Interiør Shopping, inspirasjon ++

Interiør Inspirasjon

2. oktober 2014

2014-09-14 10.27.51

Eg elsker å lese magasiner. Hjertet gjør alltid eit lite hopp når eg ser at det ligger eit splittert nytt magasin i sammen med rekninger og reklame i postkassa. Det er så herlig å sette seg ned i sofaen under pleddet med ein kopp te, eller eit glass rødvin, tente lys og det nye bladet i fanget. Det er deilig med pause fra tv og mobil, og bare sitte i sin egen verden og bli fylt med inspirasjon enten det er mote, matoppskrifter eller interiør.

Eg abbonerer på fleire blad, og det er så kjekt å få dei rett heim i postkassa! Egentlig så har vi ikkje råd til så mykje sånt, men det blir fort til at ein kjøper seg eit blad her og eit blad der likevel, og eg fant ut at det var meir økonomisk og abbonere på det i stedet!

Eg tar ofte fram igjen gamle magasiner og kikker, eller eg har ein liten stabel til pynt. På gjesterommet har eg ei kurv med forskjellige blad så gjestene har lesestoff om dei ikkje skulle få sove ;)

No abbonerer eg på Elle decoration, Stylemag og Stella. Eg har vært så glad i interiørbladet Elle Decoration, men eg såg på instagram for nokre dager siden at dei desverre gir ut den aller siste utgava i november – og at det legges ned :(

Så no må eg finne eit nytt interiørblad eg kan abbonere på. Har du ein favoritt du vil tipse meg om?
Her er dei eg vurderer:

kkliving  bonytt

boligpluss  rom123

Alle disse bladene kan du få kjøpt hos Bladkongen – eg syns det er så kjekt at det ofte følger med ein gave, så det spørs om det avgjør for kva blad eg velger, hihi..

Kva blad leser du fast, eventuelt abbonerer du på noko? :)

autograf

10 Comments

 • Reply Dua 2. oktober 2014 at 16:08

  Håper du har det fint. Veldig koselig med blad ja :) Og det er selvsagt mer økonomisk å ha ett abonnement :)
  Ha en fin torsdag♡

  • Reply Regine 2. oktober 2014 at 17:02

   Tusen takk!! :)
   God torsdag til deg også!!

 • Reply Maria 2. oktober 2014 at 19:54

  Jeg abonnerer på Bolig pluss, og det er jo fint, men faktisk det fineste interiørbladet synes jeg er Det Nye Interiør. Det må du ta en titt på :-)

  • Reply Regine 3. oktober 2014 at 10:10

   Ja, det har eg jo faktisk kjøpt – det som hadde Anette Haga på framsida sist? Ja, det var jo fint.. hm, det fant eg ikkje på Bladkongen, så då glemte eg heilt at det eksisterte – takk for at du minna meg på det! :)

 • Reply Jeanett Hensel 3. oktober 2014 at 11:10

  elsker interiør, er så morsomt å kunne innrede rom på den måten man vil ha det :)

  • Reply Regine 4. oktober 2014 at 12:20

   Ja, det er så kjekt å få meir inspirasjon fra slike blad!! :)

 • Reply Jeanette 3. oktober 2014 at 12:12

  Det er noe av det beste som finnes!
  Utrolig kos og sitte med et godt blad, og en varm kopp te eller kaffe <3
  Jeg liker og lese "Woman" og "Style" :)

  • Reply Regine 4. oktober 2014 at 12:21

   Ja, ikkje sant? Elsker det eg også, følelsen av å sette seg ned med eit heilt nytt blad ;)

   Style har eg ikkje hørt om, skal sjekkes ut! :)

 • Reply grete 4. oktober 2014 at 13:31

  Åh, hvor er de søte tøflene fra?

  • Reply Regine 4. oktober 2014 at 14:21

   Eg kjøpte dei i Lisboa i sommer, merket er «oysho» :)

  Leave a Reply