Jul Shopping, inspirasjon ++

Christmas Shopping

4. november 2014

julegaver1

 

1.Lampe, Ellos Home //  2 + 3. Kahler Urbania Lyshus, her  + her  //  4. Skjærebrett, Housedoctor  // 5. Kurv, Bloomingville  //  6. Stearinlys, Tallow  //  7. Omaggio Vase  //  8. Kahler Mano Kopp  //  9. Kaffe Sirup, Nicolas Vahe  //

Har du begynt på julegavene endå?? 

Eg har syv stykk i boks allerede. (Det er så lang liste pga. mange tantunger + at mange av dei nærmeste har bursdag på samme tid også!) Eg har skrive liste og har planlagt mange av kjøpene eg skal gjøre framover. Det er så godt med alt ein får kjøpt før desember, for det er jammen hardt for lommeboka når ein skal kjøpe så masse gaver + at ein ofte har lyst å unne seg noko nytt også som fks. julepynt eller ein fin kjole.. eller helst begge deler ;)

Her er nokre tips til gaver som passer til både veninner, søster,  mor eller svigermor!! ;)

Eg har den Omaggio vasen, fikk den i gave i fjor av to veninner, er kjempe glad i den!! Mano koppen er så god å holde i, ein favoritt som eg kjøpte meg for eit gavekort eg fikk av ei veninne til bursdagen!! ..og tallow lysene har eg hatt fleire av, så fine og dekorative!! Lyshusa til Kahler står på ønskelista mi til jul, så lekre og stemningsfulle når det lyser igjennom dei!!

autograf

14 Comments

 • Reply Nicole 4. november 2014 at 20:50

  Jeg har allerede to gaver i boks, så det er jeg strålende fornøyd med :D Kun 5 igjen (har liten familie). Må få unnagjort alle så raskt som mulig ettersom alle må leveres før den 15. siden vi drar til Thailand i tre og en halv uke fra og med den 16. desember :)

  Veldig gode tips til gaver forresten! Synes mor/svigermor spesielt er vanskelig å kjøpe til. I år får mamma gavesett fra Decleor, så regner med at hun blir fornøyd :)

  • Reply Regine 8. november 2014 at 18:38

   Så bra at du er i gang!! :)
   Å, det hørtes heerlig ut med tur ti Thailand, håper dåke får ein super ferie!!! :)

   Gavesett fra Decleor er jo ein kjempefin gave, tipper det blir ei glad mor ;)

 • Reply Kari 4. november 2014 at 21:03

  Så mange fine gaveideer, selv om jeg egentlig helst skulle hatt alt det selv, hehe :)

  • Reply Regine 8. november 2014 at 18:37

   Takk, så kjekt du likte det :)
   Hehe, ja samme her!!

 • Reply Maria 4. november 2014 at 21:06

  Få gaver i boks her i heimen. Blir nok litt handel i London om noen uker tenker jeg.

  • Reply Regine 8. november 2014 at 18:37

   Herlig å kunne kjøpe gaver i London då, eg og vil!! ;)

 • Reply Lindis 4. november 2014 at 21:11

  Fine tips! Jeg har ikke startet ennå, liker å vente til desember, for synes det er en del av julekosen å handle julegaver! :)

  • Reply Regine 8. november 2014 at 18:37

   Takk, så bra du likte det :)
   Ja, det er veldig koselig å handle i desember – eg koser meg meir med gaver til fks. gode veninner og søstra mi.. men alle gaver til tantunger og slikt er litt stress, og det blir så masse gaver at eg nesten må fordele det utover av økonomiske årsaker , ellers hadde eg ikkje hatt råd til mat i desember :D

 • Reply Kamilla Haaland 4. november 2014 at 22:15

  Åh, så mye fint !!
  Har to i boks allerede :)

  • Reply Regine 8. november 2014 at 18:36

   Takk:)
   Herlig å være i gang då ;)

 • Reply Titti 4. november 2014 at 22:37

  Oi, imponerende at du har kjøpt 7 julegaver allerede :D Jeg har ikke begynt ennå, men håper å få kjøpt alle innen november er over :)

  • Reply Regine 8. november 2014 at 18:35

   Hehe, takk. Ja, det blir jo bare fleire og fleire å kjøpe til dess fleire tantunger som kjem til verden ;)

 • Reply Eli 5. november 2014 at 22:57

  Digger lampen fra Ellos! :D

  • Reply Regine 8. november 2014 at 18:35

   Ja, ikkje sant? Så kul! :)

  Leave a Reply