Mat / Oppskrift.

MatPrat

30. oktober 2014

2014-10-29 14.20.46

Kostholdet mitt er veldig variert.
Hadde eg vært frisk så hadde det virkelig vært mykje enklere å være sunn i kverdagen!

Når eg kaster opp og er kjempe dårlig så funker det ikkje med sunn mat til alle tider, då MÅ eg bare ty til cola. Bare eg får i meg litt cola så kommer det seg som oftest litt, og etter nokre timer klarer eg då å innta noko sunt og godt som fks. grønn smoothie som er ein skikkelig vitaminboost og så lett å få i seg når matlysta er dårlig. Oppskrifta på den finner du HER.

Salaten lagde eg til lunsj i går med to forskjellige salater, kyling, fetaost, soltørka tomat, fullkornspasta, og litt dressing. Eg savner å spise brød til salat, eg er ein person som bare eelsker brød og poteter til alt, men eg prøver å kutte litt ned på det siden vekta ikkje heilt går den veien eg hadde håpa på. Når det kommer til salater så er det viktig å variere, om ein alltid har det samme i salaten så blir det skikkelig kjedelig syns eg..

2014-10-28 12.54.44

I neste salat tenker eg å ha crispy salat, kylling, fullkornspasta med pesto, cherrytomater, fetaost, valnøtter og rødløk.. om eg ikkje har pasta i så blir eg bare ikkje mett, eg må enten ha det eller så lager eg også ofte brødkrutonger av grovt brød med salt&pepper på panna i litt god olivenolje. Rista pinjekjerner er også veldig digg i salaten!!

Til middag i dag skulle vi ha laks, men når ein kaster opp er det absolutt ikkje fristende. Fisk generelt. Så i dag blei det pizzasnurrer til middag med litt salat til.(salat,paprika,agurk,rødløk og fetaost) Det er så lett å lage, og så fryser eg ned resten som eg kan ta opp en og en om eg ikkje orker å lage meg noko ein anna dag. Eg hadde halvt om halvt med grovt og fint mjøl, og laga sausen fra bunnen av – så då blir det ikkje så usunt heller. Dette er forresten digg mat å ha med seg på biltur/piknik! :)

No sitter eg med eit glass cola igjen, spybøtte på fanget og er skikkelig skikkelig dårlig. Satser på at det verste snart gir seg og at eg kan legge meg til å sove. God natt!!♥♥

autograf

11 Comments

 • Reply mam 30. oktober 2014 at 01:32

  Du er så oppfinnsom og flink med mat! Vondt at du er så mye kvalm og har så mange plager! Håper natta blir god for deg! Godklem fra mam

  • Reply Regine 30. oktober 2014 at 23:31

   Tusen takk mamma , god klem tilbake!! :)

 • Reply Lindis 30. oktober 2014 at 09:59

  Innbydende bilder av sannsynligvis veldig god mat! :) Jeg er for dårlig til å spise variert selv, og velger ofte enkle løsninger. :/

  • Reply Regine 30. oktober 2014 at 23:31

   Tusen takk!! :)

 • Reply Maria 30. oktober 2014 at 15:59

  Det der sliter jeg og litt med. Har vært sjuk med bihulebetennelse og influensa i tre uker nå, og orker ikke alltid å lage det som er sunt, men tyr til det som er enkelt. Ironisk nok hadde jeg sikkert blitt frisk fortere om jeg spiste sunt

  • Reply Regine 30. oktober 2014 at 23:32

   Hehe, nei det er ikkje så lett å spise sunt når ein ikkje er i form og matlysta ikkje er like god!! God bedring fine du!! :)

 • Reply Christina i London! 30. oktober 2014 at 16:52

  Matbildene dine er alltid så utrolig fine! God bedring, fine deg <3 Får helt vondt av deg.. Håper du føler deg litt bedre snart.

  • Reply Regine 30. oktober 2014 at 23:34

   Å, takk skjønne du!!! <3
   I dag har eg klart å beholdt maten i magen (så langt), satser på at det går fint i natt også!!
   Takk for gode ord <3 <3

 • Reply Kari 3. november 2014 at 23:10

  Den salaten så fantastisk god ut, så flink du er :) Håper du føler deg bedre!

  • Reply Regine 4. november 2014 at 20:34

   Tusen takk, ja den var kjempe god!! :)

   Takk <3

 • Reply MK 20. november 2014 at 21:13

  Mmm så mye godt der ute men det eneste som hjelper når jeg er kvalm er salt

 • Leave a Reply