Mat / Oppskrift. Shopping, inspirasjon ++

Eva Solo

13. november 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Eva Solo gryter, både Gravity og White Line seriene finner du fks. HER  //  Lyshus, Kahler  //  Salt, Nicolas Vahe  //

Eg setter stor pris på godt redskap og utstyr til kjøkkenet! Design er viktig, men at det er praktisk er faktisk like viktig for meg, eg vil jo helst ha begge deler så klart. Når det er både praktisk og lekkert så blir eg veeldig glad, og grytene til Eva Solo er eit god eksempel!!

Det er mange som har spurt meg om dei kvite pannene, det er Eva Solo sin White Line – utruleg lekre, eg fikk dei til jul i fjor av Øyvind!♥

No har eg fått ei lita gryte fra Eva Solo sin Gravity serie også. Den er faktisk endå bedre!
Den er så praktisk, og designet er jo veldig lekkert her også. Du kan få lokket i både svart og rødt, vanligvis går eg for svart – men det var så friskt med rødt også!! Har lyst på i svart òg etter kvert, eg skal jammen ønske meg fleire!! ;)

Det som er så praktisk med den er lokket. Det er så greit at ein bare kan sette lokket i sida på panna når ein skal røre eller noko.. Når du skal helle ut vannet så kan du bare dreie lokket og så helle ut gjennom ei sil i lokket, genialt!! Den har også innebygd dampventil i lokket slik at dampen kjem ut av lokket når det koker. Om du kjøper den pastaskeia som eg har, så kan den settes på kanten som du ser på bilda – eg digger slike løsninger!! Saltet fra Nicolas Vahe med parmesan og basilikum er forresten kjempe godt til pasta!! ;)

Her er det som dåke ser pasta på menyen til lunsj!! Eg skal steike litt kylling til, ha oppi cherrytomater, blande inn pesto med pastaen, litt valnøtter, rødløk og raspe parmesan over.. Eg lager sjeldent samme salater, av og til bli det litt merkelige kombinasjer alt etter kva eg har av ingredienser!!

Det blir mykje blogging om oppskrifter, mat og no kjøkkenredskap også, hehe – men eg håper dåke syns det er litt interessant, og at dåke for litt tips til kjøkkenet!! ;)

autograf

13 Comments

 • Reply Nicole 13. november 2014 at 19:03

  Grytene var kjempefine! Spesielt den med rødt lokk som er på reklamene for tiden er råstilig :D

  • Reply Regine 13. november 2014 at 21:45

   Ja, ikkje sant?? Eg må ønske meg fleire ;)
   Ja, eg blir veldig påvirka av reklamer, så fin reklame som går no!!

 • Reply Ann-Kristin 14. november 2014 at 10:58

  Så reklame for de på tven, og samboeren min sa med en gang at de hadde vært noe for oss :-D Virker som utrolig gode gryter!

  • Reply Regine 14. november 2014 at 16:06

   Ja, eg anbefaler virkelig å kjøpe det!! Både gryta og lokket tåler oppvaskmaskin, veldig praktisk ;)

 • Reply Little Miss Sunshine 14. november 2014 at 13:25

  Ah, elsker parmesansaltet fra Nicolas Vahé!

  • Reply Regine 14. november 2014 at 16:06

   Ja, det er så godt ;)
   Elsker produktene til Nicolas Vahe!!

 • Reply MK 14. november 2014 at 21:40

  Herlig! De frister veldig etter å ha sett reklamen ass. God helg

  • Reply Regine 15. november 2014 at 11:56

   Ja, det anbefales.. kanskje du kan ønske deg til jul? :)
   God helg til deg!! :)

 • Reply Siv 16. november 2014 at 20:16

  Åj, så praktisk og fint, ja! Wii

  • Reply Regine 17. november 2014 at 15:20

   Ja, sant den var fin? loving it!! og så praktisk også då! :)

 • Reply Marlene 17. november 2014 at 17:18

  stilige bilder, og Kasserollen var kjempefine :-) Ja, det er en stor fordel at det ikke bare ser bra ut, men er praktisk også ;-)

  • Reply Regine 18. november 2014 at 13:43

   Tusen takk!!
   Ja, den er virkelig å anbefale!! :)

 • Reply Regine Engevik Førsund 19. november 2014 at 20:57

  […] give awayer!! Eg er så heldig at eg får dele ut samme grytesett som eg har, som eg viste dåke i denne posten. Ei gryte fra den nye serien til Eva Solo som heiter “Gravity” – er det ikkje […]

 • Leave a Reply