Mat / Oppskrift.

{Breakfast]

10. juli 2014

2014-07-10 10.19.49

Dette var dagens frokost!
Ein deilig kald smoothie passa perfekt i dag når det er 30 grader i skyggen!!

Eg har kjøpt ei blanding i frysedisken(på rema1000) med mango, pasjonsfrukt, banan og annanas – så friskt og godt! Eg blanda det med litt sitron, eplejuice og melonyoghurt i dag. Eg liker å lage den litt tjukk så eg spiser med skei i starten, hadde oppi litt bringebær og blåbær i mens eg spiste.. og på slutten så drikker eg det med sugerør. Digg ;)
Om du har mykje til overs kan du sette eit glass i kjøleskapet til seinere(skiller seg litt, men er bare å røre i det!) , eller du kan fryse det ned i slike saftis-beger og nyte det i varmen!

Om formen tillater det så skal eg prøve  lage ein herlig middag i dag til ære for min fantastisk mann ;)
I dag blir det indisk på menyen, ein gryterett med kylling og grønnsaker. Skal bake nanbrød til, lage raita og servere med ris. Det er så godt, og det er alt for lenge sida sist eg laga det!

——-

Takk for all omtanke, eg setter stor pris på det og eg blir så rørt av alle fine tilbakemeldinger eg får!! ♥♥ Eg må jo bare ha verdens beste lesere!!

Ønsker alle ein fin torsdag!

autograf

8 Comments

 • Reply Christina i London! 10. juli 2014 at 12:45

  Mmm, det både hørtes og så godt ut!

  • Reply Regine 10. juli 2014 at 20:38

   Ja, det er så enkelt og godt ;)

 • Reply Nicole 10. juli 2014 at 12:51

  Er også veldig stor fan av smoothie til frokost :) Føler med så tung og treig (mer enn vanlig, haha) viss eg spiser «vanlig frokost» så da foretrekker eg en god smoothie med havregryn og chiafrø i for at eg holder meg mett litt lenger :)

  Indisk er kjempegodt, håper du får laget mat, og at dere koser dere masse :) Her er det så varmt at vi ikke orker å lage mat, så vi går nok sikkret ut og spiser i dag :)

  • Reply Regine 10. juli 2014 at 20:39

   Ja, det føler eg også – så tungt med brødmat!! Og etter at eg kutta brødmate har eg gått ned 3kg.. Smoothie er så lett og godt, og herlig når det er varmt!! :)

   Eg fikk laga ein kjempegod middag, og fryst ned masse nanbrød til seinere – laga så masse at det blir indisk i mårra også ;)

   Håper dåke hadde det koselig i dag og at dåke fant noko godt å spise :)

 • Reply MK 10. juli 2014 at 12:59

  Mmmmm, den blandingen jeg liker best =) Tykk er digg, bruker musli i lag og mango på toppen =) Høres ut som du har en god dag med så mange planer. Håper du poster bilde av maten =) Kos deg med varmen og maten!

  • Reply Regine 10. juli 2014 at 20:38

   Ja, det er veldig godt med musli oppi også, og litt sunnere ;)

   Nei, hadde egentlig ikkje noko god dag – heilt totalt ødelagt, men eg hadde så lyst å lage noko skikkelig godt til han likevel.. og eg klarte det heldigvis, men har ligget strak ut resten av kvelden!! Totally worth it ;)

   Håper dagen din har vært bra!!

 • Reply Siv 19. juli 2014 at 19:48

  Nam – elsker sånt!

  • Reply Regine 19. juli 2014 at 21:10

   Takk! Ja, det er så friskt og godt!! :)

  Leave a Reply