Kjærleik Musikk Video

DRUSAR

23. januar 2015

Weeeeh!!
I dag er det ny singel ute på spotify, wimp og itunes! «Damer og solnedgangar» med Drusar. Sjekk ut den nye musikkvideoen!! Han med skjegget er min♥, så eg må jo skryte litt og reklamere litt for dei ;)
Eg er stolt og eg digger musikken. Herlig RÅKK, og nynorsk tekst! Det er ein morsom, useriøs og tullete gjeng –  men spille det kan dei virkelig!!

Eg veit ikkje om nokon fikk med seg at dei hadde denne låta i The Hit på Nrk1 høsten 2014, og at DDE valgte låta deira? Det var jo veldig kult – men eg må innrømme at eg foretrekker denne framfor DDE sin versjon.

Kva syns du? ;)

autograf

4 Comments

 • Reply Rebecca 23. januar 2015 at 16:07

  LIKER :) selvfølgelig er det lov å skryte!

  • Reply Regine 23. januar 2015 at 20:32

   Så gøy at du liker!!! :)

 • Reply MK 25. januar 2015 at 15:51

  Jeg har jo faktisk hørt sangen! Litt overraska over at det var dem, for ut i fra bilder så trodde jeg musikken skulle vært mye mer hard. I like it =)

  • Reply Regine 27. januar 2015 at 22:35

   Så gøy! :)

   Dei hadde vel litt hardere musikk før, men dei blir eldre med åra og softere ;)

  Leave a Reply