Hud, Hår og Skjønnhet. Jul

Skjønnhet & Velvære

24. november 2014

expertønsker

 

1. Ladyshaver, Braun  //   2. Rettetang, GHD  //   3. Presisjonstrimmer, Philips  // 4.«Rio Blue Tannhvitning»  //  5. Manikyr/Pedikyr Sett, Scholl  //  6. Varmeteppe ,Beurer  //   7. Hårføner, Babyliss  //   8. Fotbad, Scholl  //

Eg fortsetter å dele poster med inspirasjon til julegavetips, og kanskje ein kan unne seg sjølv noko også til jul ;) 

Alt dette finner du på Expert sin nettbutikk, under denne kategorien. Eg henger meg ofte opp i ein spesiell butikk når eg først begynner å kikke!! Her inne kunne eg jo tatt med SÅ masse, som fks. all slags ting til kjøkken også, men eg prøvde å holde meg til eit tema; nemlig produkt til hud/hår/kropp :)

Eg har nokre av disse produkta sjølv, fks rettetanga fra GHDnr 2, den er utruleg god – og eg er heilt avhengig av den. Dette er jo eit produkt som er verdt å bruke litt penger på, og som varer og varer + at eg bruker den så og sei daglig!!  Det samme med hårføner, den bruker eg kver tredje dag når eg vasker håret – eg har ein anna modell fra babybliss som sikkert har gått ut av markedet(hihi, den har vart lenge!), men nr 7 såg veldig lik ut. Det er jo litt dyrt med ei slik rettetang, men det er ei perfekt gave fra fks. kjæresten!! 

Eg har nr 3 som brukes på ansiktshår, genial til å få vekk alle lyse småhår over og under bryn.  (eller du kan også bruke på lyse hår over leppa, eller andre plasser du måtte trenge.)

Fotbad er ein veldig fin gave til fks. mamma eller svigermor! (Eg har gitt til mamma før) Det er så herlig med eit varmt fotbad, spesielt på vinteren, og å smøre seg inn med ein god fotkrem etterpå!! Velvære!! ;)

I forfjor var eg veldig spent på den eine gaven fra min kjære. Det var ei stor eske, og eg skjønte absolutt ingenting. Han sa at det ikkje var noko eg ønska meg, men virkelig hadde bruk for.. så eg spekulerte veldig der. Eg skal innrømme at eg først blei ganske skuffa då eg endelig åpna den, og det viste seg at det var eit varmeteppe. Men gjett om eg har elska den gaven og brukt den flittig heile vinteren dei siste to åra, det er så deilig å legge seg når senga er oppvarma – eg er nemlig ein frysepinn og hater å legge meg i ei kald seng. Stakkars Øyvind, han var jo veldig flink som fant på noko så lurt, og i ettertid har eg virkelig rosa han for det altså, hehe.. det skal seies at han hadde fleire gaver på lur den jula som nydelig undertøy og lekre øredobber! ♥♥
Så dette er egentlig ein veldig fin gave til ein frysepinne!! Eller til deg sjølv ;) Eg skal finne fram mitt ikveld, det har begynt å bli så kjølig på nettene!!

Nr 1, 4 og 5 er ting eg virkelig kunne tenkt meg, nokon som har erfaring med dei produkta??

Pssst… eg ser også at Expert har ein konkurranse gående der du kan vinne produkter for opp til 100 000kr !! Eg har sendt inn min ønskeliste, tenkte eg bare skulle tipse dåke om det!! Trykk her for å bli med!

 

PS. Dei produkta eg har som eg har nevnt har eg ikkje fått sponsa, det er bare produkt eg er veldig fornøyd med :)

autograf

6 Comments

 • Reply Maria 24. november 2014 at 13:34

  Haha – sånn teppe skulle jeg også hatt gitt… Jeg blir iskald bare jeg springer på do på natta. :-)

  • Reply Regine 25. november 2014 at 18:09

   Ja, det anbefales virkelig!!! ;)

 • Reply Ann-Kristin 24. november 2014 at 15:20

  Kunne virkelig tenkt meg en ny GHD rettetang, de er fantastiske! :-D

  • Reply Regine 25. november 2014 at 18:10

   Ja, den skiller seg virkelig ut fra alle andre merker!! Kunne tenkt meg ein i rosa også, hihi..

 • Reply MK 5. desember 2014 at 12:47

  Har meldt meg på jeg også =) de mangla noen av tinga jeg ønska meg der da, men skal lage innlegg med liste jeg også =) Har endelig kommet noe for hårfjerning hos mørk hud på markedet også! (http://www.elkjop.no/product/helse-trening-og-velvare/harfjerning-for-kvinner/GL15PE2U001/silk-n-glide-harfjerning-gl15pe2u001#tab-more-info)

  • Reply Regine 8. desember 2014 at 14:19

   Så bra, lykke til!! :)

   Å, så bra då – håper du får deg denne om du ikkje har den fra før av!!

  Leave a Reply