Shopping, inspirasjon ++

SKJØRTEFIN

6. november 2013

skjørtefin

 

1. H&M  2. Gina Tricot  3. Gestuz   4. NLY Trend  5. H&M   6. T By Alexander Wang 7.  Bik Bok   8. Ivy Revel  9.  Bik Bok

Shoppestopp er ufattelig hardt. Særleg når det er SO mykje fint i butikkane! Her er litt tips til dåke som faktisk kan shoppe, prisene på skjørta over varierer på alt i fra ein femtilapp til over 1000kr..

Akkurat no sikler eg etter eit skjørt med ein liten tvist som på bildet over..  eg vil kombinere det med ein stor genser i strikk, skjerf, strømpebukse og støvletter. Eller med ei t-skjorte som er litt «tilfeldig» stappa ned i skjørtet framme, med ein oversized cardigan over, strømpis og caps på hodet.

Eg syns at dei rimelege variantane fra h&m, gina tricot og bikbok er vel so fine som dei dyre. Nr 2, 5 og 7 er mine favoritter, så enkle og stilreine. Nr 8 i skinn er super hot, men igjen til ein litt stivere pris for eit so lite klesplagg og kanskje hakket for kort for meg..

Håper du fikk litt inspirasjon til og bli skjørtefin i vinter!

autograf

22 Comments

 • Reply Maria 6. november 2013 at 16:07

  Mange fine skjørt – her er det shoppestopp som hos deg, men jeg klarte å lure til meg et fint skjørt fra Gina før shoppestoppen starta – hihi :-)

  • Reply Regine 7. november 2013 at 11:33

   Så lurt at du sikra deg eit skjørt før shoppestoppen!! ;)

 • Reply Silje 6. november 2013 at 18:58

  Har så lyst på det fra T by Alexander Wang, men har litt problemer med å rettferdigjøre prisen:p

  • Reply Regine 7. november 2013 at 11:33

   Ja, det er utrulig fint!! :)

 • Reply Eirin Victoria 6. november 2013 at 19:27

  Skjørt nr. 2 er fantastisk! Kan brukast til så himla mykje! :) Lykke til med shoppestopp! Eg klarer iallefall ikkje det… he he… :)

  • Reply Regine 7. november 2013 at 11:33

   Ja, det er kjempe fint!! Hehe, nei det er vanskelig.. men eg har ikkje valg når vi skal bruke SÅ mange tusen på behandling straks.. då må pengene kun gå til det og til mat, blæ!

 • Reply MaritBE 6. november 2013 at 20:00

  Så mange fine skjørt du har funnet frem her :-) Liker!

  • Reply Regine 7. november 2013 at 11:34

   Ja, eg har lyst på alle sammen ;))

 • Reply Siv 6. november 2013 at 20:40

  Du kan jo lage sånne …. eeee… antrekk-kollasjer? siden du ikke kan kjøpe nytt, så kan du jo drømme nytt :D

  • Reply Regine 7. november 2013 at 11:34

   Ja, det kan eg gjøre om du ønsker det fine du!! Skal se om eg får gjort det ein dag ;)

 • Reply krist.in 6. november 2013 at 23:55

  såå mange fine !

  • Reply Regine 7. november 2013 at 11:34

   I knoow.. vanskelig og holde på lommeboka!! :O

 • Reply Kristine Marie 7. november 2013 at 08:45

  Ah, ja det holder jeg med deg i! :-)

  Et lite tips hvis du plutselig skulle stå i fare for å bryte shoppestoppen: http://www.theoutnet.com/
  De selger masse merkeklær, vesker og sko til en billig penge.
  Jeg kjøpte skjørtet fra Alexander Wang for en tid tilbake for bare 400 kr! ;-)

  • Reply Regine 7. november 2013 at 11:35

   Oh, tempting!! Takk for tips, men eg må nok prøve og holde meg i selen.. og om eg skulle sprekke og kjøpe eit skjørt, så bør det være til maks 150 kr, hehe..

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 7. november 2013 at 10:28

  Så fine skjørt! Jeg er på jakt etter nettopp et slikt, har to sorte, men vil ha flere og i flere farger :) Med en voksende mage har jeg plutselig fått helt noia av bukser, til og med gravidbukser, så da er skjørtene min beste venn!

  • Reply Regine 7. november 2013 at 11:35

   Ja, det er mange som går meir i skjørt når dei er gravide, det er så fint også!! Håper du fikk litt tips og inspirasjon her søte du! :)

 • Reply Tone 7. november 2013 at 10:34

  eg var heldigvis rutinert nok til å bestille det fra alexander wang før det var shoppestopp fra 1 oktober ;) Men eg må innrømme at eg ikkje har savna å «shoppe» for eg har etter at stoppen satte inn at eg har en skikkelig stygg uvane med å kjøpe ting eg ikkje trenger og ikkje kjem til å bruke, kun for å handle….

  • Reply Regine 7. november 2013 at 11:37

   Hehe, smart og gjøre det før shoppestopp! ;)
   Flink du er då, ja eg skjønner om du bare har kjøpt mykje som blir liggende.. men det gjør eg egentlig ikkje..eg bruker det, og digger det, og om eg ikkje skulle like det eller at det ikkje passer lenger så gir eg det vekk til venner eller til barneheimer og slikt.. eg savner det SÅ eg. Men eg må bare holde meg i selen no, 10 dager igjen til avreise no! :D

 • Reply olga 7. november 2013 at 10:37

  har et med tvist fra H&M, digger det! kjøpte det på salg til sånn type 75 kr, hehe. Men har veldig lyst på det i skinn nede i midten.

  • Reply Regine 7. november 2013 at 11:38

   Kupp med 75kr då!! Om eg skal sprekke og kjøpe eit skjørt så må det bli eit slikt billig eit ;)

 • Reply Frida 7. november 2013 at 13:37

  Nydeleg samling skjørt!! Eg har det svarte fra Nelly faktisk ;)

  • Reply Regine 8. november 2013 at 19:21

   Takk, ja eg kunne tenkt meg alle sammen! ;)

  Leave a Reply