Hud, Hår og Skjønnhet.

French Manicure

26. april 2015

P4268177 P4268187
//Sponsa behandling – Din Salong Negler – Følg ho på instagram – 

Se så fine negler eg har fått!!
Det er gelish, ein hybrid lakk på mine egne negler. (ikkje påsatt)
Det loves at det skal sitte i 21 dager, og ofte lenger enn det. Det forsterker dei naturlige neglene og forhindrer at det fliser og brekker seg. Noko som er eit stort pluss for meg då mine negler brekker så lett for tida.

Denne lakken flasser ikkje og den beholder sin glans fra begynnelse til slutt. Eg har fått ein naturlig fransk manikyr. (Ho brukte ein naturlig kvitfarge, i stedet for den krittkvite kanten.) Du kan bruke dette på føtter også, det varer ofte endå lenger der enn på fingerneglene.

Eg liker ikkje å ha så lange negler, så eg var glad ho kunne ta dette på mine korte negler uten problem. Eg syns lange negler fort kan se så uhygienisk ut.

Eg er kjempe fornøyd med dette resultatet!! Perfekt behandling å ta til sommeren på både fingre og tær. Eg skal sjølvsagt skrive ein ny post om nokre veker og fortelle meir om kva eg syns om holdbarheten! Eg er alltid heilt ærlig om slikt, eg har ikkje lyst til å anbefale ting til dåke og «lure» dåke til å tru at det er bra. Eg vil at om du prøver noko eg anbefaler så skal du være fornøyd og like det!!
————————————————————————

Pris på fransk manikyr er 650,-
Einsfarga lakk er 500,-
Du kan bestille online hos Din Salong Negler, så enkelt og praktisk – trykk her.

Har du prøvd det før?
Eller fikk du lyst å prøve no? Eg har lyst til å prøve einsfarga neste gang – det er så fint det og!!

autograf

15 Comments

 • Reply Anita Fosen 26. april 2015 at 20:26

  ååh så utrolig fint! :-D

 • Reply Har en drøm... 27. april 2015 at 11:09

  Kjempefint!
  Venter på «dommen» din:)
  Dette er jo helt genialt på ferie, både på fingre og tær :)

  Ha en fin mandag!

  • Reply Regine 27. april 2015 at 15:54

   Ja, følg med så får du dommen om eit par veker :)

   Ja, kjempe genialt – eg hater å måtte lakke neglene om og om igjen, det flasser jo så fort!!

 • Reply Maria 27. april 2015 at 12:32

  Liker gellack veldig og brukr det mye. Neglene mine vokser superfort og blir lange ganske fort da, så jeg må skifte de ut før det er gått 21 dager… ☺

  • Reply Regine 27. april 2015 at 15:55

   Ja, det har nok litt å sei kor fort neglene vokser, mine vokser også litt raskt!
   Blir spennende å se kor lenge det varer på meg :)

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 27. april 2015 at 14:21

  Superlekkert og praktisk! Perfekt rett og slett :)
  Og den franske manikyren er aldri feil, så <3 fra meg!

  • Reply Regine 27. april 2015 at 15:56

   Tusen takk :)
   Ja, det er så deilig at det holder så fint , så lenge! Gleder meg til å se kor lenge det varer :)

 • Reply Sofie 27. april 2015 at 18:00

  såå fint! elsker fransk manikyr <3

 • Reply Synne Jørgensen Livang 28. april 2015 at 10:25

  Så utrolig fine de ble:-) Liker at de ser helt naturlige ut, kjempefint<3

  • Reply Regine 28. april 2015 at 11:30

   Tusen takk :)
   Ja, det er så fint og naturlig!!

 • Reply Marlene 28. april 2015 at 15:02

  Så fint det ble :-) Spent på å høre hva du syns om noen uker. Jeg skal å legge shellac på torsdag, så er veldig spent på det :-D

  • Reply Regine 28. april 2015 at 22:24

   Tusen takk!! :)
   Å, så spennende!! Håper du blir fornøyd :)

 • Reply Regine Engevik Førsund 22. mai 2015 at 12:13

  […] du heller liker fransk manikyr bedre, så får du jo 20% avslag på det også  – se denne posten for å se bilder fra sist eg hadde det!! Janne på salongen er bare utruleg flink og hyggelig, og eg […]

 • Leave a Reply