Ferie Shopping, inspirasjon ++

Sooon, soon!!

31. mars 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bare 11 dager igjen! Can’t wait :)
Det blir så kjekt å møte dei andre jentene – gleder meg!! Se her om du vil vite meir om turen.

Her er noko av det som blir med meg i kofferten til Gran Canaria. Eg hadde så lyst på birkenstock sandaler, men det hadde ikkje lommeboka – så det blei eit par sandaler fra økonomisko i stedet. (299kr for dei som lurer..)

Neglelakken fikk eg av fine Yvonne fra nettbutikken vakrerom.no  – såå nydelig farge!!

Eg kjøpte meg nye ørepropper før helga på Clas Ohlson i merket «Jays», kjempe god lyd – kosta litt ekstra, men det var verdt det. Kjolen i striper er fra Kappahl, den mønstrete er fra Bik Bok og bikinien er fra Triangel. I vår/sommer skal eg gå i meir farger enn eg ellers gjør, spesielt mørkeblå – elsker den fargen. I tillegg vil eg ha bikinier i knæsje farger, det er så fint til sommerbrun hud :)

I veka som kjem må eg kjøpe meg solkrem, spesielt viktig siden eg har eit ganske ferskt operasjonsarr rett over venstre bryst.. eg må kjøpe meg høg faktor!! Det blir enten Biotherm eller La Roche Posay som begge er veldig gode solbeskyttere!!

autograf

18 Comments

 • Reply Christina i London! 31. mars 2015 at 11:00

  Så mye fint! Den kjolen fra Bikbok står på ønskelisten min også. Gleder meg sånn til tur :-D

  • Reply Regine 31. mars 2015 at 15:17

   Tusen takk!!
   Ja, den er så fin og comfy!! :)

   Det blir sååå gøy, teller ned dagene!

 • Reply Rikke 31. mars 2015 at 11:12

  Ah så heldig du er som skal til varmere strøk! Det er vel fortjent. Håper du er i god form under turen. Jeg kommenterer ikke så ofte, men er innom og leser innleggene dine.

  P.S Digger bikinien fra Triangl!

  • Reply Regine 31. mars 2015 at 15:18

   Ja, eg gleder meg sånn!! Takk, det håper eg og – vært veldig dårlig dei siste dagene, så er veldig spent.

   Takk, så kjekt at du legger igen eit spor – alltid fint å høre fra lesere!!

   Ønsker deg ei herlig påske! <3

 • Reply Marlene 31. mars 2015 at 12:16

  Herlig! :-D Har den kjolen fra Bikbok jeg også, gleder meg slikt til å bruke den! Må kjøpe meg solkrem jeg også, så er jeg vel i mål med forberedelsene tror jeg :-) Tenker å kjøpe meg ny sminke og hudpleie enten på Gardermoen eller Sephora, for jeg har hatt en allergisk reaksjon rundt øynene av noe jeg bruker nå. Så er vel på tide å bytte ut litt ;-)

  • Reply Regine 31. mars 2015 at 15:19

   Å, har du den og!! Så gøy ;)

   Ja, eg skal kjøpe meg litt på flyplassen eg og , håper eg finner nokre fine sko der nede.. primark har jo alt mulig ;)

   Så kjedelig med allergisk reaksjon, håper det roer seg til turen!!

 • Reply Maria 31. mars 2015 at 14:48

  Så mye fint du skal ha med deg :-) Jeg må også ha nye øretelefoner til telefonen… Og solkrem. Men vurderer å gamble på at jeg finner det på tax-free. De pleier nå å ha det der i alle fall :-)

  • Reply Regine 31. mars 2015 at 15:19

   Takk :)

   Ja, ein finner nok slikt på taxfreen. Eg kjøpte ingen av dei som eg hadde planlagt, endte opp med solfaktor fra Clarins! :)

 • Reply Har en drøm... 31. mars 2015 at 16:11

  Så mye fint:)
  Blir nok en bra tur Regine ♡

  KOS deg!!

  • Reply Regine 7. april 2015 at 23:13

   Å, tusen takk :)
   Ja, eg trur det skal bli gøy!!

 • Reply kristin 31. mars 2015 at 16:42

  mye fint! misunner deg sånn! jeg vil også til varmere strøk !

  • Reply Regine 7. april 2015 at 23:13

   Å, takk!! Du skulle vært med du og, hehe.. :)

 • Reply Christine Støle 31. mars 2015 at 21:42

  Åå, så mye fint! Dere kommer til å få det SÅ gøy :-D

  • Reply Regine 7. april 2015 at 23:13

   Tusen takk søte!!!

 • Reply MK 1. april 2015 at 11:04

  Mmmm masse fint kjøpt og mer å glede seg til!

 • Reply Ingveig Kjersti 7. april 2015 at 21:50

  Jeg har blitt anbefalt La Roche Posay på sykehuset, plukket ut fra Karolinska Sjukhuset. Den er parfymefri og det er viktig om man har sensitiv hud.
  Ønsker dere en superherlig tur. – Spennende.

  • Reply Regine 7. april 2015 at 23:14

   Ja, den er god – brukte det og clarins i fjor sommer då eg var i Lisboa!! Brukte La Roche Posay på kroppen, og Clarins til ansikt – det blir nok det denne gange også. Hadde planlagt biotherm, men det blei clarins :)

  Leave a Reply