Dagens Antrekk

Throwback Thursday

24. oktober 2013

_61A7081_61A7078_61A7121_61A7106_61A7075
Mamma si gamle kåpe  //  Strikk, Gina Tricot  // Jeans, Bik Bok  //  Boots, Roots (DNA)  //  Solbriller, KappAhl  //

Dette antrekket er fra desember i fjor!
Håper dåke ikkje syns det er så alt for kjedelig med «throwback thursday».

Eg tenkte at det var lurt og gå inn i bildearkivet mitt og søke etter inspirasjon til vinterens antrekk. No når eg ikkje kan bruke penger på shopping og skal spare penger, så kan eg heller gå tilbake i arkivet og bli inspiriert av meg sjølv, og mine klede.. så det er dagens tips! Eg har ihvertfall glemt det meste av antrekka mine fra i fjor..  og det beste med det er at eg allerede har dei kleda, så då er det bare og finne dei fram og få det på seg. Eg hadde forresten også glemt så fint og avslappa det er med ei fiskebeinsflette – så det skal eg prøve på i mårra!

Minner om konkurransen der du kan vinne 500kr og handle for i nettbutikken til vita, den avsluttes på lørdag  – så følg med!! :)

autograf

16 Comments

 • Reply Silje 24. oktober 2013 at 18:22

  Flott antrekk, selv om det er fra i fjor:)

  Liker throwback thursdays jeg! (for ikke å glemme flashback fridays)

  • Reply Regine 24. oktober 2013 at 19:16

   Hehe, så kjekt og høre fine du!
   Nei, vi må ikkje glemme flashback fridays!! ;)

 • Reply Maria 24. oktober 2013 at 19:57

  Jepp – her også. Må bruke det jeg allerede har da jeg rett og slett ikke gidder å fylle opp med mer i klesskapet mitt. Problemet med oktober november i fjor var at jeg var gravid, så da brukte jeg ikke akkurat klær som jeg bruker nå – og så har jeg funnet en ny utfordring – stilletter gjør seg jo ikke akkurat når man bærer på baby, så jeg har jammen ikke så mye skotøy som er brukelig heller lenger – haha!

  • Reply Regine 24. oktober 2013 at 22:01

   Hehe, nei du må kanskje investere i litt meir praktiske sko enn stiletter fine du! ;)
   Det er jo good news at ovesized er kult i år også, så om det er gravid-gensere fra i fjor så funker det fett i år også ;))

 • Reply AgnesB. 24. oktober 2013 at 20:22

  Synes det er helt genialt! Jeg skal også bli mye bedre på gjenbruk. Føler garderoben flyter over og uansett hva jeg shopper så har jeg aldri noe å ha på meg liksom Not good! Gjenbruk er det nye fashion!! ;)

  • Reply Regine 24. oktober 2013 at 22:01

   Takk, så bra! :)
   Ja, samme her.. fort gjort at ein føler at ein ikkje har nokon ting og ha på seg, skjer stadig vekk her – det er veldig fascinerende at det går an og tenke det når ein har SÅ masse! Vi altså! :P

 • Reply Christina i London! 24. oktober 2013 at 21:12

  Liker sånne innlegg! Jeg pleier også å bla i mitt eget arkiv hvis jeg trenger inspo :) Det er jo genialt, for da ser jeg hvilke klær jeg faktisk har selv!

  • Reply Regine 24. oktober 2013 at 22:01

   Ja, ikkje sant? veldig lurt ;)

 • Reply MaritBE 26. oktober 2013 at 19:50

  Bra tips, så tusen takk :-) Smart! FLott antrekk!

  • Reply Regine 29. oktober 2013 at 18:38

   Så kjekt at du likte det :)

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 28. oktober 2013 at 14:34

  Det er så gøy å titte tilbake, og dine tilbakeblikk er jo så fine! Vakre Regine i vinterland <3 Elsker looken ;)

  • Reply Regine 29. oktober 2013 at 18:38

   Åå, takk søte!! :)

 • Reply momoiro-chan 29. oktober 2013 at 13:43

  Throwback er absolutt ikke kjedelig! Og er det ikke litt derfor man blogger også da?! Slik at man selv har et lite arkiv til dager hvor man er uinspirert eller egentlig har lyst på noe nytt (men såklart har masse fint i skapet hvis man bare leiter litt ;)). Da er det jo genialt å ta en titt bakover i bloggarkivet.
  Jeg savner virkelig et slikt arkiv på dager hvor jeg er uinspirert i klesveien!

  Dette antrekket kan du jo fint ta frem i år også, du ser jo smashing ut! :)

  • Reply Regine 29. oktober 2013 at 18:39

   Du har vel eit slikt arkiv du også med alle dine fine antrekk vel?? :)

   Takk fine du!!

 • Reply Siv 30. oktober 2013 at 10:05

  Så lurt – så fiiin idé – og veldig fint antrekk fra i fjor! Bruker du det i år også, da?? :D

  • Reply Regine 31. oktober 2013 at 01:41

   Takk fine du! Ja, dette må eg gå med i år også vettu!! ;)

  Leave a Reply