Dagens Antrekk Shopping, inspirasjon ++

Basic Apparel

21. januar 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Genser, Basic Apparel (Modellen heiter Boxitgbom)  //  Termokopp, vakrerom  //  Bukse, Five Units  // Tøfler, Shepherd //  Stol, Muuto Fiber Chair  //

Åå, eg elsker den nye genseren min fra Basic Apparel!! Den er SÅ fin og comfy. Deilig med litt lyse klær, eg gleder meg sånn til våren!! Eg har ein genser fra før i dette merket, ein grå basic genser som eg bare digger og har gått (alt for) masse med ;)

Eg drømmer om å starte nettbutikk ein vakker dag.. og eg tenker mykje på kva merker eg ville hatt i den butikken – og dette merket er virkelig ett av dei. Enkle og behagelige klær er eit must i ein kver garderobe, og disse er perfekt! Om du er så heldig å allerede ha ein butikk og er interessert i dette så har Styleagency  både dette og fleire fine merker eg sikler etter. I min nettbutikk ville eg hatt både litt klær, sko og interiør!! :)

Koppen er forresten kjempe god, og den holder lenge på varmen – anbefales!! Den finnes i mange farger!

Har du ein drøm du går å tenker på??
Har du prøvd dette herlige merket?

autograf

6 Comments

 • Reply Thea Andreassen 21. januar 2015 at 20:04

  Enig med deg – den genseren var utrolig fin! Jeg har mange drømmer, noen store og noen bittesmå :) Har ikke prøvd merket før :)

  • Reply Regine 22. januar 2015 at 10:52

   Tusen takk! :)
   Fint med både store mål, og små mål som ein kan oppnå!! :)

 • Reply Ingrid 22. januar 2015 at 08:15

  Du tar så fine bilder. Genseren var veldig fin :)

  • Reply Regine 22. januar 2015 at 10:52

   Å, tusen takk!! Kjekt å høre! :)

 • Reply MK 25. januar 2015 at 15:56

  Digger gensern =)

  • Reply Regine 27. januar 2015 at 22:36

   Tusen takk, kjekt å høre :)
   Supercomfy!!

  Leave a Reply