Hud, Hår og Skjønnhet.

Make-Up

21. november 2013

PB116382PB116385
Toalettveske (men som eg også bruker som clutch!), Lindex .
Foundation, Lancome  //  Primer til augelokk og ansikt, Estee Lauder  //  Blush & Solpudder, Clarins  // Concealer, Estee Lauder  //  Lipgloss, Chanel  //  Mascara, Lancome, «hypnose star»  //  Sminkekoster, Sigma  //

Sminke er veldig viktig for meg no om dagene då eg er så plaga med huda for tida og ser ut som eit pizzatryne uten sminke. Det kjem av sjukdom, mykje medisin og hormoner i ubalanse. Eg håper virkelig at det kjem seg snart, eg merker at eg blir i skikkelig dårlig humør og at sjølvbiletet mitt er ganske lavt når eg ser sånn ut.

Det er kjekt med sminke når ein bruker det for og framheve gode trekk og bare for og pynte seg litt, men det er derimot ikkje så kjekt når ein må bruke det for og dekke til med fleire lag for og dekke over store områder med kviser. I tillegg til kviser så sprekker huda mi og eg flasser, og det blir ei god blanding av tørre områder og kvisete områder.. hurra!

Eg er jo flink med og rense huda kver morning og kveld, men det einaste som nokonsinne har hjulpet for huda mi, er p-pillen Diane. Den slutta eg på i sommer, men kvisene kom tilbake ganske kjapt, så frustrerende!! Eg har nettopp begynt på den igjen, men det tar jo ca. tre måneder før den gir full effekt.. så då er det bare smøre seg med tolmodighet! Eg kan jo ikkje gå på den resten av livet akkurat, men det er så mykje andre plager eg sliter med at eg orker ikkje og ha problemhuden på toppen av alt. Ein ting er at det ikkje ser fint ut, ein anna ting er at eg er så sår og øm i heile ansiktet og på halsen då det er tett i tett med små nupper og kviser som gjør at det er vondt og bare vaske ansiktet..

Eg veit at det er fleire som har det verre enn meg med full akne. Men om eg lar det gå lang nok tid no så blir det full akne hos meg også, derfor begynte eg på Diane igjen, fordi eg orker ikkje og sjå slik ut som eg har gjort før!

Veldig takknemlig for at sminke eksisterer ihvertfall, slik at eg føler at eg meg litt bedre!

autograf

15 Comments

 • Reply Maria 21. november 2013 at 13:08

  Acne og dårlig hud vet jeg ALT om så det unner jeg deg ikke midt oppi alt. Håper det ordner seg og at du ikke trenger å bekymre deg over det også midt oppi alt :-)

  • Reply Regine 21. november 2013 at 13:23

   Takk fine du!! <3
   Ja, eg håper virkelig at det roer seg snart..

 • Reply Christina i London! 21. november 2013 at 13:56

  Åh uff, så typisk å få det der oppi alt det andre du går gjennom. Jeg hadde også en periode hvor huden min var helt forferdelig, og selv om den er grei nå, har jeg allikevel masse arr og røde områder som følge av perioden min med masse kviser. Takk Gud for at vi har sminke! Det er utrolig hvor ille man kan føle seg på grunn av dårlig hud, so I feel you <3

  • Reply Regine 22. november 2013 at 19:55

   Takk kjære deg! Ja, det er utrulig kor «down» ein blir av dårlig hud.. ein føler at alle ser det, men så gjer dei sikkert ikkje det.. Klem <3

 • Reply krist.in 21. november 2013 at 19:49

  Håper det bedrer seg snart da! Fjeset er jo det alle man møter ser, så det er deilig å føle seg fresh og fin der :)

  • Reply Regine 22. november 2013 at 19:56

   Tusen takk søte! Ja, det er utrulig kjedelig og føle at ein ser så fæl ut i ansiktet.. krysser fingrene for at det skal roe seg snart!! :)

 • Reply MK 22. november 2013 at 08:32

  Mange gode merker du har med deg iallefall! Men det er ikke morsomt når man føler at man må sminke seg, å ta på ei stor maske som dekker alt hver gang. Håper huden roer seg snart, det svir jo ekstra i vinterkulda nå

  • Reply Regine 22. november 2013 at 19:56

   Ja, det er jo viktig og ha gode produkt når ein sliter med huden.. og eg er «nazi» på hudpleie-rutinene mine for tida og går mest mulig uten sminke når eg kan. Takk, ja eg håper det!! <3

 • Reply Marlene 22. november 2013 at 17:23

  Uff, kjedelig å høre at du sliter med huden din for tiden :-/ Samtidig så er du jo heldig som vet hvordan du får sminket det bort da :-) Jeg har så lite erfaring og peiling på sminke, at jeg får ikke til å dekke noe som helst, haha :-P Går gjennom mye med huden for tiden selv, siden jeg har blitt satt på diverse ting på spaet her i byen. Tror det begynner å nærme seg en ende, men det har vært tunge måneder…

  • Reply Regine 22. november 2013 at 20:05

   Ja, det er veldig tungt når ein føler at huden er «drit» – det er har mykje og sei for humøret mitt ihvertfall. Vel, eg er ikkje noko sminke-ekspert akkurat :P

   Det som er viktig om ein har mykje kviser, «sår», rød og ujevn hud (som eg har no), er og ha på ein god primer (etter fuktighetskrem) – den jevner og glatter ut huden slik at når du legger på foundation så legger den seg finere over ujevnhetene.

   I tillegg så er det veldig lurt og ha flytende foundation om ein har tørre områder som eg har.. eg er både feit og tørr i huda. Pudder foundation som fks «id bare minerals» og slike ting framhever ujevnheter og tørre partier (ihvertfall på meg) og det ser bare heilt forferdelig ut på huda mi. Eg sverger til lancome sine foundationer og syns dei er så fine og diskret.. eg bruker den lyseste fargen.
   Ein foundation skal ikkje gjøre deg brun , den skal bare gå i ett med hudfargen din og jevne ut huden kort og greit.. slik at ein får eit «blankt lerret»
   .. og så bruker eg concealer, som eg også må ha litt rund på kviser her og der, klapper det lett på og tar vekk det verste av kvisene. Så har eg litt solpudder, matt – som eg legger i ein slags C fra panne, under kinnbein og ned på kinnet til halsen.. og så har eg litt blush/rouge i eplekinna.Så er det mascara, eg har begynt og bare ta dei på dei øvre vippene, syns det ser meir våkent og fint ut. Alltid fint med ein gloss eller leppestift på leppene.. kan ta oppmerksomheten litt vekk fra det du ikkje vil at andre skal se.. Thats all :)

 • Reply MaritBE 25. november 2013 at 16:51

  Utrolig fine og inspirerende bilder :-) Skjønner deg såå godt.. Både hud og hår merkes veldig godt når kroppen er syk, dessverre.. Kjenner meg sååå igjen i mye av det du skriver. Håper det går fort over! <3

  • Reply Regine 25. november 2013 at 18:43

   Tusen takk!!
   Så leit og høre at du kjenner deg igjen og at du også er plaga med huden, men også godt og høre at det er fleire i samme båt. Klem!

 • Reply MaritBE 25. november 2013 at 16:53

  Forresten, Jane Iredale´s BB-cream er helt fantastisk. Den dekker veldig bra og er veldig fin mot huden :-) Og det er jo alt-i-ett-produkt, så da går ting litt raskere :-) Bare et lite tips. Vet hvor «slitsomt» det er å bruke mye tid på å sminke seg.

  • Reply Regine 25. november 2013 at 18:44

   Tusen takk for tips, eg har prøvd sminke fra jane iredale før – men ikkje bb-creamen! Skal se om eg kjøper den når eg er tilbake i norge! :)

   • Reply MaritBE 27. november 2013 at 21:56

    Anbefales :-) Den er ganske dyr i Norge, men du får den til halv pris på feelunique :-) (bare finn ut hvilken farge du skal ha først :-)).

  Leave a Reply