Shopping, inspirasjon ++ Trening

Pink Lace

10. juli 2014

2014-07-10 14.00.36

Eg fikk ein nydelig body av mi gode veninne, Eldrid. Ho har forresten ein blogg også, se her. Den handler om interiør, ho tar så stemningsfulle og herlige bilder – verdt å sjekke ut! Ho er forresten forloveren min ♥

Eg prøvde den i dag og den passa perfekt! Så nydelig ferskenrosa-farge, den blir fin og kombinere til shorts/skjørt i sommer!!

Eg må bare kjøpe meg ein shorts som passer først, haha, eg har nemlig lagt på meg såpass mykje siste året at alle sommerklærne mine er alt for trange..  Både kjoler, skjørt og shortser!!  Eg som alltid har kunne tatt fram samme klær om og om igjen år etter år. Gjett kem som skal tilbake til diett og kutte ned tullemat! Eg er jo sunn innimellom,  men samtidig som eg spiser frukt og bær så stapper eg i meg chips og drikker bøttevis med cola når kvalmen er intens.. som eg er så alt for ofte desverre :(

Eg har begynt på den der 30-day squat challenge som florerer på blogger og instagram for tida, hehe.  Se bildet HER.

Dag 1 var ille nok med plutselig 30 knebøy.. i går blei det pause pga. at eg var alt for dårlig, men i dag klarte eg å gjennomføre dag 2  med 50 knebøy. Eg skal jo prøve å legge til litt meir som fks. sykle litt på ergometersykkelen som står midt i stua no som eg låner av mamma, og fks. ta litt situps og slikt! Ikkje så lett å trene når ein er så dårlig, men eg må jo prøve!!

Fin kveld til alle sammen:)

autograf

10 Comments

 • Reply Marlene 10. juli 2014 at 21:13

  den så skikkelig fin ut! :-D Lykke til med knebøyene, selv har jeg forbud fra fysioterapauten på å gjøre de, selv om jeg har veldig lyst. Må stramme opp baken litt vettu, hehe ;-)

  • Reply Regine 22. juli 2014 at 21:47

   Tusen takk!
   Ja, heilt nydelig!! <3

   Uff, så kjedelig at du ikkje kan gjøre det då - men du kan forhåpentligvis gjøre andre ting!!

 • Reply MK 10. juli 2014 at 23:17

  Huffa du må ikke ta i for hardt nå da. Kiloene renner inn når helsa er nede og sofan blir flittig brukt ja. Begynner å bli for feit for det meste her. Men håper vi får se den på snart da, for den var så søøøt

  • Reply Regine 22. juli 2014 at 21:48

   Ja, det er ikkje lett å holde vekta når ein ligger pal heile dagen :D

   Lykke til med treninga du også, eg klarte det i tre dager så falt eg heilt av.. hehe.. så no har eg begynt på nytt og er på dag 3 ;)

 • Reply Irene B 10. juli 2014 at 23:48

  Denne var mydelig…. Respect for den der 30daya challemge du som er så fiiin:)

  • Reply Regine 22. juli 2014 at 21:48

   Takk fine du :)

   Haha, eg begynte og så falt eg ut etter tre dager.. så eg har begynt på nytt og komt til dag 3 igjen, i mårra er det dag 4 og eg er veldig gira denne gangen og innstilt på å gjøre det :)

 • Reply Maria 11. juli 2014 at 09:28

  Den var skikkelig fin! :-) Får vi et antrekksbilde med den kanskje?

  Så flink med 30 dags challengen. Vi skal sette opp multigym i garasjen, så håper å bli litt finkere igjen vi også :-)

  • Reply Regine 22. juli 2014 at 21:49

   Ja, kanskje – eg kan ikkje love noko!! Det blir jammen veldig lite antrekk på meg for tida siden eg så og sei kun går rundt i pysjen døgnet rundt..

   Så herlig då, håper du får brukt det!! :)

 • Reply Nicole 11. juli 2014 at 11:56

  Huff, vekt og det å være kronisk sjuk er bare sånn passe… Var veldig fornøyd med vekta frem til eg plutselig la på meg veldig mye rundt jul (ny medisin + masse tullemat og trøstespising pga dårlige nyheter på helsefronten). Strever fremdeles med å gå ned det eg la på meg. Har gått ned 5, og har 10 igjen :(. Har ikkje energi til å trene, og det er vanskelig å gjere riktige valg på dårlige dagar.

  Masse lykke til i hvertfall, og bodyen var skikkelig fin!

  • Reply Regine 22. juli 2014 at 21:50

   Takk kjære deg :)

   Nei, det er jammen ikkje lett med vekt og sjukdom.. blir ein ond sirkel der ein aldri får energi eller er i form til å trene, men så burde ein virkelig gjøre det fordi det er på ein måte bra for helsa!

   Flink du er som har gått ned 5kg då, well done!! :)

  Leave a Reply