Jul Shopping, inspirasjon ++

i wish!

11. november 2014

iwish

 

1. Box Box, Hay  //  2. Kubus Lysestake, By lassen  //  3. Print, Sealoe  //  4. Topp&Truse, H&M  //  5. Krukke, Kähler  //  6. Lysestake, Ferm Living  //   7. Ansiktsmaske, Clinique  // 8. Penn, Hay  //  9. Skål, By Lassen  //  10. Salt & Pepper Bøsse, Menu  //  11. Voluspa Duftlys  //  12. Såpedispenser, Menu  //  13. Kjole, Notion 1.3  //

Åååå… det er bare SÅ masse fint der ute!!! ♥♥

Eg har i all beskjedenhet (haha) laga ei laang ønskeliste med masse ting eg ønsker meg. Det er jo ikkje alt som er så billig, men heller at mange slår seg i sammen til ein ordentlig ting enn å få masse småting ein ikkje trenger.. Men eg blir jo alltid glad for lys, te og dill – vi jenter er jo ikkje så vanskelig å kjøpe til. Det er verre med gutter, så eg skal lage ei liste med forslag til bror/far/kjæreste neste gang!! :)

Noko du kunne tenkt deg her?

Kanskje du får ein gaveidè til nokon du kjenner? Som fks. settet med tre stykk duftlys fra Voluspa!! Den kan ein jo kjøpe og dele opp og legge ved en og en gave også, genialt!!

På bildet under er det bilde av ein rosa genser fra BikBok, har du prøvd dei setta? så utruleg comfy!! Eg har det i grått (bukse&genser), så utrueg digg.. eg går i det heile tida og ønsker meg fleire sett!! Fks. i rosa, fersken eller blått, loving it!!♥

iwish2

14. Gyngestol, Voga  //  15. Lysestake, Tom Dixon  //  16. Lysestake, Ferm Living  // 17. Genser, Bik Bok  //  18.Karaffel, Muuto  //  19. Øredobber, Camilla Pihl  // 20. Putetrekk, Kremmerhuset  //  21. Lysestake, Norway Says  //  22. Kjøkkenhåndkle, DesignLetter  // 23. Vase, Muuto  //

autograf

16 Comments

 • Reply Christina i London! 11. november 2014 at 22:39

  Såå mye fint! De kosedressene fra Bikbok elsker jeg også, jeg har det i mintgrønn og jeg bruker det så og si hver dag.

  • Reply Regine 11. november 2014 at 22:42

   Takk søte!! og tusen takk for at du alltid legger igjen kommentarer, så koselig!! :)

   Ja, eg elsker dei kosedressene, krise når den er i vask fordi eg vil gå med den heile tida, hehe!! Ja, takk til fleire!! :)

 • Reply Nicole 11. november 2014 at 23:47

  Jeg kunne tenkt meg absolutt alt, haha!
  I år så ønsker jeg meg riktignok stortsett pengegaver da ettersom julen skal feires i Thailand. Litt hyggeligere å få penger som jeg kan bruke på fks dykkekurs på Koh Tao og shopping i Bangkok enn noe jeg ikke får bruk for :)

  • Reply Regine 12. november 2014 at 11:33

   Så kjekt at det faller i smak!! ;)

   Ja, det forstår eg – kjekt å ha penger å bruke når du er der nede!!! :)

 • Reply Ingrid 12. november 2014 at 17:41

  Mange fine ønsker :) Jeg er ikke helt ferdig med ønskelisten til jul enda siden jeg har bursdag på fredag. Må nesten se hva jeg får i bursdagsgave først :)

  • Reply Regine 13. november 2014 at 09:45

   Åå, ja då må du først få masse herlige bursdagsgaver!!!
   Gratulerer på forskudd, håper du får ein flott dag :)

 • Reply Sandra Pedersen 12. november 2014 at 19:55

  så mye fint! :D

  • Reply Regine 13. november 2014 at 09:46

   Tusen takk :)

 • Reply Titti 12. november 2014 at 22:25

  Såå masse fint :D Genialt med å kjøpe pakken med lysene fra Voluspa og dele opp i tre gaver :))

  • Reply Regine 13. november 2014 at 09:46

   Ja, ikkje sant?? Det trur eg at eg skal gjøre, er jo så fine dei lysa – så er lurt å kjøpe ein slik 3pack!! :)

 • Reply Maria 13. november 2014 at 08:55

  Så mye fint du ønsker deg. Jeg skal til London om to uker og tenker nok å dra med hjem litt interiørting da. Prøver sakte men sikkert å snu stilen hjemme hos oss litt, men må ta det så gradvis at mannen ikke forstår hva som skjer – Hihi :-)

  • Reply Regine 13. november 2014 at 09:47

   Takk ;)
   Hehe, dåke har litt forskjellig stil altså?? hehe, ja då e det bare å snike inn litt her og litt der ;)

   Kos deg med shopping i London, beste plassen!!

 • Reply Reidun Beate 14. november 2014 at 02:09

  De HAY boksene skal jeg ha!! De er så fine! :D

  • Reply Regine 14. november 2014 at 09:29

   Ja, sant dei er?? <3

 • Reply Anita Elisabeth 21. november 2014 at 12:26

  De kosedressene der fra BikBok er helt utrolig deilige. Fy faen, det er komfortabelt, hehe :) Elsker de! Det står enda en på ønskelista mi også ;)

  • Reply Regine 21. november 2014 at 12:53

   Ja, ikkje sant? Elsker dei!!!
   Håper du får deg eit sett til fina, det fortjener du!! :)

  Leave a Reply