MånedsOppsummering

2013 – Pt. 3

5. januar 2014

_61A5318_61A5310
Det var godt og komme heim igjen til Førde etter nesten fem veker i Oslo.
Det er lillebror som knipser antrekksbilder av meg. 

_61A5328

_61A5385
Det var deilig og endelig sitte på kjøkkenet mitt igjen og drikke ein kopp te :)

_61A5386
Til bursdagen min fikk eg masse fint som fks. denne lekre puta av mamma, den er fra Bloomingville – kjøpt på Ting.

2013-09-10 11.12.00

Så skjedde det vi frykta, og det vi egentlig hadde prøvd og forberedt oss på. Skjønne Lilja døde på kvelden den 9 september. Ho kom den første vårdagen i mai, og dro den første dagen då høstværet kom.

Her er bloggposten eg skreiv dagen etter. 

2013-09-13 11.02.58

Så kom begravelsen. Det var så ufattelig tungt og brutalt, men samtidig så vakkert. Alt var så delikat og fint. Den søte kransen forma som ein sommerfugl var fra oss søskena til Maria. 

lilja2

Ho var så nydelig, og vi har mange fine minner, bilder og filmsnutter. Ho var, og ho er fortsatt så spesiell for meg. 

_61A6245

Regn, regn og atter regn – men då er capsen god og ha! 

_61A6231

output_Wr6kjs

Eg fikk ei instagrambok i posten fra Blurb – stas! :)

_61A6291
Oktober kom, og det blei kjøligere. Eg henta fram tjukke jakker og gensere for vinteren. Denne genseren fra Gina Tricot er ein stor favoritt!!

 regineskamp

Helsa blei skralere og skralere uten behandling – og vi blei kontakta av ein journalist i Firda som skreive ei reportasje om meg. Den kom først i papiravisa, så på nettet og så trykka jammen Side2 den også. Eg hadde før det igjen ein kronikk i VG som kom både på nett og papiravisa, les HER.

Uten navn

PA016219

Eg har dei beste leserene!! Snille og flinke Marit sendte meg dette vakre smykket som ho har laga,  det var heilt nydelig og så lekre farger!! Kjempe koselig:)

PA016215

PA116336
Min kjære duller sånn med meg og lager så masse deilig mat, kyllingsandwich er alltid ein slager!! ;)

PA106268
Kos på kjøkkenet i min fine rosa genser som eg fikk til bursdagen!! 

PB146398

November er her!
Vakre blomster, søte sakser og fine telysholdere er slikt som får meg i godt humør i kverdagen!! 

PB146404

PB076369
Eg hadde ein «Whats in my bag» -post.. 

2013-11-10 11.24.28
Mobilbilde av antrekket, sminkefri og sliten – er heime hos mamma og seier hadet då vi snart skal reise til Tyskland!

PB176415
Eg pynter litt til jul før eg drar med stjernelysestaker, meir happylights, henger opp julestjerner i vindua og slike ting og koser meg ein siste gang på ei stund heime i leiligheta!! 

2013-11-23 12.14.56
I Tyskland og mobilblogger med antrekksbilder.. og er godt i gang med behandlinga!! 

PB116382

Eg viser fram sminkefavoritter på bloggen, og ny parfyme som eg fikk av mamma før vi dro – ein oppmuntrende og velduftende gave ;)

PB176431

Screenshot 2013-12-08 22.31.43

Det er 8 desember.
Eg seier ja til mannen i mitt liv! Se bloggposten her.

PC146523

Vi er slitne og leie – men prøver og gjøre det beste ut av det. Å, som vi savner norsk mat, venner +familie, og leiligheta vår!! 

PC146505PC146479
Eg unner meg eit nytt smykke fra h&m til 29kroner. Elsker det! 

PC146465
En stykk sliten Regine!!

Etter fem veker med behandling dro vi heim igjen til Norge. Vi hadde ei kjempe fin jul med familien!! :)

Det var siste del av 2013.

Det har vært eit ganske tøft år med både mamma som fikk brystkreft, Lilja som var så mykje sjuk og som til slutt døde, og eg som har vært så plaga med helsa. Det har jo vært mange gode stunder i året som har vært, men det har også vært så mykje bekymring, tårer og utfordringer heile tida. Eg trur og håper på at 2014 blir eit bedre år!

———

Eg har ikkje stoppa på behandling, eg går på tabletter heile tida – og vi prøver og få til eit opplegg her heime slik at eg kan få intravenøs her ei stund. Fingers crossed! :)

autograf

22 Comments

 • Reply Karoline 5. januar 2014 at 21:09

  Ååååå fine deg! Så lenge siden jeg har lest bloggen at jeg ikke har fått med meg noe som helst av dette. MEN jeg håper og tror at det nye året blir bedre for deg! Virkelig. Det fortjener både du og familien! Godt nytt år!

  • Reply Regine 5. januar 2014 at 21:43

   Tusen takk fine du, og godt nytt år til deg også!! <3

   Ja, vi må krysse fingrene for at 2014 blir eit flott år, både for meg og deg! :)

 • Reply krist.in 5. januar 2014 at 22:20

  Krysser fingrene for at 2014 blir et fantastisk år for deg :) ! Har dere begynt å planlegge bryllup, og satt en dato, eller venter dere med det :) ?

  • Reply Regine 7. januar 2014 at 15:53

   Takk fine du!!

   Eg har begynt og planlegge så smått ja, tenker og ha det til sommeren – men ikkje satt noko dato endå! :)

 • Reply MK 5. januar 2014 at 23:31

  fina! Du bruker stemmen din til å gjøre en forskjell

 • Reply Frida 7. januar 2014 at 11:57

  Det har da verkeleg vore eit utfordrande år for deg!! Bra du er så flink til å kose deg i mellom slaga, det er så utruleg viktig!! Lykke til videre ;)

  • Reply Regine 7. januar 2014 at 15:54

   Takk, Frida <3

   Håper 2014 blir eit godt år for deg også!! :)

 • Reply olga 7. januar 2014 at 18:30

  digger det første antrekket, dødskult! :-D

 • Reply Linda Marie Stuhaug 7. januar 2014 at 20:34

  Eg fikk heilt frysninger av dette innlegget!
  Spesielt starten, der du skriver om lille Lilja som døde fra dere. Du har virkelig hatt ett utfordrande år, eg krysser fingerer og håper på at 2014 blir ett bedre år for deg <3 stor klem!

  • Reply Regine 7. januar 2014 at 22:47

   Takk fine du <3

   Håper ditt nye år blir kjempe fint også!! Klem :)

 • Reply Kristina Mandelid 7. januar 2014 at 23:32

  Fine deg! Håper alt til slutt ordner seg, det fortjener du:-) Stor klem

  • Reply Regine 8. januar 2014 at 21:53

   Takk snille du <3
   Håper du får eit kjempefint, nytt år vennen! Klem :)

 • Reply KJ 9. januar 2014 at 17:02

  Så glad jeg fant bloggen din via Instagram! Besøkte den mest fordi jeg elsker bildene du legger ut, så begynte jeg og lese innleggene dine og ble helt sjokket over at du hadde denne sykdommen. Imponerende hva du klarer å få til til å være så syk! Superinspirerende! Håper 2014 bringer med seg mye bra til deg og dine, så gleder jeg meg til å lese nye innlegg :) Klem!

  • Reply Regine 9. januar 2014 at 17:49

   Så kjekt og høre at du både følger meg på instagram og bloggen – tusen takk for så herlige ord!!! <3
   Ja, eg krysser fingrene for eit bedre 2014 - håper ditt nye år blir flott også!!
   Klem:)

 • Reply MaritBE 13. januar 2014 at 17:42

  For noen fantastiske bilder :-) Du inspirerer virkelig! <3 Håper 2014 blir et fint og friskere år for deg, jeg krysser alle fingrene for deg<3 Og søte deg som skrev om smykket, tusen hjertelig takk igjen <3

  • Reply Regine 14. januar 2014 at 13:06

   Tusen takk Marit, så kjekt og høre!! <3
   Takk, håper ditt nye år blir flott også! :)

 • Reply Marlene 15. januar 2014 at 22:38

  det er bra du holder fast i de fine tingene også, selv om du og dine helt klart har hatt mye motgang i år. håper 2014 blir bedre for deg <3

  • Reply Regine 18. januar 2014 at 12:52

   Takk, ja eg krysser fingrene for det!! :)
   Ønsker deg eit godt nytt år også!!

 • Reply Linda 17. januar 2014 at 14:07

  Hei Regine! Jeg oppdaget deg på instagram i sommer en gang helt tilfeldig , da noen hadde likt et bilde du hadde der. Da leste jeg om sykdommen din , og om lille Lilja, og prøvte derfor senere en gang å finne deg igjen for å følge deg og følge hvordan det gikk med dere. Da klarte jeg ikke å finne deg igjen på IG. Deretter leste jeg om deg i VG i høst og har etter det lest inne på bloggen din i løpet av høsten. Dere har jammen hatt tøffe tak i familien dette året, og helsemessig for din del er det jo helt vanvittig hva du har vært gjennom. Jeg håper inderlig for din del at det skal bedre seg! Synes du har en kjempeflott blogg og IG, og det er så kjekt å se de flotte bildene dine. Jeg er selv ikke helt i form og dette tror jeg er fjerde gangen jeg prøver å skrive en kort hilsen til deg her inne;-) Jeg har i flere år hatt plager i form av fibromyalgi og ME lignende symptomer. det siste året har jeg vært fullt sykemeldt fra jobb. Rett før jul fikk jeg sterke brystsmerter og feber med mer, og dette ville ikke gi seg. Rett over nyttår fikk jeg svar på div blodprøver fra den øvrige utredningen min, og det var da utslag på borrelia. Begynte da på fire ukers kur med antibiotika. Det jeg syntes jeg måtte fortelle var om den dagen jeg fikk vite svar på blodprøven om borreliaen, torsdag 2. januar. Siden dette svaret kom akkurat idet jeg hadde feber og brystsmerter som ikke hadde gitt seg etter over to uker med kur på betennelse-dempende, så mente legen at sikkert var borreliaen som var blusset opp, og derfor skulle jeg gå på antibiotikaen. Pga feberen skulle jeg ta ny crp, og måtte derfor sette meg på venterommet til laboratoriumet. Der var det fullt av folk, og jeg var i sjokk over beskjeden jeg hadde fått og kjempet med tårene. For å ha noe å konsentrere meg om aktiverte jeg 3G på tlf og gikk inn på instagram for å se på fine bilder. Da kom det opp 2 hjerter for noen som hadde likt bilder, jeg gikk inn for å se og ble helt paff når jeg så lestet: «Regine Forsund liker bildet ditt, for 15 minutter siden» Jeg var ikke begynt å følge deg på instagram da, og du visste jo ikke hvem jeg var. Av alle personer så hadde du likt to av bildene mine omtrent i det minuttet jeg fikk beskjed om borrelia. Jeg ble nesten sittende å små-le for meg selv oppi hele elendigheten! Måtte bare fortelle det siden det for meg ble ganske spesielt! ;-) Ikke meningen å utbrodere masse om plager som du har nok av i livet ditt fra før! :-) Følger deg nå på instagram også og gleder meg til innleggene dine videre! Heier på deg! Stor klem fra meg!

  • Reply Regine 18. januar 2014 at 13:04

   Hei kjære Linda <3
   Tusen takk for lang og fin kommentar!! Eg følger så mange Lindaer på instagram at eg veit ikkje kem av dei som er deg?? så morsomt at eg likte bildet ditt akkurat i det øyeblikket, hehe, eg måtte le då eg las det.

   Samtidig er det så klart veldig leit og høre at du har vært så mykje plaga sjølv, men det er jo også godt at du har fått ei skikkelig diagnose. Eg har snakka med så mange som har diagnosene ME, fibromyalgia, og MS som etterkvert har funnet ut at det er borrelia dei egentlig har, og når dei har fått langvarig antibiotikabehandling så har dei blitt bedre eller heilt frisk.

   Tusen takk, ja det har vært eit ganske hardt år.. eg håper at det nye året skal bli litt bedre. Eg er ihvertfall godt i gang med behandling, er glad for det. Håper du får den behandlinga du trenger, og om du lurer på noko så er det bare og ta kontakt her eller på e.post!!

   Fortsatt god bedring, og god helg!!
   Klem :)

  Leave a Reply