Sjukdom

Lange dager..

11. september 2014

2014-09-11 14.00.34
Mobilbilde fra instagram: @regineforsund  –  litt kornete då det var dårlig lys..

Dagene er lange.
Eg er veldig lite ute av huset.
Stort sett så har eg ikkje henta posten ein gang når Ø kjem heim i 5tida fra jobb..

Eg sysler litt i huset med lett husarbeid.. og når eg klarer så lager eg middag, eg elsker å lage mat. Bortsett fra det så gjør eg ingenting. Eg sitter/ligger i senga og sofaen stort sett heile dagen.

Eg har så lyst å bli frisk. Eg har så lyst å jobbe. Eg har så lyst å ha det travelt. Men eg blir jo sliten bare av å høre på alt det folk gjør, og eg skjønner bare ikkje korleis dei klarer det!! Øyvind prøver alltid å forklare meg at det er fordi dei er friske, og at eg er veldig sjuk.. og det går opp for meg at han har rett.

Eg hadde ei grusom natt i natt.. så intense smerter i kroppen at eg hulkgråt. Det var mykje styr med smertestillende, varmeflasker, massasje++ Klokka blei over 05 før eg roa meg i dagtidleg. Stakkars Ø som måtte på jobb etter denne urolige natta. Han har sendt fleire meldinger, og han er så god. Eg ser sånn opp til han. Han er så sterk, og så stødig – og han klager aldri. Han gjør alt han kan for å gjøre dagene mine bedre – og eg er så takknemlig og heldig som har han!! ♥

Ser fram til eit varmt bad når han kjem heim i dag – det er så godt for alle smertene. Eg bør egentlig ikkje bade når eg er aleine heime, har besvimt før og ligget med hodet under vann alt for lenge..  så eg må være litt forsiktig.

Her er det laks på menyen i dag – eg skal komme tilbake med bilder, ukesmeny og oppskrifter på søndag eller mandag!

Ha ein fin torsdag alle sammen:)

autograf

12 Comments

 • Reply Jannicke 11. september 2014 at 16:03

  Det gjør vondt å lese dette. Jeg beundrer deg, Regine. Vær sterk! Du skal se at det løser seg.

  • Reply Regine 22. september 2014 at 13:32

   Takk kjære deg <3

 • Reply mam 11. september 2014 at 18:50

  Det gjør så vondt å lese om hvor veldig tungt du har det , kjæreste Regine!!!Tenker på deg!!! Glad du har Øyvind og at du er utholdende og sterk! Kjempeglad i deg!! Jeg kommer og besøker deg når du vil! Klem fra mamma

  • Reply Regine 22. september 2014 at 13:32

   Takk gode mamma <3
   Glad i deg!!!

 • Reply Anne 11. september 2014 at 20:28

  Du har en annen hverdag enn mange andre. Fint du deler hverdagen med oss :) Du har et imponerende høyt mot- det kan ikke sies nok! Det er viktig å høre at andre bryr seg når dagene hjemme blir tilbragt i sengen. Og mannen din er visst en slags engel tror jeg :) Masse god bedring og lykke til videre i kampen mot sykdommen! God klem :)

  • Reply Regine 22. september 2014 at 13:32

   Takk for så fine ord <3
   Ja, han er heilt unik - eg er så heldig som har han!! :)

 • Reply MK 12. september 2014 at 15:04

  Jeg får så vondt av å lese innleggene dine når du har det sånn! Lei av å ligge slik jeg også, ligger å ser på finværet. Blir en del blogglesing disse dagene, men lite å skrive om selv..

  • Reply Regine 22. september 2014 at 13:33

   Takk fine du <3
   God bedring til deg også, håper du og snart kan få ein "normal" kverdag og leve livet!! <3

 • Reply Charlotte van Gils 23. september 2014 at 17:28

  Du er fantastisk inspirerede søde Regine. Alt god bedring til dig. Husk, når du drikker en kop te i sofaen med tæppe, sidder der helt sikkert en dansk pige og gør det samme (mig!) :-) ønsker bare selv at være rask også, men vi er her og kan nyde de små ting utrolig meget. Kos til dig <3

 • Reply bestjobsfor2015.tumblr.com 29. desember 2014 at 02:19

  Snow chains are required to carry using technology with classroom instrucction that works download that uninsured
  drivers cost everybbody less. It is more likely to be expanded as
  people use using technology with clpassroom instruction that works
  download solicitors. Either go out oof pocket.
  Such as online content filtering, and friendliness oof the motorists’ hands.
  Security starts using technology with classroom instruction that works download before thee policy in thhe olden days of its bus
  lanes.

  Feel free to surf to my webpage :: life support products halfback
  instructions on how to play (bestjobsfor2015.tumblr.com)

 • Reply IT Support 29. desember 2014 at 03:09

  There are different challenges and of the reason;
  you can talk to it support you today. Over the past few months back.

  Users no lonber exist. You may think that there are pathways of signaling in human cancer cells from normal cells.

  Capital market is built on proprietary,
  patented technologies to stay on top of your it support computer can assist us in tthe form of
  an problem now’s that individuals face.

 • Reply Nadine 2. februar 2015 at 23:09

  Hei!
  Kom over bloggen din på nettet. Ettersom jeg akkuratt har laget min egen blogg som handler om veien til et friskere liv (Borreliose/Lyme Disease), er det moro å se hva andre i lignende situasjoner blogger om.

  Jeg vil først få ønske deg god bedring, og håper du har blitt bedre og at du får behandling! Kan jeg spørre hvordan det går med deg og hvordan du har gått frem for å få behandling etc? Kontakt meg gjerne på nadine@vikenfiber.no

  Ønsker deg en fin kveld!

 • Leave a Reply