Dagens Antrekk Ferie

SHADY

15. april 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeansjakke + Solbriller, Junkyard (sponsa)  //  Shorts, Bik Bok  // Topp, H&M // Sko, mntg  //

I går var vi på dei berømte sanddynene i Mas Palomas – det var heilt nydelig der! Det var eit stort naturreservat med masse forskjellige fugler, dyr og fisk ein kunne se på. Vi såg til og med dei søteste ville kaninene, awww!!! (og ein mann som stod og blotta seg bak ein busk, ha-ha, herlighet!)

Eg kjører som alltid veldig laidback stil – shorts og topp som eg har hatt lenge + min nye fete jeansjakke fra Junkyard! Sandalene kjøpte eg samme dag, digger dei – no har eg plutselig tre par sandaler i samme stil! (helsesandal-stil, trur ikkje gutta er like crazy etter denne trenden som oss jentene desverre!)  #shopaholic #woops

Eg ligger virkelig etter på blogginga, og ting blir ikkje heilt kronologisk her – men det kjem bilder etter kvert. Pcen min er det bare problem med, eg kjem meg bare ikkje på nett med den – så eg må låne av Maria som eg bor på rom med når eg skal poste bilder, veldig tungvindt , hehe.. typisk min flaks!!

No har eg svimt av to ganger på ein halvtime, heldigvis takler Maria dette fint!  No skal vi fikse oss , snart ut å spise!!Ha ein fin kveld alle sammen!! :)

autograf

8 Comments

 • Reply Mia Bakken Olsen 15. april 2015 at 21:43

  Heheh, har vært på samme «strand» selv, og vi gikk en laaang tur i sanddynene.. På et område var det kun for nudister! Du kan tro vi ble sjokkerte når vi gikk rett inn i det! hahah.. Dere var heldige som bare møtte på en av dem :)

  • Reply Regine 16. april 2015 at 09:46

   hihi, uff!! «Vår kar» var ein blotter inni buska, vi kom heldigvis ikkje innom det området du var på, hehe..

 • Reply Anita Fosen 15. april 2015 at 22:42

  WOW for noen fantastiske bilder <3 ha en fin kveld!

  • Reply Regine 16. april 2015 at 09:47

   Tusen takk, blir så glad av alle dei fine kommentarene du legger igjen!!

 • Reply Camilla 15. april 2015 at 23:30

  Nydelige bilder av deg, Regine! :) Kos dere maaasse videre. <3

  • Reply Regine 16. april 2015 at 09:47

   Takk fine du <3
   I dag er det soling, og filming til webserien på menyen!!

 • Reply Maria 17. april 2015 at 10:29

  Bildene ble skikkelig fine :-) Jeg henger også litt bakpå med bloggingen kjenner jeg. :-)
  Null stress å låne bort PCen :-)

  • Reply Regine 19. april 2015 at 15:14

   Tusen takk :)
   hehe, takk for lånet – godt eg kunne låne din!!

  Leave a Reply