Instagram Interiør Mat / Oppskrift.

Instalately!

20. februar 2014

kos1
Det er viktig og kose seg ;)

jordbær3
Eg har fått heilt dilla på jordbær med sjokolade! Det er SÅ godt ♥♥

Her har eg dyppa dei i både mørk og kvit sjokolade. Eg prøvde også lys kokesjokolade i helga, det var også kjempe godt. Vask jordbæra og la dei tørke på kjøkkenpapir. Smelt sjokoladen over vannbad, dypp jordbæra oppi og legg dei på bakepapir på eit fat og ha det i kjøleskapet i nokre timer. Dei er best når sjokoladen har stivna, og når dei er kalde!

bad4
Detaljer fra badet vårt.. eg elsker stearinlys og blomster!! ;)

mat11
Pasta med heimelaga tomatsaus og spicy kylling, Øyvind som lagde deilig kvelds til oss ein dag. Og på bildet nummer to er det tapas for to. Heimelaga foccacia, aioli, kjøttboller og tomatsaus + saltbakte poteter og salat. Synder med litt cola i helgene ;)

Det er ingen hemmelighet at vi elsker å lage mat , og vi lager alt fra grunnen av. Det gjør vi av tre grunner:
1. Det er sunnere, og vi får kontroll på kva som er i maten.
2. Det er gøy, vi elsker å lage mat!
3. Det er SÅ mykje bedre ;)

stue3

Vi har brukt alle pengene vi har på meg og behandling.. så stua er og forbli den samme. Gleder meg til vi får pussa opp resten av kåken, spesielt stue og gang!! Prøver og gjøre det beste ut av det.. her velger eg og ikkje ta med den kjipe parketten som er rødbrun.. og den stygge store vedovnen fra 80tallet som vi skal bytte ut, hihi..  ;)

mat7

Eg liker veldig godt og bake, men det er sjeldnere og sjeldnere at eg er i form til det. I går klarte eg og lage ostehorn, oppskrifta har eg lagt ut på bloggen før, se HER. Kjempegodt, og enkelt! :)
(I går laga eg med 1/3 med grovt mjøl og resten med fint mjøl.. bare bruk det mjølet du har lyst til!)

kitchen

Eg elsker blomster, disse fine ranunklene fikk eg av Øyvind♥

healthy

Det er jammen ikkje blitt så mykje trening som eg hadde håpa på. Eg har som eg skreiv blitt verre, og målet mitt med to ganger i veka har eg ikkje klart. Eg har klart ein gang i veka, så det er bedre enn ingenting. Har ikkje komt meg på spenst, men trena på stuegulvet.. satser på at formen snart blir bedre så eg kan komme meg i meir aktivitet!

details
Fine detaljer..

mat9

Endå meir mat ;)
Øyvind lager utruleg god pizza, han er så flink på kjøkkenet!! Han kjøpte ein billig pizzastein på clas ohlson forrige helg (Se her!) og pizzabunnen blei så sprø og god, genialt! Ellers er indisk kyllingsuppe ein favoritt som vi har ofte, sunt og godt! Oppskrifta er fra trines matblogg, her!

autograf

16 Comments

 • Reply MaritBE 20. februar 2014 at 20:23

  Fantastiske bilder ,som alltid, Regine :-) Jeg er så imponert over hva du får til. Du er jo bare helt rå! Du inspirerer så mye, selv om du er dårlig. Tommel opp til deg altså :-)

  • Reply Regine 24. februar 2014 at 20:23

   Tusen takk finaste du!!! Så kjekt og høre! <3

 • Reply momoiro-chan (@jannemnaess) 21. februar 2014 at 09:18

  Så utrolig mange delikate matbilder. Jeg tror jeg har likt samtlige på Instagram! ;)
  Får jo både lyst på jordbær, pizza og suppe når man besøker profilen din!

  Den pizzastenen var et veldig godt tips. Min kjære har snart bursdag og han er så glad i pizza, så skal gå og kjøpe en sånn i gave til han senere i dag :)

  God helg til dere!

  • Reply Regine 24. februar 2014 at 20:23

   Tusen takk søte du!!

   Ja, pizzastein anbefales på det sterkeste!! ;)

 • Reply Siv 21. februar 2014 at 21:10

  Du er iallfall flink til å se fine ting rundt deg, Regine, DET skal du ha!!!!!

  • Reply Regine 24. februar 2014 at 20:24

   Å, tusen takk kjære deg!! <3

 • Reply MK 22. februar 2014 at 10:01

  Så masse fint og kos rundt deg da! Håper det gir deg styrke og får deg til å samle krefter =) God helg. Kanskje det kommer ei pizzaoppskrift snart da ;)

  • Reply Regine 24. februar 2014 at 20:25

   Takk, ja det er viktig og ha det fint rundt seg ;)
   Hehe, Øyvind som lager mest pizza fordi han er så flink til det!! Minuset er at han aldri bruker oppskrift eller veit kva han har hatt oppi, han bare lager ting uten oppskrift.. men det er masse gode pizzaoppskrifter på Trines Matblogg!!

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 22. februar 2014 at 10:31

  Så masse herlige bilder! Du tar så fine :)
  Og ikke minst masse deilig mat!

  • Reply Regine 24. februar 2014 at 20:25

   Takk fine du!! ;)
   ja, det er viktig med deilig mat ;))

 • Reply veronica 24. februar 2014 at 18:55

  Digger bildene dine på Instagram :D Du er såå flink <3

  • Reply Regine 24. februar 2014 at 20:26

   Takk søta!! <3

 • Reply M 27. februar 2014 at 00:38

  Hvilket merke og hvor har du kjøpt blomstersaksen din? :)

  • Reply Regine 28. februar 2014 at 13:05

   Det er Hay, og eg har kjøpt den på «Ting» :)

 • Reply Marlene 1. mars 2014 at 14:54

  Du er så flink til å oppdatere instagram med fine og inspirerende bilder! :-D

  • Reply Regine 1. mars 2014 at 15:57

   Å, tusen takk – så kjekt og høre!! :)

  Leave a Reply