Hud, Hår og Skjønnhet.

VippeFin

10. april 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
// Sponsa behandling

Å, lykke!!
Det var så fantastisk å våkne opp i dag. Eg var såå trøtt, kom opp på badet og tok på meg pysjen.. og då eg såg meg i speilet så hade eg jo bare dei fine vippene. Eg følte meg så fin i forhold til vanlig når eg er står der trøtt og usminka! Til og med Øyvind som aldri legger merke til nokonting (hehe) syns at det var veldig fint, og han sa at kom til å bli vanskelig å sei nei til dei blafrende augene no! ;)

Eg var nemlig i ein salong her i Førde i går og fikk vippeextensions!
Salongen heiter «Din Salong Negler» , og det er ei jente som heiter Janne som driver denne. Ho er utdanna hudpleier, negletekniker og vippestylist. Ho var så flink, og eg er bare kjempe fornøyd! ♥

Eg ønska at det skulle være litt «naturlig» (hehe, ikkje for lange eller for bua om du skjønner) – så det eg fikk var B-curl 10, 11 og 12mm – for dei som er interesserte.

Fantastisk at eg slepper å bruke mascara, det er faktisk noko av det verste eg veit med å sminke meg.. å legge mascara. Vippene er litt stive no, men etter 24t kan ein ha vann på vippene, så i ettermiddag skal eg dusje, og då blir dei litt mjukere.

2015-04-09 20.03.56

Har du prøvd vippeextensions før?
– Eit nytt sett koster 1500kr, du får også med ein liten børste.

Om du blir hekta og vil ha det videre, så koster det ikkje like mykje neste gang. Det kjem an på når du kjem tilbake men det ligger på ca.  750 – 850kr med påfyll.

Om du bur i Førde eller i nærheten så anbefaler eg virkelig denne salongen.
Du kan bestille online også som er veldig praktisk, se her.

———

No er eg klar for tur!!! Gran Canaria here i come!!
Drar til Oslo ikveld, og i mårra tidleg drar eg og 10 andre femelle-jenter på tur, yaaay!! ;)

autograf

 

11 Comments

 • Reply maria 10. april 2015 at 16:36

  Så fine de var :-) Jeg må ta en extensionspause så her går det i løsvipper. Haha. Litt mer arbeid kan du si ☺

  • Reply Regine 15. april 2015 at 01:01

   Tusen takk!! :)
   Ja, det er nok litt arbeid ja!!

 • Reply Anita Fosen 10. april 2015 at 21:44

  Wow så fiint, og det midterste bildet av deg var helt nydelig <3 GOD TUR!!

  • Reply Regine 15. april 2015 at 01:02

   Åå, tuusen takk – du er så god!! <3

 • Reply Synne Jørgensen Livang 10. april 2015 at 22:34

  Så fint det ble:-) Masse god tur, håper dere får en kjempetur!

 • Reply MK 12. april 2015 at 15:15

  Du hadde jo ikke et dårlig utgangspunkt uansett da! Men gutta merker nok at jentene blir gladere når de slipper å jobbe så mye for å føle seg finere hele tida =) så det er jo vinn-vinn for begge! Jeg elsker å ha på maskara, men vil helst ha litt godt tid også når jeg gjør det. Rart hvordan vipper får en til å føle seg så mye mer vel =)

  • Reply Regine 15. april 2015 at 01:03

   Tusen takk:) hehe, ja det er sant!!

 • Reply Regine Engevik Førsund 22. april 2015 at 11:08

  […] du prøvd det, eller vurderer du det?  Se bildene HER fra forrige post med før- og etter bilder og info om hvilke vipper/lengde eg […]

 • Reply Din Salong Negler 22. april 2015 at 13:09

  Takk til Regine for flotte innlegg!
  Det er så kjekt at du er fornøyd :-))

  • Reply Regine 14. mai 2015 at 20:50

   Bare hyggelig!! :)

   Er såå fornøyd!!!

  Leave a Reply