Shopping, inspirasjon ++

H A P P Y

26. august 2014

2014-08-26 10.23.12

HURRA!
Eg (vi, hihi) har fått Kitchen Aid! Kjøkkenmaskina som eg har drømt om i åresvis!!

Tusen, tusen takk til min kjære mamma og to eldste søsken Maria og Erlend ♥♥

Den var jo egentlig kjøpt som bryllupsgave – og siden dei hadde kjøpt den på forhand så fikk vi den no. Når den tid kjem at eg er frisk nok til å gjennomføre bryllup og fest så kan eg sette den fram igjen på gavebordet ;)

Gleeeder meg til å lage masse deilig mat i den!

Eg har vært innom så mange farger før eg til slutt havna på kvit då eg skulle ønske meg denne – det er ein farge eg aldri vil bli lei og som passer godt inn i kjøkkenet mitt!! ELSKER den ;)

Nytt kjøkkehåndkle fra Arne Jacobsen, som er i samme merke som koppen. Koppen er så stilig, men om sant skal seiast så er den så og sei ubrukelig om du skal drikke fks. te av den, den blir glovarm!! Ein må jo ha votter om ein skal klare å drikke av den, men eg sitter og småbrenner meg og drikker på trass fordi eg liker koppen.. Ville bare advare om nokon skulle få lyst å kjøpe seg ein slik kopp. Den kan jo brukes til andre ting også som å ha ei lita plante oppi, eller sugerør eller bare til pynt ;)

autograf

12 Comments

 • Reply Maria 26. august 2014 at 12:47

  Så heldig! Jeg har også lyst på, men måtte «ta til takke» med en fra OBH Nordica. Men den er god den også da – og nå står den i matboden i kjelleren når jeg ikke bruker den uansett, så den pynter ikke opp allikevel :-)

  • Reply Regine 26. august 2014 at 18:29

   Om du ikkje bruker den så masse og ikkje skal ha den framme likvel, så er vel OBH Nordica sikkert meir enn god nok!! Eg lager jo veldig masse mat, og kjem nok til å ha den stående framme heile tida! :)

   Er jo masse kjøkkenmaskiner som er gode og kanskje bedre, men denne er så fiin i tillegg.. hehe ;)

 • Reply Marlene 26. august 2014 at 13:33

  gratulerer så masse! :-D KitchenAid er fantastisk! :-D Vi har i fargen krem, passer perfekt inn hos oss :-) et tips ang koppen er de lignende koppene man får kjøpt på kremmerhuset med bokstaver på ! :-) Den har hank så det er så mye lettere å drikke av ;-)

  • Reply Regine 26. august 2014 at 18:30

   Tusen takk :)
   Å, den i krem er veldig fin den også!! Så masse fine farger <3

   Ja, eg veit om dei koppene, men eg liker dette designet bedre - meir stilreint.. hehe, og upraktisk :P

 • Reply Christina i London! 26. august 2014 at 14:06

  Åh, supermisunnelig, en Kitchen Aid står høyt på ønskelisten min også! Lucky you :-D

  • Reply Regine 26. august 2014 at 18:31

   Takk, er så glad!!

   Ååå, det forstår eg – eg har ønska meg den lenge!!
   Håper den blir din snart også!! <3

 • Reply Maren 26. august 2014 at 16:02

  Gratulerer med ny kjøkkenmaskin :D

 • Reply Nicole 26. august 2014 at 19:20

  Så gøy!!! Har så utrolig lyst på sånn jeg og. Regner med at du får brukt den mye siden du liker å bake og lage mat :D

  • Reply Regine 28. august 2014 at 15:22

   Ja, gleder meg virkelig til å bake no!! :)

 • Reply MK 27. august 2014 at 19:00

  Kanskje det heller blir 30-årsgave nå da? ;) Hihi veldig kjekt!!

  • Reply Regine 28. august 2014 at 15:22

   Hehe, det foreslo eg og – men nei, den var til bryllupet.. ;)

  Leave a Reply