Dåke har sett bilde av den allerede, og det kjem nok fleire!! Ellers har eg shoppa veldig lite på denne turen.

autograf

18 Comments

 • Reply Sofie 28. april 2015 at 11:16

  nydelige bilder! elsker blazeren. Håper du har en fin dag <3

  • Reply Regine 29. april 2015 at 09:16

   Tusen takk Sofie!! :)
   God onsdag til deg!!

 • Reply Christina i London! 28. april 2015 at 11:34

  Bildene ble jo kjempefine selvom <3 Var så misunnelig på den blazeren fra Kappahl, angrer på at jeg ikke valgte den også, så nå har jeg kjøpt en lignende fra Primark som jeg gleder meg til å bruke :D

  • Reply Regine 29. april 2015 at 09:16

   Å, tusen takk Christina <3
   Ja, er veldig fornøyd med den!! Så bra at du fant ein lignende på Primark då!! ;)

 • Reply Marlene 28. april 2015 at 13:43

  Så fine bilder av deg :-) Den blazeren har jeg siklet på etter jeg så den på deg, dumt jeg gikk forbi den på Kappahl selv :-O

  • Reply Regine 29. april 2015 at 09:17

   Tusen takk :)
   Ja, er veldig fornøyd med den – gleder meg til å bruke den masse framover!! Kanskje du finner den endå på kappahl?

 • Reply Luisa Fernanda kkerdel Mar 28. april 2015 at 15:08

  Så fin! Og litt vind gir jo bildene litt fin stemning :)
  Jeg elsker kjolen din, den ser absolutt behagelig ut! Og så er det jo ikke vanskelig å dress-it-up med lekre sko, smykker og veske <3

  • Reply Regine 29. april 2015 at 09:18

   Tuusen takk Luisa :)
   Ja, kjempe behagelig!! Er vel ein kverdagskjole, men lett å style den litt opp ja :) Det er nok meir min stil med ganske så laidback kjoler/klær og så heller dresse det litt opp med heels og enkle smykker. Liker ikkje å være så stivpynta :)

 • Reply Reidun Beate 28. april 2015 at 19:32

  Kjempefin er du Regine! :)

 • Reply Synne Jørgensen Livang 28. april 2015 at 20:00

  Så fin den blazeren var:-) Godt at dere oppdaterer fra turen enda, det var såå mange fine bilder og ikke minst locations!

  • Reply Regine 29. april 2015 at 09:19

   Takk Synne <3
   Ja, eg har vel bar eit antrekk igjen å vise fram! Ja, det var så mange fine locations der, skulle hatt med meg meir kle eg kunne vist fram, hadde så aalt for lite..

 • Reply Christine Støle 28. april 2015 at 23:03

  Så fin du er! Elsker blazeren :-)

 • Reply Egeo 29. april 2015 at 13:23

  Så flott du er . Nydelig antrekk!

  • Reply Regine 29. april 2015 at 17:38

   Takk fine du!! <3

 • Reply Karolina Maria 29. april 2015 at 20:55

  Så utrolig fine bilder av deg, Regine! Du er så nydelig <3

  • Reply Regine 29. april 2015 at 21:06

   Å, tusen takk søte!! Du er så god <3

   Nydelig right back at ya!!

  Leave a Reply