In My Bag

In My Bag

27. november 2013

PB076366PB076369
Veske, Michael Kors  //  Lommebok + Mobildeksel, Marc by Marc Jacobs  //  Solbriller, ebay.com  //  Hodetelefoner, Skullcandy  //

Fine ting som veska mi, og lommeboka mi gjør meg så glad!! I tillegg betyr dei meir for meg enn at det bare er fint. Lommeboka fra Marc Jacobs er eit minne som eg kjøpte den dagen då eg fikk diagnose etter 17 år med sjukdom. Veska fikk eg av Øyvind♥  på bursdagen min då vi var i Oslo og gjekk til behandling – ei stor oppmuntring som eg virkelig trengte då den einaste klinikken som kunne hjelpe meg stengte samme dag. Veska er som eit smykke til eit kvert antrekk, og eg eelsker den!

Eg får aldri nok av leppestifter og lipglosser, og det låg jo så klart endå fleire i veska – men eg tok med mine tre favoritter fra Clarins, Dior og Chanel. Den fra Chanel er nesten brukt opp, den er så fiin og god. Disse har eg hatt kjempe lenge, veldig drøye i bruk.

Eg ønsker meg sånn disse istedet for mine svarte hodetelefoner, men det er allt for dyrt for mi lommebok, in my dreams! ..det funker fint med dei eg har fra skullcandy. (Psst, ein kan få kjøpt dei billigere på ebay om du blei gira..)

Mobildeksler som er søte og morsomme får meg i godt humør, og dette fra Marc Jacobs er jo bare søtt, men samtidig stilig i svart og kvitt!

Ellers har eg ofte ein atkins sjokolade i veska om eg skulle bli sulten eller få søtsug + tyggis og hansker.. og no om dagene ein del antibiotika tabletter, vannflaske og denslags!

autograf

12 Comments

 • Reply krist.in 27. november 2013 at 10:36

  Så koselig med ting som har litt minner knyttet til seg <3

  • Reply Regine 28. november 2013 at 22:52

   Ja, det syns eg og!! :)

 • Reply Siv 27. november 2013 at 11:18

  Du e bra, du.

  • Reply Regine 28. november 2013 at 22:53

   hihi, takk søta! Det e du og!

 • Reply MK 27. november 2013 at 16:01

  MK ;) Masse spennende for meg som ikke er så kjent med alt dette, men vet hvor viktig det er å ha favorittene klare i veska! Håper behandlinga går bra med deg der nede

  • Reply Regine 28. november 2013 at 22:53

   hehe, ka du ikkje er kjendt med?
   Takk, det er ganske hardt og intensivt så eg måtte ha ein pause i dag – men the show must go on tomorrow.. :D

 • Reply Silje 27. november 2013 at 21:27

  Vet ikke helt hvorfor, men jeg synes det er litt spennende å se hva andre har i veskene sine:)

  • Reply Regine 28. november 2013 at 22:54

   det syns eg og, hihi.. tenkte eg skulle ha ei fast «whats in my bag» i måneden, siden eg ofte skifter innhold egentlig.. :)

 • Reply Marlene 27. november 2013 at 22:13

  Fine veska, og fine tingene! :-D Og ekstra fint er det når man har minner knyttet opp med tingene, og man setter så stor pris på de som det virker som du gjør :-)

  SV: Tusen takk for så mange tips, hjelper veldig! Har merket at jeg har sett mye tørrere ut de siste ukene når jeg har brukt mineralpudder ja, enn før, siden huden er ganske tørr nå… Har brukt litt farget dagkrem da de dagene jeg har følt for å se litt ekstra plettfri ut, men så er jeg jo livredd for å tette igjen porene jeg så hardt kjemper for å åpne nå! Fikk med meg en ny dagkrem idag da, som jeg håper kan dempe tørrheten litt mer, så jeg får mer «vanlig» hud igjen :-) Solpudder og concealer/highlighter har jeg også begynt med denne høsten, det er jo ganske så genialt !

  • Reply Regine 28. november 2013 at 22:55

   Tusen takk :))
   Ja, det er kjekt med ting som har fine historier og minner knytta til seg!

   Håper den nye kremen gjør underverker ;)
   Ja, det er utrulig kva litt solpudder og concealer gjør med huden, blir så fin glød!

 • Reply Anette 8. desember 2013 at 22:50

  Så fin! Er denne vesken lik som på Apple sin side? Slik egen lomme til Mac?:) har du 11 eller 15 tommer i vesken din da?:) klem

  • Reply Regine 8. desember 2013 at 23:59

   Hei!
   Ja, det er den! Min kjære bestilte den faktisk derifra, litt billigere der!! ;)

   Eg har den i 15tommer, og den har ei eiga lomme til mac eller pc ja.. eg har ein laptop, acer som passer perfekt nedi så du må ikkje ha mac ;)

  Leave a Reply