Shopping, inspirasjon ++

Wish Upon A Star

7. desember 2013

wishuponastar

 

1. Gavesett, Scented candles  //  2.  Rosa Acne Skjerf  //  3. Lysestake, Hay  //  4. Armband, Camilla Pihl  //  5. Pute, Bloomingville  //  6. Sko, NLY Shoes  //  7. Neglelakk, Essie  //  8. Kopp med min bokstav, Designletters – Arne Jacobsen  //  9. Lekre hodetelefoner, Frends  //

Det blir lite julegaver i år på denne jenta då vi heller har satsa alt på behandling og helsa mi.. men det er lov og drømme og lage ønskelister likevel!! Det kan jo være ein inspirasjon til dåke om ikkje anna ;)

Armbandet «The One With Three Stars» er så fint og enkelt, det står nok høgst på lista akkurat no.. og hodetelefonene fra Frends er bare heilt rålekre, men aalt for dyre for min lommebok.

Lysestaken er stilig og litt gammaldags på samme tid, eg har sett på den lenge og ønsker meg den i svart, denne er i ein ganske så overkommelig prisklasse og koster 179kr. Den hadde vært fin på stuebordet mitt! Koppen med R fra Arne Jacobsen matcher perfekt ;)

Eg elsker det grå acneskjerfet mitt, og det ser nydelig ut i lyserosa også♥♥ Eg får heller aldri nok av svarte sko, og disse fra NLY Shoes er p-e-r-f-e-k-t-e ! Neglelakken fra Essie er knallfin til jul og nyttår med glitter og glam, og dei flotte duftlysene hadde eg ikkje sagt nei takk til!

Puta fra Bloomingville er mjuk og god, og så er eg ganske glad i stjerner.. + grått og svart – what more can you ask for? Den er som skapt for meg og sofaen min!

autograf

8 Comments

 • Reply MK 8. desember 2013 at 11:14

  Ingenting her er svindyrt så det er absolutt lov å håpe på at noe dukker opp ;)

  • Reply Regine 8. desember 2013 at 21:56

   Tja, eg syns at hodetelefonene er aalt for dyre.. Men det er også ein del overkommelige priser der. Men vi har heller valgt og få penger som går til behandling fra både familie og venner – og det er ein endå bedre gave og satse alt på helsa :)

 • Reply Christina i London! 8. desember 2013 at 13:41

  SÅ mye fint! Kjenner at jeg må ha en sånn kopp med bokstaven min på :)

  • Reply Regine 8. desember 2013 at 21:56

   I knooow.. *sikle*

   Ja, dei er så stilige!! Lyst på ein R til meg, og ein Ø til min kjære ;)

   Håper du får deg ein slik kopp til jul fina!

 • Reply MaritBE 9. desember 2013 at 15:05

  Mange fine ønsker her – og gode tips til oss :-) Tusen takk for tips snuppa :-) Jeg håper din julegave blir at du blir bedre av behandlingen – og at du til slutt blir helt bra :-) Jeg krysser alt jeg har for deg <3 Jeg skulle faktisk gjerne kjøpt julegave til deg, for det fortjener du – men jeg har dessverre ikke god råd selv nå.. Det lønner seg ikke akkurat å ha dårlig helse..

  • Reply Regine 9. desember 2013 at 22:17

   Du er så søt, takk for fine ord fine du!!! <3
   Nei, det er jammen dyrt og være sjuk!! Håper din helse blir bedre snart også, klem til deg!!

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 10. desember 2013 at 10:49

  Veldig fin ønskeliste! Håper du får noen ønsker oppfylt, og håper selvsagt at behandlingen går som planlagt <3

  • Reply Regine 10. desember 2013 at 14:49

   Tusen takk , Luisa!! <3

  Leave a Reply