Dagens Antrekk Shopping, inspirasjon ++

Stripes & Messy Hair

28. januar 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Genser, Basic Apparel  //  Bukse, Nelly (NlyTrend)  //

Eg elsker den andre genseren som eg fikk i samme pakke som den kvite genseren eg viste for nokre dager siden – SÅ comfy og fin!! Bestilte dei i størrelse small så dei ikkje skulle være så trange, liker at overdelene er litt løse! :)
Dei koster jo meir enn gensere på hm eller bikbok, men dei holder så mykje lenger når det kjem til farge og fasong etter mange vask. Greit med nokre basisplagg som er i god kvalitet, loving it! Genserene ligger på 5-600kr, så det er ikkje så avskrekkende! :)

Buksa er ny, eg kjøpte den på nelly.com for poeng fra Kickback eg hadde stående – genialt konsept by the way om du ikkje har hørt om det. Eg bruker det heile tida, og handler litt utifra kva butikker som ein får kickback igjen av. Betalte fks.også hotelloppholdet vårt i fjor sommer på hotels.com og fikk 600kr igjen i kickback, så det er kult!! Ein kan velge mellom å få pengene utbetalt eller gavekort på ulike butikker som fks. nelly. (Dette er ikkje reklame, eg er bare veldig fornøyd!)

Buksa er veldig kul, men eg skal innrømme at den knirker ein del – det er ikkje ekte skinn.. men den kosta kun 199kr, så eg er egentlig veldig fornøyd! ;)

autograf

10 Comments

 • Reply Maria 28. januar 2015 at 16:50

  Fine fine du! :-) Jeg glemmer hele tiden ut å bruke Kickback… :-/

  • Reply Regine 28. januar 2015 at 21:17

   Tusen takk :)

   Å, det må du hugse på – så gøy når ein plutselig har tjent opp nok til å kjøpe seg noko fint!! Eg kjøper ofte gaver på nettet så eg får kickback på det også, hihi..

 • Reply Reidun Beate 29. januar 2015 at 14:43

  Ohj jeg har faktisk aldri brukt over 400kr på en genser. Hihi, men så er jeg alt for stor «fan» av H&M og Lindex også da. Hehe! :-) Genseren kledde deg og ser veldig myk og god ut! :-) Er det svarte eller mørkeblå striper forresten? :-)

  • Reply Regine 29. januar 2015 at 23:50

   Hihi, glad i h&m, lindex og bikbok eg og alså!! Men kjekt å ha litt andre merker også ;)
   Tusen takk!! Den er mørkeblå og kvit :)

 • Reply Ingrid 31. januar 2015 at 18:20

  Utrolig fin genser :)

  • Reply Regine 3. februar 2015 at 18:31

   Tusen takk!! :)

 • Reply MK 1. februar 2015 at 18:18

  Hoho de buksene var kule, kan se for meg at det er litt «spesielle» fakter på den ja:p Og genseren var veldig deg mener jeg! Faaaaaaaaaen, jeg har jo Kickback, men handler så sjeldent på nett at jeg glemmer det helt. Huff, men i dag har jeg seff bestilt tre ting på nett..

  • Reply Regine 3. februar 2015 at 18:36

   Tusen takk!! hehe, syns du det? ja, eg likte genseren veldig godt!!
   Ja, kickback er genialt – eg handler gaver og alt mulig på nett i butikker som kickback har, og så tjener eg på det også, hehe..

 • Reply Ann-Kristin 1. februar 2015 at 22:03

  Likte buksa! Skal definitivt sjekke ut kickback, hørtes ut som noe for meg :-D

  • Reply Regine 3. februar 2015 at 18:36

   Tusen takk!! :)
   Ja, det anbefales virkelig – genialt!!

  Leave a Reply