Interiør Mat / Oppskrift.

TGIF!

8. november 2013

2013-11-08 13.43.37

Så herlig at det er fredag igjen! Det betyr meir tid med Øyvind♥♥

Eg har akkurat posta dette bildet på instagram, tenkte at eg kunne legge det ut her også! Bolledeigen står til heving, og eg tar meg ein liten pause fra husarbeid og leser i mitt nye magasin som dumpa ned i postkassa i går.. koser meg med pukka te, «harmonise» (veldig god, !) og litt sjokolade fra iherb.

Trass i litt knall og fall så er formen «grei» hittil i dag, eg har ihvertfall tenkt og få både baka og laga middag før eg gir meg i dag. Eg besvimte og slo meg i ein trapp og har fått litt kutt, sår og kul på og under haka, det verker veldig når eg snakker og spiser.. men det går nok over som alt anna! Det er aldri ein heil dag som er god, men litt timer innimellom her og der som er bedre. Det er heilt topp når eg faktisk har klart og stelt meg,kledd meg i noko anna enn pysj – OG i tillegg laga middag når min kjære kjem heim! High five!

Til middag i dag så står det heimelaga kebab på menyen, mums! ..og til dessert blir det kanelsnurrer. Bollene er kjempegode, anbefales om du skal bake noko godt til helga!

autograf

14 Comments

 • Reply Ellen Marie 8. november 2013 at 15:09

  Så herlig bilde! (Har også lyst på slike lyslenker;)
  God helg søte fine du!
  *Klem!*

 • Reply Har en drøm... 8. november 2013 at 15:23

  Så bra formen tillater god middag og kos med kjæresten i dag ♥
  KOS dere!!

  • Reply Regine 8. november 2013 at 15:41

   Takk fine du, ser ut som at det blir ein fin start på helga ihvertfall – no er brett nr 4 med boller i ovnen, og det lukter himmelsk!

   God helg til deg også, klem :)

 • Reply Christina i London! 8. november 2013 at 15:32

  Uff, det høres ikke greit ut å være deg <3 Bildet var kjempefint forresten, du tar alltid så delikate og harmoniske bilder! Ha en super helg, gode deg :)

  • Reply Regine 8. november 2013 at 15:42

   Nei, det er ikkje akkurat ein dans på roser :D
   Men det gjelder og kose seg i dei små, god stundene ein har.. og det gjør eg no med ein nybakt bolle og ein kopp te før eg starter på middagen.

   God helg søte!! <3

 • Reply momoiro-chan 8. november 2013 at 16:29

  Uff, det er i allefall godt å høre at du har hatt en relativt god fredag, slik at du kan stelle i stand litt kos både for deg og for kjæresten. Kebab og kanellboller høres kjempegodt ut!

  Forresten, hvordan er det egentlig for deg å være hjemme alene når du stadig vekk kan falle om? Blir litt bekymret for deg, kjenner jeg. Du tar vel ikke bad når du er hjemme aleine??

  Håper du slipper flere knall og fall (og at det ikke gjør altfor vondt å spise den gode maten du har stelt i stand) i dag og får en avslappende og koselig fredagskveld med din kjære :)

  • Reply Regine 8. november 2013 at 21:27

   Takk søte!! Håper di helg blir kjempe fin også :)

   Hehe, eg måtte le og lese det for min kjære.. du er så skjønn som «gidder» og tenke på slikt og bekymre deg over det, men det må du ikkje gjøre veit du.. eg er jo masse aleine, eg kan jo ikkje bli passa på døgnet rundt – og eg faller og slår meg ofte når eg er aleine, og eg har til og med tatt meg eit bad når han er vekke, men eg har ei dårlig opplevelse der eg holdt på og drukne i badekaret pga. besvimelse for ikkje så lenge sida.. så eg har bare bada ein gang etter det, fikk litt skrekk i meg. Men så føler eg at eg kan ikke la det styre livet mitt heller, og gjør dermed det meste sjølv om eg er aleine.

 • Reply Andrea Brito 8. november 2013 at 19:57

  Beautiful pic dear! Your home it’s an inspiration for me! <3

  • Reply Regine 8. november 2013 at 21:27

   Thank you sweetie!! Have a nice weekend!! :)

 • Reply Linda Marie Stuhaug 9. november 2013 at 00:50

  For en heldig kjæreste du har, hihi :)
  God helg til deg, Regine – håper du får mange gode timer og koselige stunder sammen med Øyvind!

  • Reply Regine 10. november 2013 at 13:51

   Takk søte!! Ja, vi kosa oss veldig på fredag med masse god mat – og på lørdag drog vi til mamma og hadde ein herlig lørdag :)

   Håper di helg har vært fin også!! Klem :)

 • Reply MaritBE 11. november 2013 at 12:19

  Så flink du er da :-) Syns det er bra du får til å gjøre litt hvertfall. Og bra at du har noen gode øyeblikk også :-) Jeg blir også veldig glad når jeg først klarer å lage mat til andre, for det er sjelden. Viktig å være glad for de små tingene (som blir store for «oss» :-)).

  • Reply Regine 11. november 2013 at 16:17

   Takk, ja det er så deilig med slike dager! Vel, akkurat mat er vel det eg gjør mest av.. og det er min store hobby også som kan gjøres inne i huset, uten og fikse seg så masse, hehe.. men ellers gjør eg ikkje så mykje :P

   Ja, viktig og glede seg over slike små ting! I dag skal eg se om eg får laga middag også, «thai chicken» står på menyen!
   God mandag til deg!!

  Leave a Reply