Shopping, inspirasjon ++

PASTELS

10. februar 2015

wish!!

 

1. Kåpe, NLY Design //  2. Clutch, Miss Selfridge  //  3. Sandaler, NLY Shoes  //  4. Kjole, Vila  //  5. Strikkagenser, Vila  //  6. Bukse, DKNY  //  7. Skinnjakke, Noisy May  //  8. Veske, Tiger of Sweden  //  9. Sko, Vagabond  //

Ute er det vinter, kaldt og surt.. eg føler at denne vinteren har vart i evigheter!

Eg drømmer om vår, sol og sommer!! Her er litt av mine ønsker for våren. Det er så herlig med pasteller, eg elsker fargene på bildet over.. lyseblått, turkis, rosa, pudder, fersken og kvitt.. ahh!!  Eg elsker også maritimt som mørkeblå og kvitt, det er så fint!! Eg digger striper, og eg skal få inn fleire stripete plagg i garderoben til våren :)

Like it??  :)

autograf

6 Comments

 • Reply Christina i London! 10. februar 2015 at 12:04

  Love it! Gleder meg veldig til våren og lysere fargetoner nå :)

  • Reply Regine 11. februar 2015 at 11:09

   Så kjekt du liker!! :)
   Ja, eg og.. det blir så herlig!!

 • Reply Amalie Bjerke 10. februar 2015 at 13:00

  Jeg er også veeldig klar for vår og sommer! De siste dagene har jeg faktisk kjent at det ikke er SÅ bitende kaldt ute. Nå vet ikke jeg hvordan værstatus er i Førde, men jeg har et liite håp om at våren kommer fort som vinden.

  • Reply Regine 11. februar 2015 at 11:10

   Jaa, det blir så herlig med vår!!! :)

   Her har det blit lit mildere også dei siste dagene med regn, håper bare at det fortsetter med regn og at all snøen forsvinner!! ;)

 • Reply Maria 10. februar 2015 at 13:52

  Jeg er såååå klar for vår! Er så lei av grå og mørke dager… :-(

  • Reply Regine 11. februar 2015 at 11:10

   Samme her!!! :)

  Leave a Reply