Ferie Shopping, inspirasjon ++

Candy Sunset

13. mars 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bikini, Triangl  – Her

Eg var veldig spent då eg fikk denne i posten!!
Eg har hørt og lest at størrelsene er veldig små.. Eg har topp og truse i M (bruker vanligvis small) – men eg burde hatt L i toppen! Vidda rundt var litt stor, men cupen var liiten.. så om eg hadde kjøpt L så måtte eg sydd den inn, fordi det går ikkje an å stramme bandet rundt ryggen, bare i stroppene. Trusa var litt stor, men heller litt større enn for liten;)

Bikinien er nyydelig – men ja, eg skulle ønske det gjekk an å kjøpe den i butikk og prøve den først. Den satt ikkje akkurat perfekt, men eg tar den med til Gran Canaria likevel. Elsker fargene! ♥♥

Like it? ;)

autograf

10 Comments

 • Reply Anita Fosen 13. mars 2015 at 18:55

  Så utrolig fiin! Jeg fikk også nettopp en bikini fra triangl og valgte også å bestille begge delene i M ettersom jeg hadde lest at mange sa de var små i str. Begge delene passte ganske perfekt på meg, men jeg hadde en annen modell på toppen! :) ha en fin helg <3

  • Reply Regine 13. mars 2015 at 18:59

   Takk :)
   Å, så bra at det passa så bra på deg då!! No veit eg ihvertfall kva str eg bør ha neste gang eg skal bestille, hehe.. men den er så fin at eg kjem til å bruke den likevel, så får bare puppene strutte!! ;)

 • Reply Marlene 13. mars 2015 at 18:59

  så utrolig fin! Kunne tenkt meg en triangl bikini selv, men siden størrelsene er vanskelig har jeg ikke turt å bestille. Best å prøve på! ;-)

  • Reply Regine 13. mars 2015 at 20:13

   Tusen takk! :)

   Ja, det er litt risky å bestille bikinier på nett, det blei ikkje akkurat perfect match.. men eg skal no bruke den likevel! Absolutt best å prøve på ja! :)

 • Reply maria 13. mars 2015 at 19:24

  Den blir knallfin på Gran Canaria ☺

  • Reply Regine 13. mars 2015 at 20:14

   Takk!! <3
   Skulle ønske den satt litt bedre på, hehe, men den blir med sjølv om toppen er litt for liten! ;)

 • Reply Synne Jørgensen Livang 14. mars 2015 at 19:38

  Er helt forelsket i triangl bikiniene! Veldig kjekt at du opplyser om størrelsene, det er så vanskelig når man ikke får prøvd først – men da får jeg vell gå litt opp i størrelse:-)

  • Reply Regine 14. mars 2015 at 19:44

   Ja, samme her – har lyst på alle sammen!! hihi ;)

   Ja, gå opp i størrelse – ihvertfall på toppen!!

 • Reply Regine 9. april 2015 at 12:47

  Elsker bikiniene til Triangl, og denne var intet unntak! Dødsfin, gøy med litt farger. Den blir du nok fin i på Gran Canaria:) Er like før jeg klikker hjem en bikini selv… Hvor mye måtte du betale for den, totalt? Verdt pengene?

  • Reply Regine 9. april 2015 at 19:09

   Ja, ikkje sant? Dei er så fine, har lyst på fleire!! ;)

   Det blei 800kr for bikini + frakt. + litt over 200kr i moms!! Dyyrt, men verdt det.

  Leave a Reply