Dagens Antrekk Ferie Hud, Hår og Skjønnhet.

Coca Cola & Lash Extensions

22. april 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAGenser, Primark  //  Shorts, Bik Bok  //  Solbriller, Junkyard  //
Digger genseren, så comfy og fin!! 

Her kjem ei oppdatering på vippene eg satte før ferien. Eg har hatt dei i 14 dager no, og eg kunne ikkje vært meir fornøyd!! Eg vil virkelig anbefale flinke Janne på Din Salong Negler i Førde. Ja, det er sponsa – men eg ville aldri anbefalt noko eg ikkje var fornøyd med! Følg salongen på instagram, trykk her.

Eg har ikkje hatt noko problem med det som så mange advarte meg om. Eg bruker ikkje mascara utenpå for dei som lurer, for meg er heile poenget å slippe dette. Det har vært såå herlig å slippe mascara, og eg kan gå uten sminke og føle meg fin!

Ein mister litt av dei påsatte vippene etterkvert, men det ser fremdeles fint ut. Eg har ikkje mista nokre av mine egne vipper ser det ut som. Veldig god holdbarhet og kvalitet, thumbs up!! Eg skjønner at folk advarte meg om at ein blir hekta på dette, det er jo såå fint ;)

Har du prøvd det, eller vurderer du det? 
Se bildene HER fra forrige post med før- og etter bilder og info om hvilke vipper/lengde eg har.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

autograf

10 Comments

 • Reply kristin 22. april 2015 at 11:36

  Jeg har også vippeextentions, har en venninne som akkurat har begynt med det, og gjør det rimelig i starten – love it ! helt hekta, haha :)

  • Reply Regine 22. april 2015 at 18:20

   Ja, det er så herlig!! :)

 • Reply Din Salong Negler 22. april 2015 at 13:08

  Takk til Regine for flotte innlegg!
  Det er så kjekt at du er fornøyd :-))

  • Reply Regine 22. april 2015 at 18:20

   Takk for sponsing, du er ein knupp!! ;)

 • Reply Christina i London! 22. april 2015 at 17:24

  Jeg eeelsker også mine vipper!! Så fornøyd altså :) Du mister riktignok dine egne vipper når de påsatte detter av da, men de hadde du nok mistet uansett. Så de som sier at man mister alle sine egne vipper tar på en måte litt feil ;)

  • Reply Regine 22. april 2015 at 18:21

   Ja, det er så digg med vipper!!! ;)

   Ja, det kan godt hende, hehe.. men eg meinte at eg har mine egne vipper inni der endå. Du har rett i det, ein mister jo naturlig egne vipper heile tida uansett! :)

 • Reply Vilde 22. april 2015 at 21:17

  Superfine bilder! <3

 • Reply Synne Jørgensen Livang 22. april 2015 at 22:06

  Så fine bilder:-) Er såå digg med vippe-extension. Jeg har en pause nå, men tror jeg må sette på snart!

  • Reply Regine 23. april 2015 at 12:38

   Tusen takk :)
   Jaa, det er virkelig avhengighetsskapende! Men tipper det er lurt med litt pauser innimellom.

  Leave a Reply