Hud, Hår og Skjønnhet.

Good For Me

21. april 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eg var litt skeptisk til dei to boksene med piller fra Good For Me – eg har aldri prøvd betakaraton før, mest fordi eg blir så fort brun, og har aldri trengt «hjelp» til dette. Men også fordi eg ikkje heilt veit kva eg putter i meg.

Betakaraton lover deg at du skal bli raskere brun, beskytte huden og styrke immunforsvaret.

Eg hadde soleksem for første gang i fjor, så då tenkte eg at eg skulle prøve dette då eg har hørt at mange har blitt kvitt soleksem med bruk av denne. Det er desverre uansett alt for liten tid med kun ei uke til å kunne uttale seg om det funker. Eg skal derimot teste det utover ukene og sommeren, og eg vil lage ein ny post og skrive om eg syns det fungerte eller ikkje, og om eg eventuelt blei endå meir brun enn eg bruker å bli ;)

– Har du prøvd betakaraton før?
Det koster kun 99kr for første boks om du er ny kunde, kjøp betakaroten HER.

Tranebær skal styrke immunforsvaret, forebygge mot UVI (urinveisinfeksjoner) og gi deg vitaminer og antioksidanter. Dette er jo ikkje farlig å ta, det er bare bra for kroppen!!

Men i mitt kosthold får eg egentlig i meg alt eg trenger av vitaminer og slikt, så eg føler ikkje eg trenger det no. Vi lager all mat fra grunnen av og bruker så masse grønnsaker, urter og gode råvarer. Om eg blir plaga av UVI igjen som eg var då eg var yngre så vil eg vurdere å ta disse pillene, tranebær var det eineste som hjalp meg den gangen då eg var så plaga.

Les meir om tranebær HER – det koster 149kr for nye kunder.

autograf

4 Comments

 • Reply Nicole 21. april 2015 at 16:04

  Har ikkje prøvd Gliss shampoene før. Jeg sverger til min faste favoritt: Lush Jumping Juniper ;)

  • Reply Regine 21. april 2015 at 16:07

   Hmm, det har eg aldri prøvd!! :)

   Eg er veldig glad i produkta til Paul Mitchell!!

 • Reply Christina i London! 21. april 2015 at 18:59

  Jeg elsker betakaroten, jeg! Brukt det i maange år nå, og blir aldri så brent som jeg pleier og blir mye brunere :) Denne fra Good for Me likte jeg veldig godt!

  • Reply Regine 21. april 2015 at 19:06

   Så bra å høre, satser på eg får like god opplevelse med dei tablettene :)) Aldri prøvd sånt før eg!!

  Leave a Reply