Sjukdom

From the heart.

24. april 2014

sjuk
Bildene er fra instagramprofilen min @regineforsund – Tusen takk til alle som har vist omtanke og kjærleik dei siste dagane – dåke e så gode! Eg e heime igjen fra sjukehuset, ligger strak ut og e temmelig redusert – men det e hundre ganger bedre enn å ligge på firemannsrom på sjukehuset uten at eg skal komme inn på detaljene :P

Livet er jammen tøft for tida. Alle har det tøft innimellom, og det går jo alltid greit om ein bare kjem seg videre og har bedre perioder også. Det er det som er det verste, den tøffe perioden bare varer og varer og varer. Det tærer sånn på meg, og eg føler at Regine sakte men sikkert forsvinner meir og meir. Eg har alltid vært irritabel (hehe), men no er eg kronisk irritabel! Eg blir lei meg når eg hører meg sjølv være så alt for utålmodig og kjeftete med dei rundt meg. Før gråt eg aldri, felte ikkje ei tåre då eg såg Titanic ein gang.. men no har eg følelsen av at eg gråter heile tida. Enten fordi eg er lei og frustrert, fordi eg har så store smerter, fordi eg blir lei meg fordi eg gråter for masse (!), fordi eg er totalt utslitt, eller i ein situasjon der eg bare ikkje veit grunnen.. og tenker at det er summen av alt som gjør til at eg gråter. Før var eg flink til å pynte/ kle meg, og eg var tilfreds med meg sjølv. Siste året har sjølvtilliten min vært i bånn, og speilbildet mitt har blitt min verste fiende. Alt eg ser er ei sliten, stygg jente som ikkje får til nokonting her i livet. Før hadde eg så mange drømmer om både utdanning, jobb, reisemål, unger, ja livet generelt.. no har eg ingen. Eg vil gifte meg med Øyvind, og der stopper det.

I can’t tell if it’s killing me, or it’s making me stronger.

Det er tøft for forholdet vårt at eg er kronisk sjuk – det er ikkje bare bare for nokon av oss. Eg tenker ofte på at han fortjener bedre. Eg skulle ønske eg var frisk, at eg var i jobb (og kunne bidra meir økonomisk), at eg hadde energi til å finne på masse kjekt, og lista bare fortsetter.. Men han er her med meg, og eg må bare få inn i hodet at han ikkje har tenkt seg nokon plass, då hadde han nok stukket av for lengst! Han er heilt unik, og eg er verdens heldigste jente som har han! ♥

Bryllaupsplanene har bare stoppa opp. Eg har to kjoler som er ankommet, eg har ikkje orka å prøvd dei endå – kanskje i mårra. Dei ser ihvertfall veldig fine ut!! Invitasjonene er her, men eg har ikkje sendt dei ut fordi vi er litt usikker på om vi vil dette likevel. Eller vil er feil, ordet er vel heller kan. Kan vi ta oss råd til dette når eg er så sjuk og egentlig heller trenger behandling.. eg tenker jo at det er ingen garanti for at eg blir frisk med behandling heller, og det å gifte seg har jo alltid vært drømmen min. MEN så blir eg jo verre og verre. Så dei neste dagene blir det grundig tenking på om ting skal avbestilles og planene omgjøres.. STRESS!

Sola skinner og det er nydelig vær. Eg håper at eg orker å sette meg ut om bare i fem minutt ein dag – men då må eg bli litt bedre først. No orker eg så vidt å være i stua, best med mørkt kaldt soverom. Ønsker alle mine fine lesere ein nydelig dag enten du har sol eller regn :)

PS. Håper det blir ein post i helga med bilder av fine ting som har kommet i posten!! Vil jo helst at bloggen skal handle om mote, interiør, mat og koselige ting!!

autograf

24 Comments

 • Reply Maria 24. april 2014 at 19:13

  Det her er så trist å høre Regine. Du har ikke fortjent dette. Jeg skulle ønske jeg kunne bidratt til at du blir frisk… Eller bidratt til bryllupet ditt. (Jeg hadde stilt opp som gratis fotograf på sekundet – fakta – men fotograf har du jo allerede) Set er sikkert mange rundt deg som suer ikke gi opp, stå på, osv, og det er ikke sikkert alltid like lett å høre til tross for at det er velmenende. (Kjenner selv på det når ting butter imot at det ikke alltid er like lett) men det er allt jeg har å komme med. Stå på! Jeg heier på deg!

  • Reply Regine 27. april 2014 at 09:55

   Tusen takk for gode ord, Maria – setter stor pris på det <3
   Håper helga di har vært fin så langt, klem!!

 • Reply Hilde R. 24. april 2014 at 20:25

  Jeg har fulgt deg en stund og jeg skulle virkelig bare ønske at du kunne få bli frisk <3 Det må være vanskelig å akseptere at du ikke kan få den behandlingen du trenger her i Norge. Jeg håper du kan få gifte deg med din kjære og at du blir bedre snart! God bedring, flotte jente <3

  • Reply Regine 27. april 2014 at 09:55

   Tusen takk for så fine ord, Hilde – det varmer!! <3

 • Reply krist.in 24. april 2014 at 21:08

  åh, skjønne, vakre Regine! Skulle ønske det var noe vi kunne gjøre! Si ifra hvis det er noe jeg kan gjøre for deg med design til bryllupet! Jeg designer gladelig gratis for deg hvis det kan få ned kostnadene litt ! Bare send meg en mail <3

  • Reply Regine 27. april 2014 at 09:56

   Å, tusen takk fineste du!!
   Så snilt av deg å tilby å hjelpe, god klem <3

 • Reply Jeanette 24. april 2014 at 22:51

  Off, så vondt å høre. Sender deg mange varme og gode tanker, og klemmer.
  Livet skal ikke være lett noen ganger. Det kan være ganske urettferdig :(
  Håper virkelig du blir bedre snart. Det fortjener du virkelig <3
  Masse masse god bedring, kjære søte deg <3

  • Reply Regine 27. april 2014 at 09:57

   Tuusen takk for all omtanke, Jeanette <3
   Klem!! :)

 • Reply Christina i London! 24. april 2014 at 23:57

  Uff, så utrolig vondt å høre. Utrolig urettferdig at du skal ha det sånn :( Men jeg håper det blir bryllup på dere, det fortjener du oppi alt dette! Sender varme tanker <3

  • Reply Regine 27. april 2014 at 09:57

   Takk søte, ja, det håper eg og. Fingers crossed!! :)

 • Reply MK 25. april 2014 at 08:17

  Huff søte gode du, dere er begge unike! Dere utfyller hverandre, men skjønner hvorfor du tenker slik av og til. Håper drømme din går i oppfyllelse, at dere finner en vei. Gode ønsketenkniger fra meg

  • Reply Regine 27. april 2014 at 09:58

   Åh, tusen takk for så herlige ord!! <3
   Ja, vi prøver å lage nye planer som kan redusere kostnadene kraftig, ikkje så lett då dei allerede var gasnke lave.. fingers crossed!! :)

 • Reply Marlene 25. april 2014 at 13:50

  Uff, Regine, jeg føler sånn med deg, og ikke minst så kjenner jeg igjen alle tankene og fortvilelsen! Det er ikke godt å være på en sånn plass som du er nå, og jeg håper håper håper du snart blir bedre <3 Jeg har kommet meg litt opp av den dumpa, men jeg kjenner igjen det du skriver så altfor godt, og jeg husker godt hvordan det var å være der. Sender dere varme tanker <3

  • Reply Regine 27. april 2014 at 10:00

   Takk for all omtanke, Marlene!! :)
   Ja, du veit jo litt om korleis det er å gå sånn.. godt å høre at du er komt deg opp av dumpa, god klem <3

 • Reply Siv 25. april 2014 at 18:50

  Jeg synes du er nydelig – inside som out. Og du er tøff. Og elsket. Og du klarer det!! Håper du finner ut av bryllupet – at det kan gjennomføres! <3

  • Reply Regine 27. april 2014 at 10:00

   Aw, tusen takk Siv! <3
   Ja, det håper eg og - vi tenker så det knaker og prøve å finne på eit rimeligere alternativ. Fingers crossed!

 • Reply Kamilla Haaland 27. april 2014 at 11:46

  Kjære vene, dette innlegget fikke virkelig tårene frem hos meg. Det er hjerteskjærende å lese tankene dine, og jeg skulle bare ønske jeg kunne gjøre noe for å gjøre deg frisk! Ingen fortjener å ha det slik. Sender en varm klem og gode tanker <3

  • Reply Regine 28. april 2014 at 09:10

   Å, tusen takk for så fine ord, Kamilla!! <3

 • Reply Camilla 1. mai 2014 at 19:49

  Utrolig trist å lese, Regine. :( Du fortjener virkelig ikke å ha det sånn, og jeg håper så enormt på dine vegne at ting snart vil snu og bli bedre. Jeg forstår så godt hvordan du tenker, og jeg kjenner meg igjen i så mye av det du skriver. Er utrolig glad for at du har en så god kjæreste i hvert fall, og jeg håper dere sammen finner ut av hva dere skal gjøre. Du er en superflott jente, og jeg ønsker deg bare alt godt. STOR KLEM. <3

  • Reply Regine 2. mai 2014 at 16:04

   Å, tusen takk for så fine ord kjære deg!! Tenker masse på deg og, veit jo at du ikkje har det enkelt heller – god klem til deg!! <3

 • Reply MaritBE 6. mai 2014 at 17:59

  STOR klem til deg, Regine <3 Du ER nydelig!

  • Reply Regine 11. mai 2014 at 13:32

   God klem tilbake!!

 • Reply Charlotte van Gils 24. juni 2014 at 16:52

  Stakkels. Ved godt at indlægget er et par måneder gammelt men det rørte mig. Du bliver stærkere og det vender igen. Og så hjælper dine fine blomster altid en smule – også på mig!

 • Reply Sabi 3. juli 2014 at 20:57

  Kjenner meg veldig igjen :(

 • Leave a Reply