Shopping, inspirasjon ++

i wish

27. august 2014

birthdaywishes

Hotelefoner, Frends  //  Crisp Champagne Duftlys, Voluspa  //  Boots, AA Copenhagen  //  Skjerf, Acne  //  Armband, H&M  //  Ansiktsmaske, Emma S  //

birthdaywishes2

Lysestake/vase, Kähler  //  Pute, Hay  //  Bord, Department  //  Gryte, Le Creuset  //  Te (Fransk Karamell), Nicolas Vahe  //  Lysestake, Ferm Living  //  Majones & Pesto, Nicolas Vahe  //

Eg fyller 30 år (ik!) den 2.september..  Ikkje mange dagene igjen no!!  ;)

Øyvind blir bortreist mange dager både før og etter dagen min – men heldigvis får eg besøk av mamma så eg slepper å være aleine! Så får vi heller feire når han kjem heim igjen. Han skal i eit studio og spille inn plate med bandet sitt.

Eg har jo nettopp lagt om kostholdet og komt ganske godt i gang, typisk at eg då skal ha bursdag med ein gang.. men eg må prøve å beherske meg og ikkje havne på sukkerkjøret igjen ;)

Det er så klart lov å kose seg litt, om ein klarer det då. Eg kan ikkje ta meg eit glass cola, eller ein sjokolade og være fornøyd. Det er som å kaste bensin på bålet, eg må bare ha meir og meir og meir om eg først smaker det.. så istedet for å bake ei stor kake, så skal eg heller kjøpe nokre kakestykker til osss, hehe. Og heller fokusere mest på deilig middagsmat!! Men eg vil jo bruke min nye kjøkkenmaskin, så då tenkte eg at eg kunne bake kanelsnurrer, det er jo så godt – og ikkje det verste ein kan få i seg ;)

autograf

8 Comments

 • Reply Jannicke 27. august 2014 at 16:22

  Åh sååååå sykt mye fint…. De hodetelefonene! Og jeg har til gode å prøve Nicolas Vahe produktene da jeg ikke har sett de noe sted her i England, men ga litt forskjellig krydder til familien i julegave (kjøpt på nett og sendt til Norge) og de er kjempefornøyde.

  30 år blir spennende daaaaa! Hurraaa på forhånd!

  • Reply Regine 31. august 2014 at 22:40

   Tusen takk!!
   Ja, dei hodetelefonene er bare heilt rå!!

   Ja, kryddera til Nicolas Vahe, og mykje anna er skikkelig gode produkt – og så fine også ;)

 • Reply Nicole 27. august 2014 at 17:29

  Åh, kjenner SÅ til problemet – sukker + meg = null kontroll. Jeg er så glad i søtt at jeg bryr meg ikke om annen mat engang, haha. Eneste som fungerer for meg er å spise lavkarbo for å bli kvitt søtsuget, ellers klarer jeg ikke å la være å spise godteri hver eneste dag. Helt grusomt, men klarer ikke styre meg :P

  Gratulerer så mye på forskudd, så håper jeg du får en fin dag og feiring :D

  • Reply Regine 31. august 2014 at 22:40

   Takk søte du :)

 • Reply MK 27. august 2014 at 18:57

  Litt høst tema og så snart jeg ser lys og skjerf :P Du blir bare 30 en gang og da skal du kose deg! Skummelt det der med godis ja, føøøøsj :p men det finnes jo så mange som deler masse sunne oppskrifter også nå! Så det går ann å kose seg med god samvittighet. I går lagde jeg for eks lime panna cotta med lime, lett kokosmelk, melk, gelatin, vaniljestang, sukrin og jordbær =D

  • Reply Regine 31. august 2014 at 22:42

   Ja, no kjem høsten!! ;)

   Jada, absolutt – er masse godt ein kan lage som er uten sukker.. men kalorier er det likevel då ;)
   Når eg skal prøve å ta av så må eg rett og slett tenke litt på kalorier, blæ. Men akkurat på dagen min så skal eg kose meg ;)

 • Reply Marlene 28. august 2014 at 12:31

  masse fint på lista di ja, du er så stilfull! :-D Hehe, jeg er akkurat likedan, litt er ikke nok, jeg må ha mer! Og nå som jeg er hjemme alene, og ikke har så mye å gjøre på er jeg utrolig stygg på å småspise hele tiden. Ikke bra… Må stramme tøylene og holde meg i nakkeskinnet, men akk, der kommer helga så snart, og da må man nesten få kose seg litt. Sånn går det i repeat :-P Har vært flink idag da, håper å holde det vedlike. Kjenner faktisk at jeg begynner å bli sulten, og ikke bare fysen på noe godt, så jeg skal straks varme opp noen pizzasnurrer fra igår til lunch. Lovte meg selv å vente til klokka 1, frokosten ble inntatt i 10 tiden, og noen timer uten noe å tygge på det må jeg da for farsken meg klare? Hardt liv dette x)

  • Reply Regine 31. august 2014 at 22:43

   Å, syns du det? Takk :)

   Hehe samme her, spiser heile tida når eg kjeder meg..

   Haha, sånn gjør eg og ofte, at eg tenker at då og då skal eg spise neste gang.. men så sprekker eg likevel :P

  Leave a Reply