Instagram Interiør

p-e-r-f-e-c-t

1. september 2014

2014-08-31 20.06.58

Eg eeelsker badekaret vårt – og det er så herlig å synke nedi her når eg har ein dårlig dag. I går kveld tente eg alle lysa, hadde med meg eit glass rødvin og jordbær. PERFEKT ;)

Det skal seies at eg hadde ein skikkelig drittdag i går med masse anfall, og intense smerter i kroppen fra morgen til kveld. Eg tar smertestillende 4-5 ganger om dagen kver dag no, det tar vekk litt av det.. men bare ca 1/5 av smertene. Eit glovarmt bad hjelper faktisk meir enn piller, det tar smertene – men så fort eg stiger ut av karet så er alt der igjen. Godt med ein liten pause ihvertfall! På toppen av alt er savnet etter Øyvind veldig stort, eg hater å sove aleine!! Er veldig husredd av meg. Eg teller ned dagene, og no er det 7 netter igjen!!

Eg har bare sittet i sofaen i heile dag.. i dag er det hodet og kvalmen som er verst. MEN, no skal eg ta meg litt i sammen og prøve å bake brød – mamma kjem ikveld, så då må vi ha noko ferskt og godt til kvelds!

God mandagskveld til alle sammen:)

autograf

7 Comments

 • Reply MK 2. september 2014 at 09:29

  Å heeeeerreguuuud!! =D

 • Reply momoiro-chan (@jannemnaess) 2. september 2014 at 09:49

  Kjære søte Regine,

  Veldig kjedelig å høre at du er i så dårlig form og i tillegg hjemme alene. Heldigvis har du det nydelige badekaret som du kan synke ned i og kose deg med. Det er deg vel unt når du har så mye smerter og alt.
  Hyggelig at mammen din kommer på besøk, det håper jeg gjør dagene fremover litt lettere!

  Men ikke minst, gratulerer så mye med dagen!!! 30 år!!!!

  Jeg håper på en god dag for deg og at du og mammaen din får kost dere masse sammen.
  Det fortjener du!

  Bursdagsklemmer :)

 • Reply formaldressaustralia 2. september 2014 at 10:27

  Looks delicious!

 • Reply monica 2. september 2014 at 20:38

  Ååå detta såg himmelsk ut !

 • Reply Nadia 7. september 2014 at 17:57

  Härligt! :)

 • Reply Siv 18. september 2014 at 09:53

  :( får du noen ny behandling snart???

 • Reply Rikkiit 12. oktober 2014 at 23:32

  Ååh, så koselig med så mange talgelys!

 • Leave a Reply