Instagram Shopping, inspirasjon ++

MARMOR

24. januar 2015

2015-01-21 13.20.04
Notatbok, Funliving.no  //  Kopp, Kähler  //  Lysglass, TineK  //

Åå, den nye notatboka mi fra funliving er SÅ fin!! Eg elsker marmor!♥
Lekker ikkje sant?

Eg gjorde eit tappert nytt forsøk på å drikke kaffe, uten hell. No er eg 30 år, og siden eg fortsatt syns all kaffe smaker gift så kjem eg nok aldri til å like det.  (nei, eg liker ikkje fancy kaffe med sjokolade og alt mulig heller)

Cola har jo vært min store favoritt, og last. Eg har faktisk klart å holde meg unna cola i tre veker no, så eg er veldig fornøyd med meg sjølv. Det er greit å ha nokre laster, men eg klarte bare virkelig ikkje å begrense meg i det heile tatt og drakk over 1liter om dagen.. No er eg flink og drikker meir vann, og så dikker eg farris/noisy/te/.. men savnet etter colaen er der endå, eg tenker på det -heile- tida, hehe, håper det gir seg snart..

God lørdag til alle sammen!!

autograf

12 Comments

 • Reply Christina i London! 24. januar 2015 at 15:27

  Åh, marmor er så fint! Den var lekker :)

  • Reply Regine 25. januar 2015 at 10:32

   Ja, det syns eg og – elsker det!!! :)

 • Reply Reidun Beate 24. januar 2015 at 15:33

  Blir aldri lei av marmor jeg!! Så fin notatbok!! :D

  • Reply Regine 25. januar 2015 at 10:32

   Samme her ;)
   Tusen takk!!

 • Reply Maria 24. januar 2015 at 21:36

  Jeg sliter også litt med den der Cola’en… Men i der siste så har jeg begynt å få endel vondt i magen av den. Kjipt men ikke så kjipt… Da klarer jeg ihvertfall å holde meg unna den

  • Reply Regine 25. januar 2015 at 10:33

   Åå, så «greit» å ikkje tåle det så godt då, hehe.. for meg så hjelper det mot kvalmen som eg har heile tida, no er det ingenting som funker når eg ikkje drikker cola.. men eg må bare klare det! :)

 • Reply Emma 24. januar 2015 at 23:33

  Så fin!

 • Reply MK 25. januar 2015 at 15:45

  Ooh fancy! Haha hvorfor skal man abolutt drikke kaffe eller te for den slags skyld? Smaker dritt, dreper jo tennen og den onden man får. Æsj til hele grei fra meg :p

  • Reply Regine 27. januar 2015 at 22:35

   Nei, det må ein jo absolutt ikkje..

   Eg elsker lukta av kaffe, og syns det ser så godt ut.. har lyst å like det bare,og tenker det hadde vært greit når eg er så trøtt og uopplagt – men det smaker rett og slett bare grusomt i min munn, så eg har herved gitt opp.

   Te derimot, det elsker eg.. og kakao ;)

 • Reply Ellinor 31. januar 2015 at 22:13

  Kjempekul notatblokk :) Jeg klarer aldri å bruke det, hehe. Vet ikke hva jeg skal bruke det til nå som jeg ikke går på skolen :-p

  Jeg har forresten gitt opp å like kaffe selv. Er også 30, har vært student, vaskedame, lærer, kommunearbeider, og nå ingeniør og drikker fortsatt ikke kaffe, så er det ikke så mange andre kaffedrikkende yrker igjen jeg kan komme innom, hehe.

  • Reply Regine 3. februar 2015 at 18:30

   Takk!! :)
   Eg bruker dei til å skrive lister, hihi.. er ein skikkelig liste-person!! :)

   Godt å høre at det er fleire som ikkje liker kaffe!!!

  Leave a Reply