Trening

Bikini Body Guide

23. mars 2015

kaylaitsines

Det er veldig vanskelig for meg å kombinere trening med sjukdom. Når ein ikkje har noko energi å ta av i utgangspunktet så er det veldig tungt å skulle kle på seg, pakke bagen og ta bussen ned på treningssenter. Eg klarer ikkje å trene så lenge om gangen, så det blir veldig mykje stress for liten tid med trening..

Eg har dermed meldt meg ut av spenst sjølv om eg har fått masse god hjelp der.
Eg kom meg bare aldri dit desverre!

Eg har fulgt @kayla_itsines ei god stund på instagram – og eg har blitt veldig nysgjerrig på det treningsprogrammet ho har laga. Gå inn på heimesida hennes her! Det er SÅ mange jenter som følger ho – 2,3millioner på instagram. Og det er så mange jenter som deler bilder med før og etterbilder, som kayla deler på sin konto. Det er så inspirerende å gå inn på kontoene til dei jentene og se kor stor forandring dei har fått bare på 6-7 veker! ..for ikkje å snakke om når dei har trena 12 veker eller lenger!

Så i forrige veke kjøpte eg endelig programmet!
Det er en pdf med 189 sider. Det er eit treningsprogram for 12 veker. Det står dag for dag kva du skal gjøre. Det står kor lang tid du skal bruke, og det er tegninger med kva øvelser du skal gjøre. Så utrulig detaljert, forklarende, og oversiktlig!! Eg har printa ut dei første vekene med program så eg har det foran meg når eg trener..

Eg begynte på pre-training siden eg ikkje er så godt trent i utgangspunktet. Det er sjukt hardt, så eg lurer på korleis det blir når eg begynner på det egentlige programmet, hjelpes!! Det er med handa på hjertet det mest effektive treningsprogrammet eg nokon sinne har vært med på. Aldri vært så støl i mitt liv, forrige veke var grusom, hehe.. men det føles godt!

Det som er genialt for meg, og for andre som ikkje har all verdens tid til treningssenter er at ein kan gjøre det heime på stuegulvet! Det er ikkje mykje utstyr ein treng, og det står liste over kva du bør ha. Det ein treng er manualer, yogamatte, en medisinball, hoppetau og musikk så klart!! Det står «step» også på lista, men eg bruker bare ein lav stol å tråkke opp og ned på, om du har ei kasse eller noko så kan du bruke det – ikkje nødvendig å kjøpe ein step.

Styrketreningsøktene varer ikkje lenger enn 28min – men det er 28 intense minutt. Det er sirkeltrening med 8 forskjellige øveleser, i 7 min om gangen og så 1 minutt pause. 7 X 4. Og så strekke ut! I mårra er det kondisjonstrening i 35-45minutt – og då blir det aerobic på stuegulvet.

Før helga då eg tok meg ei økt så besvimte eg 9 ganger, så det er hardt på slike dager – but i did it! Yaay!

Eg rekker ikkje akkurat å få så store forandringer innen turen til Gran Canaria, men satser på at det er litt forandringer til mai, juni! Ei veninne følger samme program som meg, så vi snapper til kverandre og følger aktivt med på instagrammen til Kayla , det gir sånn motivasjon til å fortsette!! :)

Programmet kan du kjøpe HER – det koster ca. 564kr. Eg er kjempe fornøyd!
Eg har ikkje kjøpt kostholdsplanen hennes, eg føler eg er ganske flink med kosthold og at eg veit kva som er bra og ikkje bra. Programmet eg kjøpte heiter «Bikini Body Workouts» for dei som lurer.

Eg har tatt før-bilder, og når eg etter ei stund ser forandring så skal eg dele dei, sjølv om eg gruer meg litt til det!! Eg elsker jo når andre deler, så eg må jo gjøre det sjølv! Det er ein del av programmet, ho skriver at det ikkje er vekta ein bør fokusere mest på men bilder – då ser ein forandringene lettere. Det står korleis du bør ta dei, og sånne ting som at du alltid bør ta dei på samme plass, med samme klær i samme lys osv.. Ta bilder av foran, på siden og bak og så får vi ei påminning i programmet når det er tid for å ta nye bilder. Om du vil dele dei er jo opp til deg – men det er uansett kjekt når ein sjølv ser forandringer etter kvert – gleder meg til det!!

Følger du ho på instagram? Har du hørt om ho eller programmet før?

autograf

10 Comments

 • Reply Maria 23. mars 2015 at 11:13

  Hun har jeg ikke hørt om, men skal jammen sjekke henne. Selv om jeg har både tid og overskudd til å gå på treningssenter, så er det av og til litt greit å kunne få unnegjort noen økter hjemme også!

  Jeg heier på deg! :-)

  • Reply Regine 23. mars 2015 at 19:03

   Ja, du bør absolutt sjekke det ut!! :)

   hehe , takk – eg er så fornøyd med det eg får til, føles godt!!

 • Reply Mina N 23. mars 2015 at 11:17

  Har fulgt henne og prøvd programmene hennes en del ganger. Helt klart veldig bra trening, hvis du ønsker å være «lean». Det spørs egentlig veldig på hva målet ditt med trening er. Ikke ideelt for noen som ønsker å bygge muskelmasse eller som ikke liker å trene med kun fettforbrenning som mål. Liker selv tunge strykeøker med få reps, så jeg merket etter en økt at dette var ikke noe for meg. Haha, men det var gøy å utfordre seg selv. Selvsagt er det bra med variasjonogså. Ønsker deg i så fall lykke til. :)

  • Reply Regine 23. mars 2015 at 19:04

   Ja, eg ønsker ein feminin og fin bikinikropp.. det er derfor eg har kjøpt programmet :)

   Eg ønsker ikkje å se ut som ein muskelbunt, syns det er litt mandig med dei jentene som bygger for masse muskler — trur dei fleste som kjøper dette programmet kun vil bli strammere, sterke og litt muskler får ein jo, men ikkje voldsomme muskler..

   Tusen takk :)

 • Reply Karolina Maria 23. mars 2015 at 14:49

  Jeg er på samme treningsprogrammet nå, men jeg følger det ikke til punkt og prikke. Jeg hadde jo ingen muskler til starte med så det var veldig hardt i starten, og de øvelsene der jeg kjenner at kroppen min ikke greier bytter jeg ut med andre som jeg ikke besvimer av. Jeg kan helt ærlig si at jeg har fått utrolige resultat av dette programmet bare av 4 uker på pre-workout. Har akkurat begynt på den første uken av den skikkelige treningsguiden. Jeg har jo aldri vært stor fan av trening, jeg har egentlig alltid hatet det. Men med dette programmet så klarer man å finne glede i treningen, og blir utrolig motivert av å se resultatene det gir! Har til og med begynt å se litt biceps på meg selv, noe jeg aldri har sett før. Null tull, jeg mener det når jeg sier at jeg hadde null muskler.

  Lykke til med treningen! <3 Gleder meg til å se før og etter bilder av deg!

  • Reply Regine 23. mars 2015 at 19:06

   Ja, eg og syns det er sjukt hardt – får ikkje til alle øvelsene heilt perfekt fordi eg rett og slett ikkje har nok muskler endå, haha.. men det kjem seg litt etter litt, merker det no når eg har begynt på uke 3 at eg allerede er litt sterkere enn uke1 , så det er gøy!! :)

   Så oppløftende at du merker resultater også, kjempe kjekt å høre!!

   Samme her, ikkje så glad i å trene -men dette er virkelig så overkommelig.. ein intens, og grusom halvtime og så er styrketreninga unnagjort , gotta love it! :)

   I dag var første dagen med maualer, det var hardt.. hehe. But i did it!

   Lykke til videre du også :)

 • Reply Camilla 23. mars 2015 at 18:14

  Følger dette programmet selv, og jeg elsker det! Har både kostholds og treningsplanen, og jeg er på måned to nå. Kjøpte mitt på ebay for 20kr jeg da, hehe.. Ah, hun er superinspirerende, og jeg var fan av henne leeenge før jeg kjøpte guiden :)

  • Reply Regine 23. mars 2015 at 19:07

   Å, så bra å høre!! Kjekt at fleire er fornøyd med programmet – eg elsker det! :)

   Oh, det var kupp – eg tenkte ikkje på at eg kunne kjøpe det der, hehe.. men eg kjøpte det , og så delte eg det med veninna mi , så det blei ikkje så mykje på kver :) Syns egentlig det er billig for eit så bra program!!

   Lykke til videre :)

 • Reply Marlene 24. mars 2015 at 14:28

  Er faktisk meldt på nyhetsbrevene henne på mail, men de har ikke blitt tittet så veldig på desverre. Høres utrolig bra ut det programmet da, er det med gode instrukser, eller må du være kreativ selv også? Tenker på kondisjonsøkten din med aerobic, er det med video eller noe som du kan se på, eller må du finne slikt selv? :-) Masse lykke til!

  • Reply Regine 24. mars 2015 at 16:16

   Det er kjempe bra – anbefales virkelig!! :)

   Det er gode instrukser på alt av styrketrening , øvelser for å tøye ut (som du skal gjøre kver gang etter ei økt).. men når det kjem til kondisjonsøkta så står det forklaring på det i begynnelsen, det kalles LISS og så står det kor mange minutt du bør trene. På forklaringa av LISS så står det fks. at du kan sykle i 30-45min, gå ein lang tur, osv..
   Eg tar alltid aerobic på stuegulvet eller ein lang gåtur :) Hater å jogge eller sykle, hehe..

   Bruker også dvd-en min til oppvarming før styrketreninga :)

   Takk!
   Lykke til sjølv om du kjøper det :)

  Leave a Reply