Dagens Antrekk

Don`t wish for it..

22. januar 2014

fitspo2
 1. Capribukse, Forever21  //   2. Matte, Nike   //   3. Sport BH, Nike 4.  //  Sko, Asics  //  5. Vektsett, X-erfit  /  6. Genser, Protective  //  7. Håndleddsvekt, Reebok   //  8. Bag, Nike  //

fitspo1
1. Topp, DOM  //  2. Sko, Adidas  //  3. Sports BH, Nike  //  4. Tights, Forever21  //  5. Matte, Nike  //   6. Iphone5 case, Nike  //   7. Kodelås, H&M  //   8. Ketlebell, Reebok  //

 

..Work for it!

Det er ihvertfall planen min!
No er det slutt på og bare sitte å drømme, eller misunne andre som er i bra form, hehe ;)

Eg har kun hatt to små treningsøkter hittil i år – men det skal bli mange, mange fleire. Eg kan ikkje trene like hardt som andre, og eg kan ikkje ha for store mål då eg er veldig redusert med tanke på helsa. To ganger i veka er planen, så får vi sjå om eg får det til! Eg er jo i full gang med behanding og får intravenøs heime kver dag og går på ein del tabletter, så eg må ta det litt forsiktig – men alt er jo bedre enn ingenting. Kanskje eg ser litt resultat til sommeren? Satser på det! :)

Trener du, eller planer om og starte??
Håper du fikk litt inspirasjon til fresht treningstøy og utstyr!! Eg føler at det meste av treningstøyet eg prøver ser heilt dust ut på meg, ikkje så flatterende med trange topper når ein har kulemage og sideflesk, så det er litt ironisk at eg gleder meg til eg har strammere kropp og kan se litt bedre ut i treningstøy, haha..

autograf

33 Comments

 • Reply Kathrine Louise 23. januar 2014 at 00:24

  Så gøy å se at du vil komme igang :) Viktig å lytte til kroppen og ikke gå for hardt inn i starten, alt er bedre enn ingenting! :) Jeg har vært litt småsyk i det siste selv, med litt uviss årsak, men i dag følte jeg meg endelig bra nok til å trene litt igjen! Så håper det fortsetter sånn :) Blir gøy å se hvordan det fungerer for deg fremover også da, hvis du vil dele? :D

  • Reply Regine 23. januar 2014 at 10:33

   Så kjedelig at du har vært dårlig, og så godt at du føler deg bedre no!! Håper det fortsetter sånn fina! :)
   Ja, eg skal oppdatere etterkvert om treninga mi!! :)

 • Reply momoiro-chan (@jannemnaess) 23. januar 2014 at 10:57

  Søta! Du ser jo veldig godt ut nå, spør du meg! :)
  Uansett så er det alltid godt for kroppen å trene så lenge man gjør det ut i fra sine egne forutsetninger. Et mål med to ganger i uka høres kjempebra ut. Jeg er sikker på at du greier å få til det og finne masse glede i de treningsøktene. Håper du får mer energi og føler deg bedre i takt med jevnlig trening!

  Jeg elsker å trene og får helt mark i rompa om jeg er i ro noen dager. Hehe. Trener mest styrke i slyne (TRX), men legger inn en kondisøkt eller to i løpet av uka også med sykkel eller svømming. God med litt variasjon :)

  Masse lykke til!

  • Reply Regine 23. januar 2014 at 12:00

   Takk ;)
   Ja, håper eg klarer det – men to ganger er ganske mykje i forhold til min helse, så eg har mine tvil om at d går kver veke, men eg skal gjøre mitt ytterste!!

   Åh, så flink du er!! Ja, eg trur at når ein har komt skikkeig inn i det så blir ein avhengig av å trene, håper det skjer med meg også etterkvert, hehe.. :)

 • Reply Line Harbak 23. januar 2014 at 16:46

  God plan, tror jeg kopierer den! ;) Har kjøpt meg ny treningsbukse og ny sportsbh, så nå burde jeg jaggu få ut fingeren… (Jeg gleder meg også til å se bedre ut i treningstøyet, buksa klemmer så lite flatterende på sideflesket! Sukk/haha!)

  • Reply Regine 23. januar 2014 at 23:29

   Ja, gjør det!! ;)

   Haha, godt det er fleire enn meg som tenker sånn!! Satser på at vi ser smashing ut i treningstøy til sommeren då!!

 • Reply krist.in 23. januar 2014 at 22:45

  Åh, masse fint her! Har lyst på masse fresht treningsutstyr, men føler ikke jeg har råd til det når jeg ikke trener sååå mye. Men kanskje jeg trener mer hvis jeg har fine farger på klærne og et par fine sko;)? Prøver å bli flink !

  • Reply Regine 23. januar 2014 at 23:30

   Nei, det skjønner eg.. men ja, eg får ihvertfall meir lyst til og trene når eg har fint og kult treningstøy – elsker og ta på meg dei rosa nike-skoa mine, blir så glad bare eg får dei på føttene, hehe.. og så er det jo så godt når ein endelig har gjennomført ei treningsøkt, beste følelsen!!

 • Reply Christina i London! 24. januar 2014 at 01:43

  Så flink du er som klarer å trene ved siden av sykdommen! Jeg mangler absolutt ikke inspirasjon, men kroppen sier dessverre nei.. Gleder meg veldig til den dagen jeg faktisk kan begynne å trene igjen da, det blir veldig deilig :) Lykke til med behandling forresten <3

  • Reply Regine 26. januar 2014 at 18:55

   Vel, min kropp seier også nei – men eg presser den uansett. Eg gjør alt kun med stahet og med viljen min – om eg skulle lytte til kroppen så hadde eg faktisk ikkje stått opp om morningen :O

   Håper du snart klarer og komme i gang med treninga igjen, og at du vil føle bedring – god klem!! :)

 • Reply Jannicke 24. januar 2014 at 10:28

  Jepp, sant sant! Stå på Regine, hadde jeg vært i dine sko hadde jeg ikke vurdert å trene en gang, så du skal være stolt av deg selv for hvor sterk du er!

  Jeg har akkurat «fått lov» av kiropraktor å begynne å trene igjen, og tror jeg fikk en positiv start. SAVNER tredemøllen (kan ikke løpe enda pga ryggen er fortsatt i restitusjonsfasen) og da jeg endelig fikk lov å prøve-løpe ÈN kilometer hver økt når jeg egentlig bare kan sykle, føles det som himmelen. Det var en utrolig god følelse.

  • Reply Regine 26. januar 2014 at 18:56

   Takk fine du!!

   Så bra at du kan trene igjen, håper du holder deg frisk framover!! Ja, det er rart at ein kan savne tredemølla, hehe, eg er ikkje heilt der endå – men eg trur at ein blir avhengig etterkvert ja!! Gleder meg til det skjer med meg :D

 • Reply Maria 24. januar 2014 at 21:24

  Så masse fin inspo. Jeg har vært tilbake i trening i litt over ei uke nå og det kjennes bra! Selv om jeg blir litt ekstra sliten. Å bære en 8 kg baby rundt på hofta hele dagen er jo ikke akkurat å ligge på latsiden det heller :-)

  • Reply Regine 26. januar 2014 at 18:56

   Så deilig at du er i gang igjen!!
   Ja, det er kjempe tungt med ein baby på armen/hofta dagen lang!! og så får du vel gått litt turer og sånn?:)

 • Reply Camilla 25. januar 2014 at 12:45

  Masse fin inspo, må selv bli flinkere på treningsfronten :-)

  • Reply Regine 26. januar 2014 at 18:57

   Så kjekt du likte det!! :)

 • Reply Frida 25. januar 2014 at 16:23

  Litt er veldig mykje bedre enn ingen ting!! Lytt til kroppen og tren når du orker ;)

  Eg trener masse og er heilt avhengig av energien og endorfinene eg får av å trene!!

  Superfin inspirasjon!!!

  • Reply Regine 26. januar 2014 at 18:58

   Ja, det trur eg og, alt er bedre enn ingenting!! ;)

   Det er det som er problemet, eg kan ikkje lytte til kroppen – den er heilt ødelagt og vil ikkje ein gang stå opp. For meg er bare det og dusje trening.. så eg må bare tvinge meg til alt, og alt eg gjer det gjer eg med stahet og med vilja!

   Så bra du likte det, skulle gjerne hatt alt dette herlige treningstøyet! ;)

 • Reply Eva Beate 26. januar 2014 at 19:43

  Herlig inspo!
  Stå på Regine. Litt er bedre enn ingenting – ta det for det det er :) Du er flink som prøver å trene ved siden av alt du har med sykdommen. Flink!

  • Reply Regine 26. januar 2014 at 21:20

   Takk kjære deg! <3

 • Reply MK 28. januar 2014 at 09:10

  Klarer du det så er det kjempebra da! Så mye fint her=) Jeg tenker at jeg ikke skal kjøpe meg noe nytt før jeg får ned i vekt jeg da, men får se ;)

  • Reply Regine 2. februar 2014 at 17:29

   Takk, ja eg skal ihvertfall gjøre mitt ytterste for og få d til – så får vi se om eg klarer d.. hehe :)

 • Reply Else 29. januar 2014 at 22:29

  Utrulig flink er du! :) Du inspirerer veldig skal du vite! :)

  • Reply Regine 2. februar 2014 at 17:29

   Å, tusen takk Else – så kjekt og høre!! Klem :)

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 31. januar 2014 at 12:58

  Ååå masse fint treningstøy! En ting som blir gøy etter graviditeten (i tillegg til masse babykos og bleieskift) er absolutt å kunne bruke vanlig treningstøy igjen. Og gjett om jeg også skal kjøpe meg noe nytt også ;)

  Du er flink! Stå på og jobb med det ut fra dine forutsetninger, litt trening er fantastisk og absolutt bedre enn ingen trening ;)

  • Reply Regine 2. februar 2014 at 17:29

   Ja, ikkje sant? elsker fargene, blir meir gira når tøyet er så fint!!

   Tusen takk fine du!! Klem:)

 • Reply Marlene 1. februar 2014 at 19:18

  Haha, så søt du er! :-) du har nå vel ikke mage og sideflesk? Du som er så fin!

  Har jo mine begrensninger selv når det gjelder trening, men jeg skal bli flinkere til å gå turer har jeg bestemt meg for :-) Kristian kom med mange gode ideer til små ting jeg kan gjøre for å trene sånn i hverdagen, men tårene trillet som bare det, siden jeg ikke ser for meg at jeg kan klare selv de letteste ting slik hverdagen er akkurat nå. Stakkarsen prøver jo bare å hjelpe, så sitter jeg å griner fordi jeg vil så gjerne, men vet jeg ikke kan helt enda. For ja – jeg kan selvfølgelig presse meg, så kanskje det går i max 1 måned, før jeg har gått ti skritt tilbake, og er verre enn jeg er nå… Tålmodighet trenger man når man har lite energi, og da er det ekstra frustrerende når andre snakker om at de får så mye energi av å trene, mens jeg sitter her å vet at om jeg trener kan jeg sende meg til sengs igjen. Det er vanskelig å stoppe i tide, så det gjelder å holde tunga rett i munnen, men litt skal jeg selvfølgelig prøve meg på. Rumpa har begynt å henge deprimerende mye, magen ser jeg desverre på som lost case frem til jeg får dreis på kostholdet igjen, så ja, litt blanda følelser om trening og fremtid her akkurat nå. Hoff, stakkars du som får dette tankespinnet mitt idag, men det kom bare så naturlig ned på tastaturet :-P

  • Reply Regine 2. februar 2014 at 17:33

   Jo eg har både mage og sideflesk skal eg love deg, hehe.. bare prøver og kle meg i vide og løse topper!! :D
   Har jo tatt sånn kroppsanalyse også, og der ser eg jo at eg har alt for mykje fett og veldig lite muskler, må gjøre noko med!! ;)

   Ja, eg veit korleis det er og ha lite energi, eller ingen energi som d heiter. Det eg gjør, det gjør eg med vilja mi og ikkje fordi eg har energi.. men det går jo utover alt om eg klarer to økter i veka. Det er min prioritet, eg gjør jo ikkje så masse anna..
   Denne veka har eg ikkje kunne trena, vært alt for dårlig – så det må eg jo bare ta hensyn til og så prøve videre og få til d denne veka!

   Håper du snart føler deg litt bedre, og at du klarer og gå meir turer og slikt , det er jo fin trening!!

   Klem!!

 • Reply MaritBE 2. februar 2014 at 21:03

  Så mye fint og fresht her :-) Og jammen meg, du er jo helt rå! Du er kjempeflink :-) Alt er jo bedre enn ingenting, og to ganger i uka er jo helt supert :-) Sist jeg trente var i sommer, og før det var over 1 år siden. Når helsa ikke er på topp, så kan jeg ikke trene jeg heller. Jeg begynte å jobbe 20% i desember, og da har jeg prioritert jobben fremfor alt annet, men jeg er sååå glad og fornøyd over å ha begynt å jobbe igjen :-) Fantastisk følelse! Men håper og tror jeg kan begynne å trene littegrann etterhvert når jeg får litt ekstra krefter :-)

  • Reply Regine 5. februar 2014 at 13:41

   Tusen takk søte!!

   Ikkje klart og trene siste to vekene, så det har ikkje gått så bra som planlagt – mykje anfall, smerter og heilt elendig. Kun ligget.. gleder meg til eg får gode dager igjen og kan fortsette med treninga!! Kver dag tenker eg at det blir i mårra! ;)

   Flink du er som klarer og jobbe!! Applaus til deg, stå på søte!!

   • Reply MaritBE 6. februar 2014 at 15:09

    Huffda, det hørtes ikke noe særlig ut :( Krysser fingrene for at du får trent snart igjen :-) Bra du hvertfall tenker at du skal trene imorgen, hver dag :-) God innstilling og stå på videre! Masse god bedring igjen <3 Og tusen takk, er utrolig glad og heldig for at jeg klarer å jobbe :-)

    • Reply Regine 7. februar 2014 at 20:15

     Hjertelig takk kjære deg :)
     God helg!!

 • Reply https://www.youtube.com/watch?v=15jsnSl-BcQ 4. mars 2014 at 17:37

  I’m not that muuch of a online reader too bbe hoonest but your sites really nice, keep
  it up! I’ll goo ahead and bookmark your site to come back later.
  Many thanks

  My blog post; garcinia cambogia extract ure [https://www.youtube.com/watch?v=15jsnSl-BcQ]

 • Leave a Reply